2014. szeptember 8., hétfő

JÖVŐT ÉRZÉKELŐ TELIHOLD * 2014.09.09. 03:39

JÖVŐT ÉRZÉKELŐ TELIHOLD * 2014.09.09. 03:39
Telihold idején erős, impulzív energiák és érzelmek vannak jelen az Életünkben. Teliholdkor minden, amit teszünk vagy gondolunk, az 100-SZOROS TEREMTŐ ERŐVEL BÍR.
Hétfőtől keddre virradóra 09.09.-én 03:39-kor Telihold tekint ránk az Álmainkban. … A mostani Telihold különlegessége, hogy egyszerre több csillagkép hatását és üzenetét is megmozgatja a Lelkünkben.
A Telihold a Napút felett, a Vízöntő csillagkép és a Halak csillagkép átfedésében halad. A Vízöntő csillagkép Jövőt tisztító vize felett, és a Halak csillagkép visszaúszó hal vizében tündököl. Felette pedig ott szárnyal a Pegazus csillagkép.
Milyen energiákat mozgat meg ez a mindennapokban?
A Napút felett lévő Telihold mutatja, hogy a mindennapokban a kinti világban is érzékenyek leszünk. A Vízöntő jövőt tisztító vize és a Halak visszaúszó hala felszínre hozza bennünk a mély vágyainkat, a mély érzéseinket és most ezeket tisztázva a jövő irányába tekinthetünk bele. Tisztázhatjuk, mi az, amit szeretnénk megvalósítani és megélni.
Mindehhez a Pegazus, a szárnyas paripa hozza el az égi sugallatokat, így a mostani Telihold idején értékes információkat kaphatunk a jövőnk irányáról. … LEGYÜNK NYITOTTAK A VÁRATLANUL BEVILLANÓ GONDOLATAINKRA.
A Teliholdat az égbolt másik oldaláról a Nap az Oroszlán csillagkép farka alól világítja meg. Így a Lelkünknek a Nap hatalmas „nemző”, teremtő energiákat sugároz.
Kívánok Minden Vándornak csodás jövőbe látó és tisztító energiákat. A Nap hatalmas teremtő energiája világítsa be az előttetek álló utat.
Telihold varázslat ideje * 2014.09.09.-11. *
VARÁZSLATOK SZENT IDEJE!
A mostani telihold legerősebb ideje: 2014.09.08. esti órák!
Ekkor érdemes a TELIHOLD VARÁZSLATOT végezni.
A Telihold varázslat menetét itt találod meg:
http://csillagforras.blogspot.hu/2014/03/telihold-varazslat.html
A telihold amolyan “jolly joker”. Ha nem tudod, hogy mikor kéne varázsolnod, akkor végezd a szertartást holdtölte idején, mert kiteljesedett Hold fokozza a mágikus erőket. A Telihold mindenféle mágikus munkát felerősít, így egy varázslattal is eredményt elérhetünk el.
Miben segít a mostani TELIHOLD VARÁZSLAT?
* Spirituális képességek, megértések.
* Lelki egyensúly létrehozása.
* Bőség, jólét, egészség.
* Munkahelyi előremenetel.
* Földmágia, hálaadás.
Telihold hatása a MINDENNAPOKBAN
A mindennapok világában ekkor érdemes azokat a dolgainkat elvégezni, amelyek maximális energiát, maximális erőbedobást igényelnek. E napokon nagyobb erők, nagyobb impulzusok működnek bennünk, így érzékenyebbek is vagyunk.
Teliholdkor érzékenyebbek vagyunk. A telihold energiája meggondolatlanná, kapkodóvá tehet minket, ezért kétszer is gondold át a dolgokat, mielőtt elszánod magad a cselekvésre, és igyekezz elkerülni a veszekedéseket.
További információk arról, hogy mire is figyelj TELIHOLD idején ...http://csillagforras.blogspot.hu/2011/11/telihold-hatasa-az-eletunkben.html
Szeretettel és Áldással
Esztergomi Gréta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése