2014. szeptember 8., hétfő

Kapcsolódás az Isteni Énedhez

Kapcsolódás az Isteni Énedhez
Mi az Isteni Én?
 
Isteni Éned mindig megpróbál elérni téged, hogy elküldje neked erejét, fényét, szeretetét és bölcsességét, hogy elérhesd a magasabb formákat, gondolatokat, érzéseket és helyzeteket. 
 






Kapcsolódás az Isteni Énedhez

Itt arról olvashatsz, hogy Orin korábbi, jelenlegi és jövőbeli tanításai hogyan állnak össze egy jól megtervezett és koherens programmá, amely az Én megvalósításához vezető ösvény kínál neked. [ a ’Self Realization’ angolul egy jól csengő dolog, szokásos magyar megfelelője az ’önmegvalósítás’ azonban mára már inkább karrierista-hedonista felhangokat kapott, ezért választottam inkább az ’Én megvalósítását’, amely magába foglalja igazi énünk felismerését és „működésbe hozását”.] Orin fontos üzenete [az Én megvalósításának Orin tanításai szerinti ösvényéről] áttekintést ad összes tanításáról, és arról, hogy ezek hogyan illeszkednek egymáshoz. Ez az információ teljesebb képet adhat neked az Orin által ajánlott ösvényről, és arról, mi lehet a következő lépésed..

Mi az Isteni Én?

Orin úgy hivatkozik Isteni Énedre, mint az Énre, mely még lelkednél is magasabb szinten létezik. Ez lényed isteni esszenciája, minden fény és élet forrása benned. Lelked közelebb van a személyiségedhez, és [a lelked] közvetítő közötted és Isteni Éned között, mindaddig, míg közvetlenül meg nem tapasztalod, és fel nem ismered Isteni Énedet, mit azt aki [valójában] vagy.

Miért kapcsolódj össze Isteni Éneddel?

Ahogy megnyílsz Isteni Énedre, befogadhatod irányítását, békéjét, harmóniáját és megvilágosító fényét. Miközben magadhoz öleled az Isteni Éned által neked küldött fényt, elérheted magadban a nyugalom állapotát, ahol az elme csendes. Elfordulhatsz a fizikai világ zavaró tényezőitől, és helyreállíthatod magadban ezen örök Én fényét, szeretetét és erejét.

Ezen az Énen keresztül játszhatsz a világ összes lehetőségével és manifesztálhatod legmagasabb ösvényedet. Ez az Én le fogja leplezni az illúziót, a vágyakat, és a ragaszkodásokat, melyek az alacsonyabb vibráció csapdájában tartanak, alacsonyabb ösvényeden. Elnyered annak magasabb képességét, hogy felismerd a korlátozó, diszharmonikus, és leszűkítő energiákat és formákat. Ez [az Én] nemcsak korlátaidat tárja fel; kapcsolatod ezzel az Énnel lehetővé teszi, hogy meglegyen az erőd, bölcsességed és látomásod ahhoz, hogy elengedd ezeket az energiákat.

Isteni Éned mindig megpróbál elérni téged, hogy elküldje neked erejét, fényét, szeretetét és bölcsességét, hogy kitörhess az összes bebörtönöző formából, gondolatból, érzésből és helyzetből, és bevonzd az életedbe a magasabb formákat, gondolatokat, érzéseket és helyzeteket.

Isteni Éned mérhetetlenül hatalmas [eredetiben: mindenható - all powerful]. Miközben hozzákapcsolódsz és méginkább igazodsz ehhez az Énhez, még több erőd lesz, és több képességed, hogy elküldd a negatív energiákat, és felismerd, hogy semminek – sem gondolatoknak, hiedelmeknek, energiáknak, embereknek, vagy helyzeteknek az életedben – nincs hatalma feletted, az igazi Éned felett. Isteni Éned bölcs; mindent tud, és mindig megmutatja életed [élésének] könnyebb, jobb, örömtelibb módját.

Isteni Éned képes áttörni személyiséged és fogalmaid korlátait, és megnyitni életed és létezésed új útjait. Az összekapcsolódás ezzel az Énnel elhozza az áramlás érzetét, hogy együtt áradsz az áramlással, és a felfelé haladó spirálon létezel.

Szánj rá egy pillanatot, hogy elcsendesedj, és kérd ezt az Ént, hogy küldjön neked egy ideát, áldást, bölcsességet, vagy választ. Minden határozott és szívből jövő hívás mindig arra fogja késztetni ezt az Ént, hogy válaszoljon kérésedre.

Maradj nyitott, hogy befogadd ezt a választ. Ez érkezhet, mint energia, bepillantás, ösvény, vagy ajtó nyílhat meg előtted, új lehetőség érkezhet el hozzád, [esetleg] energiát vonhat el egyik ösvényedről [melyet „nem kellene” követned]; Befogadhatsz új látomást, megértést, béke vagy harmónia érzését; felsorolhatatlanul sok módja van annak, hogy az Isteni Éned hozzád kapcsolódjon. Maradj nyitott a válaszra, bármilyen módon érkezzen is hozzád.


Meditáció az Isteni Énedhez kapcsolódásra

Ami következik: a folyamat, mely kommunikációs csatornát nyit Isteni Énedhez a szívközpontodon keresztül. 

Az első lépés Isteni Éneddel való összekapcsolódásodban, hogy kapcsolatban kerülj a lelkeddel. 

Sok kapu van Isteni Énedhez. Az egyik kapu a szívközpontodon át vezet. Hogy ezt a kaput használd, kezdd el érzékelni a szívközpontodat energiaközpontként a fizikai szíved közelében. Képzeld el a fény ékkövét a szívközpontod közepében, amely [ékkő] átjáró a más típusú energiákba – lényed legmagasabb részébe, az Isteni Énedbe. Megközelítve ezt a ékkövet a szívközpontod közepén, engedd, hogy olyan kicsivé válj, amíg az felmagasodik veled szemben. Érzékeld, mint gyönyörű kék, vagy arany fényt, vagy mint az isteni lángot.

Lépj be ebbe a fénybe. Úgy érezheted, mintha egy membránon keresztülmenve átlépnél egy másik valóságba, a hihetetlen szépség világába. Ez az [a világ], ahol Isteni Éned tartózkodik.

Képzeld el, hogy Isteni Éned ott van, szemben veled. Hadd jelenjen meg Isteni Éned, valami olyan módon, ami feltárja önmagát a számodra. Mindössze a szándékod kell hozzá, hogy létrehozd a kapcsolatot, és az Isteni Éned ki fog nyúlni feléd, és magába von. Érezd a szeretet, elfogadás, és az üdvözlés hullámait, melyeket feléd küld. Tudd, hogy az Isteni Éned Te vagy, teljes dicsőségedben, minden fátyladat felemelve, minden alacsonyabb energiától megtisztítva, mint teljesen felismert, megvalósult Én. Ez az Én meghív téged, hogy megossza veled tudatosságát, hiszen a valóságban nincs elkülönültség.

Tudatosságodnak az Isteni Éneddel való összevegyítéséhez kezdj hozzá a kapcsolat létrehozására irányuló szándékoddal. Kérd meg az Isteni Énedet, hogy vonzzon magához téged. Aztán hadd érje el elméd a teljes nyugalom állapotát. Még ha csak egy pillanatra is, valósuljon meg a gondolat- és érzelemmentesség - csak a belső csend és béke. Ebben a pillanatban az Isteni Éned mind több bölcsességben, erőben és szeretetben tud részesíteni téged, melyet befogadhatsz.

Szánj rá időt minden nap, hogy elcsendesedj, létrehozd a kapcsolódást, és hadd vonjon magába Isteni Éned. Jegyezd meg, milyen új gondolataid támadnak utána. Minél többször teszed meg ezt, annál több erő, szeretet, bölcsesség, [szellemi] vezetés, bőség, látomás és a materiális sík feletti uralom részese lehetsz.

Az Isteni, örök Én néhány minősége és leírása [vagyis körülírása]

Mindenütt jelenvaló (mindenhol egyszerre) Mindenható 
Mindentudó
A létezés végtelen örök tökéletessége Végtelen létezés, szeretet és bölcsesség. Korlátlan, végtelen fény.
Az Én, mely minden köteléktől mentes, és túl van minden cselekvésen. Az Én, mely állandó, változatlan, megsemmisíthetetlen és megváltozhatatlan. Mindig ugyanaz. Az Én, mely megfigyelője, tanúja tapasztalataidnak. Az elme tevékenységeinek tanúja, de nem azonosul azokkal. Minden válasz forrása.
Az Egyetlen Élet tudatosságának középpontja. Az Élet nagy óceánja tudatosságának középpontja. Az egyetlen nagy „Én” felszínén lévő tudatosság középpontja. Az egész tudatossága, mely a Te tudatosságod pontján vagy centrumán keresztül manifesztál. A tudatosság nyugalomban, gondolat nélkül.

Jegyezd meg, hogy az Isteni Én minden kifejezése vagy leírása tökéletlen; az Én csak önmaga közvetlen megtapasztalásán keresztül ismerhető meg, és nem ismerhető meg a racionális elmén keresztül.

Tudatosságod fokozatosan kiterjed, míg felismeri egységét az Egésszel.

A látható világ minden formája és neve mögött megtalálható az Egyetlen Élet - Egyetlen Erő – Egyetlen Létezés – Egyetlen valóság – Az EGY


 
 

MICHAEL ARKANGYAL ÜZENETE: Angyali ölelés




MICHAEL ARKANGYAL


Rezgésszínt emelés angyali erőkkel


Angyali ölelés Mindenkinek ! 


Üdv és Isten hozott szépséges Fénylényeim! Egy mennyei ölelés mindenkinek!

Vannak idők, amikor fel kell ismernetek, hogy az angyalbirodalom öleléseket adhat nektek. Mindegyikőtöknek szüksége van legalább 8 ölelésre naponta. Sokan vannak köztetek, akik még egyet sem kapnak. Ez miért ne változtatná meg saját mentális egészségeteket, és ha hiányozna nektek, akkor öleljétek meg önmagatokat és hívjátok angyalaitokat egy ölelkezésre. Megérdemlitek a szeretetet és eljött a Most-pillanata, hogy befogadjátok a szeretetet. Ti, a bátorság szép lényei szeretetre méltóak vagytok, szerethetőek vagytok.

Az ölelésen kívül a világnak békére és nyugalomra van szüksége, Kedveseim. Sok minden történik, sok változás zajlik és évekig így megy majd ez tovább. Küldjétek ki a világba imáitokat, ami „mindenki legfőbb javát szolgálja”, a Föld bolygón kívül és belül, lefelé a legkisebb részecskéig és anyagdarabkáig és sötét anyagig. Küldjétek szép rózsaszín szeretet-energiátokat a földi szférában mindenki számára. Imádkozzatok azért, ami mindenki legfőbb javát szolgálja és a szabad akarat megsértése nélkül küldjétek rózsaszín szeretet-energiátokat.

Sokan felébrednek és pánikba esnek az őket körülvevő sok erőszak, nyugtalanság és káosz miatt. Ez a környezet más, mint a mennyei birodalmak, amire kezdenek ráébredni [emlékezni]. Az égi birodalmakban nincsen erőszak vagy lázongás. Ezek a mennyei birodalmak a béke, nyugalom, szeretet és tanulás színhelyei. Az ember folyamatosan fejlődik, kiterjeszti tudatát és magasabb és magasabb esszenciákba növekszik.

Kedveseim, ha úgy érzitek, átcsapnak felettetek a hullámok, dolgozzatok rajta, hogy megnöveljétek rezgésszinteteket. Íme, egy kis gyakorlat, mely segít nektek az összpontosításban és az egyensúly megtalálásában.

Tegyétek mindkét kezeteket a napfonat [Solar-Plexus] csakrátokra és hunyjátok be egy pillanatra a szemeteket, mondjátok meg angyalaitoknak, hogy túlterheltnek érzitek magatokat és kérjétek őket, hogy növeljék rezgésszinteteket. Képzeletben lépjetek rá egy biztonságos mozgólépcsőre és érezzétek, ahogyan felfelé mentek.

Ez a mozgólépcső végtelen. Felismeritek, hogy vannak szintek, ahol kiszállhattok, ha készen álltok rá. A mozgólépcső minden lépcsője más színű, ami megnyugtat és tápláló számotokra. Ti döntitek el, melyik szinten szálltok ki. Ha készen álltok, akkor egyszerűen tesztek egy lépést kifelé. Érzékeljétek és érezzétek a kilépés színét és hogy mit közvetít számotokra az a szín. Vegyetek három mély lélegzetet, miközben leföldelitek magatokat és szívetek középpontjába igazodtok, mielőtt kinyitjátok szemeteket és visszatértek a mindennapi tevékenységeitekhez.

Kedveseim, ha megemelitek a rezgésszinteteket, akkor magatok körül mindenkinek segítetek rezgésük felemelésében. Exponenciálisan működik. A rezgésetek megemelésével lehetőséget teremtetek, hogy magasabb energiaforrásokra és vezetésre tegyetek szert.
A gyakorlat hosszabb verziója:
Engedjétek, hogy ez a hírnök [Mihály Arkangyal] egy meditációs utazásra vigyen magával, hogy rezgésszintetek emelkedjen.
Üljetek egy székre vagy feküdjetek le, ahogyan nektek megfelel. Eljött az idő, hogy egy időre kényelmesen és zavartalan legyetek, mialatt a meditáció közben belső utazáson vesztek részt.

Hunyjátok le szemeteket és vegyetek néhány mély lélegzetet. Minden lélegzettel képzeljétek el, hogy belélegzitek a szeretetet és a megújulást. Minden kilégzéssel eltávozik a fájdalom, a félelem, a csalódottság és a kétség.
Az utolsó kilégzésnél érezzétek, hogy testetek teljesen ellazul. Szánjatok időt az ellazulás érzésére, a béke és a nyugalom biztonságos helyén.

Kérjétek meg ego-tokat, hogy helyezkedjen a vállatokra és hogy ezen az utazáson csak megfigyelőként legyen jelen.

Képzeletben egy imában kérjétek A Teremtőt, hogy küldjön nektek egy fényáteresztő Arany Fénypajzsot. Képzeljétek el, amint egy védelmi buborék formálódik fejetektől a lábatokig, ami teli fénnyel és erővel melenget, sugárzik. A negativitás egyszerűen a védőfényű pajzson kívül marad és ártalmatlanul lepattan.

A Teremtő válaszolt imátokra. Megkaptátok az energiával töltött védelmi buborékot. Az energiák a Teremtőtől származnak és kör alakban, ciklikusan áramlik rajtatok keresztül folyamatosan. Egy állandó cirkuláló energiaáramban vagytok a meditációtok során.

Ebben a pillanatban isteni védelem alatt álltok és semmi sem kommunikálhat veletek, ami nem a Legfőbb Javatokat szolgálja, és nem rendelkezik az engedélyetekkel.

Isteni Fénylényeim, lassan és egyenletesen lélegezzetek, érezzétek a gondoskodó biztonságot.

Lélegezzetek mélyen szép Fénylényeim és érezzétek a könnyedséget, a létezés nemes egyszerűségét, az isteni védelmet, ami vezet benneteket a meditáció során. Lélegezzetek be mélyen és tudjátok, hogy a Teremtő pulzusának ritmusában lélegeztek.

Lélegezzetek be mélyen és engedjétek, hogy képzeletetekben őrangyalotok és vezetőtök csatlakozik hozzátok és megfogják éteri kezeteket, hogy szellemi szív-csakrátokba vezessenek el. Egy angyalt megbíznak, hogy fizikai esszenciátok mellett maradjon, amíg a meditációs-utazásotokról visszatértek.

Kedveseim, képzeljétek el, lássátok és érezzétek képzeletekben az őrangyalotokat, spirituális vezetőtöket és különleges meghívott vendégeket, akik most a spirituális szívcsakrátokban tartózkodnak. Angyalaitok és vezetőtök segítenek megtalálni az Arany Kapu-t, „A legfelsőbb Belső Vezetés” helyét. Képzeletetekben felismertétek az Arany Kaput és most lenyomjátok az éteri, spirituális kapu kilincsét, hogy belépjetek és annak tudatában léptek át a küszöbön, hogy egy spirituális növekedési kalandban vesztek részt.
Most egy fehér-márvány folyóson vagytok. Angyalaitok elvisznek a mozgólépcsőhöz. Körbenéztek és nem is tudtátok, hogy létezik ez a rész. Angyalaitok mosolyognak és elmagyarázzák, hogy eddig még nem készületek fel erre az információra.

Mosolyogtok és megbecsüléssel nyugtázzátok. Elfogadjátok és befogadjátok, hogy eddig embernek tartottátok magatokat, hogy nehezen értitek meg, hogy ennél sokkal többek vagytok. Ez a felismerés dereng végül. Elfogadjátok, hogy spirituális lények vagytok, akik emberi tapasztalatokra tesznek szert és nem emberek, akik spirituális tapasztalatokra tesznek szert. Angyalaitok mosolyognak, amikor erre rájöttök.

Elképesztő felfelé nézni a végtelen mozgólépcsőn. Angyalaitok biztosítanak arról, hogy örökre felmentek. Észreveszitek, a mozgólépcső minden lépcsőfoka és minden szint más színű és mindegyik egyre jobban megnyugtat benneteket, mint az utolsó.

Angyalaitok átadnak egy mérőműszert, amin aktuális rezgésszinteteket látjátok olyan, mint egy hőmérő. Egy nagy piros „X” van ott, ahol ti most vagytok. Megkérnek tegyetek egy lépést a mozgólépcsőn és egyre biztonságosabban érzitek magatokat és megkezdődik az utazás. Angyalaitok arra kérnek nézzetek rá a mérőműszerre miközben felfelé haladtok, hogy lássátok a rezgés emelkedését. Természetesen a mérték végtelen.
Felfelé egyre fel haladtok több szinten keresztül. Észreveszitek, hogy a mozgólépcső minden szintjével egy könnyebbnek, nyugodtabbnak és erősebbnek érzitek magatokat. A mérőműszer jelzése növekszik. Úgy döntötök a következő szinten kiszálltok. Így tesztek és észreveszitek, hogy ez a szint abban a pillanatban megfelelő számotokra. A piros „X” most erre a szintre kerül.

Az angyalok elmagyarázzák nektek, hogy bármikor, ha ezt a rezgésszintet alacsonynak érzitek, visszatérhettek a mozgólépcsőhöz és tovább emelkedhettek felfelé.

Most az mutatják az angyalok eljött az idő a visszatéréshez.
Köszönjétek meg segítségüket és egy szempillantás alatt újra a fehér márvány folyosón találjátok magatokat.

Rápillantotok a tükörre és szemügyre veszitek sugárzó esszenciátokat és mosolyogva megerősítitek önmagatokban, hogy ma megemeltétek a rezgésszinteteket. Angyalaitok újra átvezetnek a belső Arany Kapun, vissza a spirituális szívcsakrátokba és támogatják spirituális esszenciátokat a fizikai formátokba való visszatérése során.

Lélegezettek be mélyen, mozdítsátok meg ujjaitokat, hogy újra tájékozódhassatok. Ha készen álltok rá, nyissátok ki a szemeteket. Folytassátok napotokat emlékezve arra, belső felsőbb bölcsességetek és angyali munkatársaitok mindig szolgálatban állnak, hogy segítsenek, hogy elérhessétek legfelsőbb megfelelő potenciálotokat. Figyeljetek az első gondolatra, ami eszetekbe jut és minden kétség árnya nélkül tudjátok, hogy nap mint nap spirituális vezettetésben részesültök.

Kedvesek, áldottak vagytok, leírhatatlanul és határtalanul szeretve vagytok, jobban, mint az a földi szférában szavakkal valaha kifejezhető.
MICHAEL ARKANGYAL VAGYOK, a TEREMTŐ hírnöke, a szereteté, az örömé, a bölcsességé, a fényé, a békéé és a bátorságé.


Csatornázta: Carolyn Ann O’Riley
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett-http://kristalyhang.wordpress.com
Forrás: http://www.carolynannoriley.com/AMMessageAngelHugs.htm
http://www.torindiegalaxien.de/






JÖVŐT ÉRZÉKELŐ TELIHOLD * 2014.09.09. 03:39

JÖVŐT ÉRZÉKELŐ TELIHOLD * 2014.09.09. 03:39
Telihold idején erős, impulzív energiák és érzelmek vannak jelen az Életünkben. Teliholdkor minden, amit teszünk vagy gondolunk, az 100-SZOROS TEREMTŐ ERŐVEL BÍR.
Hétfőtől keddre virradóra 09.09.-én 03:39-kor Telihold tekint ránk az Álmainkban. … A mostani Telihold különlegessége, hogy egyszerre több csillagkép hatását és üzenetét is megmozgatja a Lelkünkben.
A Telihold a Napút felett, a Vízöntő csillagkép és a Halak csillagkép átfedésében halad. A Vízöntő csillagkép Jövőt tisztító vize felett, és a Halak csillagkép visszaúszó hal vizében tündököl. Felette pedig ott szárnyal a Pegazus csillagkép.
Milyen energiákat mozgat meg ez a mindennapokban?
A Napút felett lévő Telihold mutatja, hogy a mindennapokban a kinti világban is érzékenyek leszünk. A Vízöntő jövőt tisztító vize és a Halak visszaúszó hala felszínre hozza bennünk a mély vágyainkat, a mély érzéseinket és most ezeket tisztázva a jövő irányába tekinthetünk bele. Tisztázhatjuk, mi az, amit szeretnénk megvalósítani és megélni.
Mindehhez a Pegazus, a szárnyas paripa hozza el az égi sugallatokat, így a mostani Telihold idején értékes információkat kaphatunk a jövőnk irányáról. … LEGYÜNK NYITOTTAK A VÁRATLANUL BEVILLANÓ GONDOLATAINKRA.
A Teliholdat az égbolt másik oldaláról a Nap az Oroszlán csillagkép farka alól világítja meg. Így a Lelkünknek a Nap hatalmas „nemző”, teremtő energiákat sugároz.
Kívánok Minden Vándornak csodás jövőbe látó és tisztító energiákat. A Nap hatalmas teremtő energiája világítsa be az előttetek álló utat.
Telihold varázslat ideje * 2014.09.09.-11. *
VARÁZSLATOK SZENT IDEJE!
A mostani telihold legerősebb ideje: 2014.09.08. esti órák!
Ekkor érdemes a TELIHOLD VARÁZSLATOT végezni.
A Telihold varázslat menetét itt találod meg:
http://csillagforras.blogspot.hu/2014/03/telihold-varazslat.html
A telihold amolyan “jolly joker”. Ha nem tudod, hogy mikor kéne varázsolnod, akkor végezd a szertartást holdtölte idején, mert kiteljesedett Hold fokozza a mágikus erőket. A Telihold mindenféle mágikus munkát felerősít, így egy varázslattal is eredményt elérhetünk el.
Miben segít a mostani TELIHOLD VARÁZSLAT?
* Spirituális képességek, megértések.
* Lelki egyensúly létrehozása.
* Bőség, jólét, egészség.
* Munkahelyi előremenetel.
* Földmágia, hálaadás.
Telihold hatása a MINDENNAPOKBAN
A mindennapok világában ekkor érdemes azokat a dolgainkat elvégezni, amelyek maximális energiát, maximális erőbedobást igényelnek. E napokon nagyobb erők, nagyobb impulzusok működnek bennünk, így érzékenyebbek is vagyunk.
Teliholdkor érzékenyebbek vagyunk. A telihold energiája meggondolatlanná, kapkodóvá tehet minket, ezért kétszer is gondold át a dolgokat, mielőtt elszánod magad a cselekvésre, és igyekezz elkerülni a veszekedéseket.
További információk arról, hogy mire is figyelj TELIHOLD idején ...http://csillagforras.blogspot.hu/2011/11/telihold-hatasa-az-eletunkben.html
Szeretettel és Áldással
Esztergomi Gréta