Ugrás a fő tartalomra

Augusztus 31. Nyisd meg lelked ajtaját


A megnyilatkozás törvényeinek megtanulásához rendkívül fontos leckéket kell elsajátítani- a türelmet, kitartást ás állhatatosságot. Meg kell tanulnod a belső fegyelmet, és hajlandónak kell lenned teljes egészében követni az Én utasításaimat, tűnjenek azok bármily furcsának is.
Életedben csak akkor kezdenek majd a legcsodálatosabb dolgok történni, és akkor fogod valójában felismerni az Én törvényeim megélését és bizonyságát, amikor ezeket a leckéket már mind elsajátítottad, és a gyakorlatba is átültetted.
Soha ne felejtsd el, hogy neked is tenned valamit ennek érdekében: az életet valóban élned kell, nem pedig csak azzal tölteni, hogy imádkozol és reménykedsz, hogy valami majd történni fog. Az imádkozás szükséges, de nem elegendő.
Meg kell tanulnod olyan életet élni, hogy mindenkinek utat mutass vele. 
Az nem elég, ha csak beszélnek a hitről. Úgy kell élned, hogy a körülötted lévő minden lélek láthassa, mit jelent hit szerint élni, mit jelent az, ha teljes hitedet és bizalmadat Belém, Urad-Istenedbe, a benned lévő isteni énedbe helyezed.
 
 
 1268820689_13.jpg
 
 
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…