2014. szeptember 15., hétfő

Átjárók,- Szeptember 15. Hétfő

Szeptember 15. Hétfő
A délutáni órákig a Hold a Rohiniban marad önmaga uralma alatt, majd a Chitra nakshatrába lép, Marsikus energia alá, miközben a Mars a Holdtól a 7. házban lesz a Skorpió jegyében, szaturnikus hatás alatt.
Gondolkodásunk szélsőségeivel, túlzásainkkal való szembesülésünk kapcsán érkezhetünk el a változtatás mélyről fakadó lelki igényéhez, ami erőt adhat, javítani, korrigálni múltunk beidegződéseit. Fontos tanításokat kaphatunk testvéreinkkel, barátainkkal kapcsolatban, mivel ki kell derülnie összetartásunk erejének, stabilitásának. Látnunk kell, utunk egy irányba visz e bennünket, és képesek vagyunk e kölcsönösen támogatni fejlődésünket, szabadságunkat. Meg kell különböztetnünk azt, mi az ami szívből jön, és mi fakad indulatból, ítéleteink bíbor ködének homályával átitatva...
Szívből jövő érzéseink és szavaink építenek, gyógyítanak, indulataink következményei viszont még erősebb nyugtalanságot gerjeszthetnek bennünk, körülöttünk. Bátorságunk tesztelődhet, de ez nem feltétlen szemben állást jelent, mint inkább lehetőséget kiállni szeretetértékeink, pozitív változást sürgető igényeink mellett.
A délutáni óráktól Chitrába lép a Hold, marsikus hatás alá, ezzel egy időben pedig a Mars, a Holdtól 7.házban lesz a Skorpióban.
Kapcsolataink erőteljes átalakulásban vannak. Ha nem valódi érzelmek tartanak össze, most egyre jobban láthatóvá válhat egymás iránti távolodásunk, elszigetelődésünk. Ki kell derülnie mi motiválja kapcsolatainkat, hogy a magunk számára is nyilvánvalóvá váljék elköteleződésünk, lojalitásunk, szeretetünk mélysége, minősége. Ki kell derülnie, képesek vagyunk e együtt változni, fejlődni, vagy egyre nagyobb lelki szakadék keletkezik világaink, nézeteink között.
A nap tanítása, hogy értékeink átalakulóban vannak. Kiderülhet, mi az ami környezetünkből átvett, és mi az, ami tapasztalataink verejtékével megküzdött értékrendünk. Kapcsolati hozzáállásunk, érettségünk, objektivitásunk megméretődhet, mivel kiderül, hogy szavaink mögött, milyen szeretet tartalom lakozik..
Kapcsolati átrendeződéseink, mélyebb lelki kötődésünk igényének tükrében történnek. Már nem elég eddigi vélt, valós biztonságunk, másra van szükségünk együttléteink harmóniájához, mivel egy közös célra szeretnénk tekinteni, nem egymásra. Együttesen látva az irányt, ha egyikünk szem elől is veszti, a másikunk tekintetével látni fogja, így ha meg is áll egy időre, de soha nem tér le az útról. Így válunk egymás szemeivé, vezetőivé, így folynak lelki folyamaink egymásba,és így keresztezik egymást útjaink, örök kíséretként szolgálva leszületéseink végtelenjében, emlékeztetve egymást örök egységünkre.
Szeretettel Csom Mari


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése