2015. május 22., péntek

A SZAKRÁLIS ANYAMÉH OLTALMAZÓIHOZ



A SZAKRÁLIS ANYAMÉH OLTALMAZÓIHOZ

Az Anyaméh-Bölcsesség, a nő feladata, így mondták elődeink. Amiként Nut mennyei birodalmából származó Földanyánk, mi is rendelkezünk azzal a képességgel és felelősséggel, hogy természetes módon, a levegő, a tűz, a víz és a föld elemeinek felhasználásával meggyógyítsuk magunkat.
A férfinak nem adatott meg ez a képesség, s méhünk gyógyítása nem is az ő feladatuk.
A férfinak csupán szeretnie, tisztelnie, támogatnia, átjárnia és megbecsülni kell méhünket.
A férfi csak azt tudja támogatni, amit a nő szakrális méhének megújulása által már megalapozott – s ez, önfelfedezésünk és gyógyulásunk természetes alapját alkotja.
  Amikor gondolataink, szívünk és vérünk kitartó, lankadatlan átformálása révén méhünk regenerálódott, akkor, és csakis akkor fog újra előtérbe kerülni a föld küldetése.
A jelenlegi elkorcsosult női állapotunk miatt, mint nők gyakran erőtlen gyógyítói vagyunk önmagunknak. Elveszett nők azok, akik nincsenek összeköttetésben saját szakrális középpontjukkal.
   Lépnünk kell, és minden erőnket felhasználni, melyek elszunnyadtak, s elzáródtak méheinkben, mert létünk válaszút előtt áll a földön. Nők és férfiak élete vagy halála függ tőlünk. Nőként megvan a hatalmunk ahhoz, hogy gátat vessünk a pusztításnak a földön.
Szakrális nő, lépj mielőbb, teljes bizonyossággal és kitartással.

    Tekints méhünk állapotára, tekints a statisztikákra, melyik felfedik az igazságot.
A válasz bennünk rejlik, tudjuk, hogy lépnünk kell-e, vagy sem.
A legtöbb nőnek valami problémája van a méhével. Túl sok méh szenderült halálos álomba. Másokban baktériumok tanyáznak, feszültség és betegség terheli őket.
Mások halálra vérzik magukat. Együtt nézzünk szembe a problémával- figyelmeztet méhünk hangja. Mi nők, évszázadokig semmibe vettünk erőnket.
Itt az ideje, hogy felemelkedjünk, s teljesen megújuljunk, amihez születésünknél fogva jogunk van.
Amikor mi, nők, teljes erőnket működésbe hozzuk, akkor az olyan lesz, amilyen a kezdetekben volt, amikor a nők még teljesek voltak, mindenek fölött valók voltak.
Nekünk is megadatott a hatalom, hogy birtokoljuk a földet. Mi nők, az Élet Kapujának őrzői vagyunk, a kulcs ahhoz, hogy a földön csodálatos gyógyulási folyamatok mehessenek végbe a gyógyítás ősi módszerinek újjászervezése révén, melyet az ókor első anyái tanítottak nekünk.
   Szakrális nő, arra kérle, hogy életedet vedd saját kezedbe, fogd meg leányaid kezét oly szorosan, amennyire csak tudod, kerssétek meg együtt lánytestvéreiteket, anyáitokat, nagyanyáitokat, és nagynénjeiteket. Alkossatok Méh Köröket, beszéljetek méhetekről, és adjátok tovább az ismereteket, hogy a méhek mindenhol gyógyulásnak induljanak.
Menj és gyógyítsd a megsebzett méhet, és töltsd fel a gyógyult méhet fénnyel, hogy ragyogó jövő szülője lehessen. Képzelj el egy bolygót egészséges elmékkel és szívekkel.
Mindez tőlünk függ, a békesség szerzőitől, a méh oltalmazóitól. Mert amikor mi, nők, előlépünk és leülünk szakrális Ízisz (a belső, hatalmas Anya) trónunkra, akkor a férfiak minden háborúskodásuk ellenére sem tehetnek mást, mint hogy megadják magukat.
Gyere szakrális nő, s ülj le velünk a Szakrális Nők Körében, és hívd életre valódi istenségedet.
(Queen Afua: Szakrális Nő)



 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése