2014. szeptember 15., hétfő

Isteni Jelenlét, köszönöm, hogy megáldasz engem......




“Isteni Jelenlét, köszönöm, hogy megáldasz engem ezzel a szent testtel, hogy megtölthessem azt legmélyebb vágyaimmal és szívből jövő óhajaimmal. Segíts engem, hogy felismerjem a nekem felajánlott ajándékokat, és arra tudjam fordítani figyelmemet, amit megvalósítani szeretnék ebben a napéjegyenlőség előtti időszakban. Arra kérem a magasabb Énemet, hogy gyengéden figyelmeztessen azokra az álmokra, amelyek készen állnak arra, hogy előlépjenek életem ezen időszakában. Kérlek, hozd el nekem a szükséges segítséget, hogy az több Szépséggel töltse meg életemet, és a megelégedettség érzetét hozza el nekem. Tedd lehetővé számomra, hogy barátságot kössek az Irányító Rendszerrel, ami a Magasabb Ént ösztönzi, és elhozza Lelkem céljának kiteljesedését. Emlékeztess engem arra, hogy figyelmes és éber legyek arra az ösztönzésre, amely átáramlik rajtam minden egyes percben.
Arra kérem az Isteni Fényt, hogy töltse fel lényemet, és emelje fel rezgési frekvenciámat olyan módon, hogy teljesebb tudatossággal tudjak arra figyelni. Töltsd meg szívemet Isteni Szeretettel, hogy regenerálni tudjam ezt a szeretetet egész emberi formámon át, és a világba tudjam sugározni azt lényemen keresztül. Teljesen kész vagyok beteljesíteni szívem impulzusait, és közösen az Istenivel megteremteni egy új módját a létezésnek, ami mindazzal áldja meg a Földet, aki vagyok. Segíts nekem életre hívni lelkem legeredetibb lényének teljességét ebbe a jelen percbe. Engedd, hogy arra használhassam újonnan megtalált szabadságomat, hogy csodákat teremthessek erőteljesen tudatos módon, mely minden életet szolgál a Földön ebben az időszakban.
Kívánom, hogy minden lény ismerje fel az Isteni Szeretetet, amely minden pillanatban megtölti szívünket, és engedd, hogy ragyogó eszközévé váljak ennek a jelenlétnek. Köszönöm, Isten, és ez így van.”
Csatornázta: Shanta Gabriel
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus

Átjárók,- Szeptember 15. Hétfő





Szeptember 15. Hétfő
A délutáni órákig a Hold a Rohiniban marad önmaga uralma alatt, majd a Chitra nakshatrába lép, Marsikus energia alá, miközben a Mars a Holdtól a 7. házban lesz a Skorpió jegyében, szaturnikus hatás alatt.
Gondolkodásunk szélsőségeivel, túlzásainkkal való szembesülésünk kapcsán érkezhetünk el a változtatás mélyről fakadó lelki igényéhez, ami erőt adhat, javítani, korrigálni múltunk beidegződéseit. Fontos tanításokat kaphatunk testvéreinkkel, barátainkkal kapcsolatban, mivel ki kell derülnie összetartásunk erejének, stabilitásának. Látnunk kell, utunk egy irányba visz e bennünket, és képesek vagyunk e kölcsönösen támogatni fejlődésünket, szabadságunkat. Meg kell különböztetnünk azt, mi az ami szívből jön, és mi fakad indulatból, ítéleteink bíbor ködének homályával átitatva...
Szívből jövő érzéseink és szavaink építenek, gyógyítanak, indulataink következményei viszont még erősebb nyugtalanságot gerjeszthetnek bennünk, körülöttünk. Bátorságunk tesztelődhet, de ez nem feltétlen szemben állást jelent, mint inkább lehetőséget kiállni szeretetértékeink, pozitív változást sürgető igényeink mellett.
A délutáni óráktól Chitrába lép a Hold, marsikus hatás alá, ezzel egy időben pedig a Mars, a Holdtól 7.házban lesz a Skorpióban.
Kapcsolataink erőteljes átalakulásban vannak. Ha nem valódi érzelmek tartanak össze, most egyre jobban láthatóvá válhat egymás iránti távolodásunk, elszigetelődésünk. Ki kell derülnie mi motiválja kapcsolatainkat, hogy a magunk számára is nyilvánvalóvá váljék elköteleződésünk, lojalitásunk, szeretetünk mélysége, minősége. Ki kell derülnie, képesek vagyunk e együtt változni, fejlődni, vagy egyre nagyobb lelki szakadék keletkezik világaink, nézeteink között.
A nap tanítása, hogy értékeink átalakulóban vannak. Kiderülhet, mi az ami környezetünkből átvett, és mi az, ami tapasztalataink verejtékével megküzdött értékrendünk. Kapcsolati hozzáállásunk, érettségünk, objektivitásunk megméretődhet, mivel kiderül, hogy szavaink mögött, milyen szeretet tartalom lakozik..
Kapcsolati átrendeződéseink, mélyebb lelki kötődésünk igényének tükrében történnek. Már nem elég eddigi vélt, valós biztonságunk, másra van szükségünk együttléteink harmóniájához, mivel egy közös célra szeretnénk tekinteni, nem egymásra. Együttesen látva az irányt, ha egyikünk szem elől is veszti, a másikunk tekintetével látni fogja, így ha meg is áll egy időre, de soha nem tér le az útról. Így válunk egymás szemeivé, vezetőivé, így folynak lelki folyamaink egymásba,és így keresztezik egymást útjaink, örök kíséretként szolgálva leszületéseink végtelenjében, emlékeztetve egymást örök egységünkre.
Szeretettel Csom Mari


SaLuSa üzenete 2014 Szeptember 12


Hilarion üzenete 2014 Szeptember 7 14


Szűz Mária üzenete 2014 Szeptember 8