2014. szeptember 1., hétfő

Szeptember 1. Nyisd meg lelked ajtaját



 Szeptember 

Lelki szemeim előtt egy mély, sötét kút jelent meg, melynek tetején egy vödör állt, kötéllel a fülén. Láttam, amint a vödröt leengedik a kútba, és amikor felhúzzák a sötétségből, csordultig volt tiszta, friss vízzel. És a következő szavakat hallottam.
Minden lélek legmélyén a Szellem tisztasága lakozik. Keresd azt a Szellemet, amíg meg nem találod, és ha megtaláltad, húzd föl a mélységből.
 
 

 
Szeptember 1.

Dicsérettel és hálával teli szívvel nagy magasságokba szárnyalhatsz.
A kicsiny pacsirtához hasonlóan azonban neked is külön erőfeszítést kell tenned ehhez, vagyis el kell rugaszkodnod a talajtól. Nem kell ennek az erőfeszítésnek görcsösnek lennie: lehet örömteli, könnyed is. 
Miért maradnál lehorgonyozva, amikor a cselekvésed révén teljesen megváltoztathatod az életedet?
Állítsd a mércédet magasra, minél magasabbra állítod, annál jobb.
Számíts a legcsodálatosabb eseményekre – ne valamikor a jövőben, hanem most rögtön.
Indulj el előre határozott, erős lépéssel, mély csalhatatlan belső tudatoddal érezve, hogy el fogsz érni minden célt, amit kitűzöl magadnak.
Miért nem kezded pörgetni a kerekeket?
Ha már elvégezted a magad részét, meg fogsz kapni minden segítséget, amire szükséged van, de addig nem. Bízzál azon képességeidben, hogy mindent végre tudsz hajtani, mert ehhez az erőt Tőlem kapod. 
Mindenre képes vagy, amikor hited és bizalmad Bennem van.

aranykapu.jpg

Augusztus 31. Nyisd meg lelked ajtaját


A megnyilatkozás törvényeinek megtanulásához rendkívül fontos leckéket kell elsajátítani- a türelmet, kitartást ás állhatatosságot. Meg kell tanulnod a belső fegyelmet, és hajlandónak kell lenned teljes egészében követni az Én utasításaimat, tűnjenek azok bármily furcsának is.
Életedben csak akkor kezdenek majd a legcsodálatosabb dolgok történni, és akkor fogod valójában felismerni az Én törvényeim megélését és bizonyságát, amikor ezeket a leckéket már mind elsajátítottad, és a gyakorlatba is átültetted.
Soha ne felejtsd el, hogy neked is tenned valamit ennek érdekében: az életet valóban élned kell, nem pedig csak azzal tölteni, hogy imádkozol és reménykedsz, hogy valami majd történni fog. Az imádkozás szükséges, de nem elegendő.
Meg kell tanulnod olyan életet élni, hogy mindenkinek utat mutass vele. 
Az nem elég, ha csak beszélnek a hitről. Úgy kell élned, hogy a körülötted lévő minden lélek láthassa, mit jelent hit szerint élni, mit jelent az, ha teljes hitedet és bizalmadat Belém, Urad-Istenedbe, a benned lévő isteni énedbe helyezed.
 
 
 1268820689_13.jpg
 
 
 

Szűz Mária üzenete 2014 Augusztus 26