2015. március 19., csütörtök

Változás történt a 2015. március 22.-i NŐI KÖR,- Gyógyító Nap témájával kapcsolatban.



Kedveseim!

Változás történt a 2015. március 22.-i NŐI KÖR,- Gyógyító Nap témájával kapcsolatban.
Ebben a csodálatos, erőteljes változásban Nagyboldogasszonyunk mai útmutatásának eleget téve,- NŐI minőségünkkel kapcsolatos régi mintáinkat, a vele kapcsolatos sérüléseink elengedését nem Egyiptom kultúrkörében oldjuk fel és fogadjuk be az eredendő női minőséget, hanem az új energiák áradásának folyamatában,- Nagyboldogasszonyunk támogatása és segítsége révén tesszük meg. Ő lesz velünk a nap folyamán, és szenteli meg a napunkat, állít be Fénytengelyünkbe.

Nagyon fontos, hogy a NŐK tudatosságuk által feloldják a bennük lévő korlátozó minőségeket, és olyan mintát hozzanak létre, melyben az Eredendő Női Minőség, az Isteni nyilvánul meg.
Hisz a NŐ az, aki lelkisége által, saját magán keresztül képes Istenhez emelni párját. Áldás! 
Feketéné Lendvai Katalin


A Gyógyító Nap témája:
  
I. Nagyboldogsasszonyunk fénytemplomában lelkiismeretünk tükrében feloldjuk és meggyógyítjuk azokat a női minőségünkkel kapcsolatos sérüléseinket, melyek testet öltéseink során az információs mezőnkbe íródtak.


II. Sejtrendszer tisztítása, hangsúly a női minőség tisztítása (információs gyógyítás)Egy erőteljes tisztítási módszer, melyben a NAP energiájának behívásával oldjuk fel testünkben lévő negatív információkat.


III. Nagyboldogasszonyunk kristálytemplomában az EREDENDŐ SZENT NŐI minőség aktiválásához kapunk segítséget.

végezetül pedig

IV. Lélekrezdülésben ráhangolódunk MAGságunkra, Eredetünkre.  Nagyboldogasszony áldását kérjük minden résztvevőre, a MAG Népére.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése