2014. február 12., szerda

Fizikai tünetek annak a beharangozói, hogy milyen közel vagyunk a nagy átalakulásunkhoz!"

Fizikai tünetek, amik 2014.02.05-től előfordulhatnak, ne ijedjetek meg!
 "A sok igazítás amire még mindig szükségetek van, jelenleg is folyik.
Ezek közül az első az új rekeszizom csakrátok felébresztésének befejezése. Sokan közületek gyengének érzitek magatokat olyan tünetekkel, melyek elsőre valamilyen gyomorinfluenzának tűnnek. Valójában ez nem más, mint a rekeszizom csakrátok megnyílása, és ez módosítja a jelenlegi kapcsolatát a gyomrotokkal és a légzési folyamatotokkal. Ez légzésproblémákat okozhat, általános gyengeséget és némi fájdalmat a mellkas területén. Érezhetitek, hogy gyomrotok felkavarodik és rosszkedvűek vagytok. Ez egy átmeneti hatás, amit a bevezetett különféle típusú energiák, és a régóta a rekeszizmotokban tárolt ósdi energiák sokaságának a kitisztítása okoz.
Ez a tünetegyüttes hirtelen jöhet, és néhány napig, vagy egy hétig tarthat!

Végül a most folyó változások a torkotokban és a felső mellkasotokban folytatódnak.
Ezt a torokcsakrátok számára beáramló magasabb energiák okozzák.
Ez úgy tűnhet, mint egy torokgyulladás, vagy akár gégegyulladás egy furcsa fajtája.
Ez is egy ideiglenes körülmény. Gyakran párosul a következő lépéssel, az új csecsemőmirigy csakrátok végső megalapozásával. Ez a tünetegyüttes tartalmazhat komoly fájdalmakat a felső mellkasban, fura remegő érzést ugyanezen a területen, és némi homályos látást, kisebb lüktetést a fej alsó részén és a nyakon. A többi tünethez hasonlóan, ezek is ideiglenesek, és néhány napig, vagy egy hétig tarthatnak. Ezek a módosulások egy általános felgyorsulás részei, ami most áldott módon befejeződik a test-Angyalaitok és a kijelölt medikus csapataitok által.

Ezek annak a beharangozói, hogy milyen közel vagytok a nagy átalakulásotokhoz!"
Forrás: http://www.foldimennyorszag.hu/139AF528-15BC-4E54-913C-58657EC11B3E.html , http://www.fenyorveny.hu/2014/02/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis.html





ISTEN VEZÉREL




„Küldj hozzám helyes gondolatokat, szavakat és cselekedeteket. Mutasd meg, mi legyen a következő lépésem. Ha kétely és tétovaság kel bennem, ajándékozz meg útmutatásoddal.”
Ha alárendeljük magunkat egy nálunk nagyobb erőnek, összhangba kerülünk a Tervvel, melynek igazi nagyságát nem is tudjuk felmérni.
Isteni útmutatást kaphatunk hozzá, valahányszor kérjük. Létezik-e nagyobb ajándék, mint ha tudjuk, hogy valaki vezérli gondolatainkat, szavainkat, cselekedeteinket?
Nem vagyunk merő tévedés. És nem kell se manipulálnunk, se elnyomni magunkat vagy másokat ahhoz, hogy megfelelően alakuljon életünk. Még a furcsa, spontánnak tetsző, fájdalmas vagy hibásnak vélt tettek is a harmónia felé vihetnek.
Útmutatást kapunk arra, mit kell tennünk saját magunkért. És lassan bízni kezdünk ösztöneinkben. Tudni fogjuk, mikor induljunk el, mikor álljunk meg, mikor várjunk egy kicsit.
Fel fogjuk ismerni azt a nagy igazságot, hogy a terv akkor is megvalósul, ha ellenállunk.
Ma és mindennap azért imádkozom, hogy gondolataimat, szavaimat és cselekedeteimet Isten vezérelje. Imádkozom, hogy bizalommal eltelve haladhassak utamon, tudva, hogy minden lépésemet vezérlik.
Forrás: Tárjuk fel előző életeinket

Angyali üzenet Gábriel arkangyaltól: Érzelmi megtisztulás





Érzelmi megtisztulás

A mostani időszakban nagyon sok régi érzelmi minta kerül oldásra, és ez sok szinten lehetővé teszi, hogy lényetek mélyére temetett régi érzelmi poggyászotokat végre elengedjétek. A régi korszakban a földön való élethez alkalmazkodtatok, le kellett blokkolnotok sok érzelmet és el kellett nyomnotok sok fájdalmat, hogy előre tudjatok menni, sokszor összeszorított fogakkal. Nagy és erős falakat építettetek, hogy érzelmi szinten védelmezzétek a belső világotok tisztaságát. Meg kell értenetek, hogy eljött az ideje annak, hogy az érzelmetek szabad áramlását blokkoló gátakat lebontsátok, szíveteket energiáinak, szeretetek fényének, lelketek erejének át kell törni a falakat, hogy felszabaduljatok. Mi angyalok minden szinten támogatunk benneteket, az idő most az érzelmi megtisztulást és a mély lelki sebek oldását teszi lehetővé. Sokan vagyunk mellettetek, hogy segítsünk ebben az időszakban, de ahhoz, hogy eredményesen tudjunk neked segíteni, együtt kell működnöd velünk, így sokkal könnyebbé válik az elengedés és érzelmi átlényegülés. Tedd tudatossá jelenlétünket, vedd észre és érezd, hogy melletted vagyunk. Kérd mert csak így adatik, nyílj meg felénk őszintén, mond el a bánatod, engedd szabadjára a feltörő érzéseidet, régi múltbéli fájdalmakat most már engedd el, nincs már rá szükséged, ne ragaszkodj ahhoz ami boldogtalanná tesz. A múltad, ne legyen a jelened, engedd, hogy minden múlt fájdalmába rekedt lélek részed felszabaduljon, engedd, hogy angyali érintésünk gyógyító sugara, lelked mély sebeit meggyógyítsa. Isten, angyalok millióit küldi a földre, hogy segítse a lelki felemelkedést, a szív megtisztulását, az érzelmi felszabadulást, engedd, hogy segítsünk, engedd, hogy Isten gyógyító szeretetének fénye felemeljen.
Gábriel arkangyal

.
Közvetítette: Aysha

Tudatmezők




Itt Uriel, Isten Fénye!
Szeretett lény, ma egy újabb lépés megtételében szeretnélek vezetni Téged, ami valódi lényed megértésében fog segíteni Neked. Egyszer már beszéltem a sejtekben tárolt emlékekről. Beszéltem a sejtemlékezésről, amit aktiválva ébredezhet felismerésetek [tudatosodás]. Ez a folyamat most megkezdődött, és rajtatok áll, hogy felismerjétek magatokban a kincseket és beemeljétek azokat a tudatba. Ez a folyamat testi és finomanyagi változásokkal jár, amik a Felemelkedés velejárói.
Fel fogja erősíteni a DNS körüli tudatmezőt. Ez a tudatmező minden DNS-t övez és egy elektromágneses mezőhöz hasonlít. Mint egy elektromágneses mezőnél, a tudatmezőnél is adott egy állandó mozgás és változás a konstans alapforma mellett. A mozgások a hozzáadott energia erejétől, színétől és frekvenciájától függnek. Az energia itt nem egy irányban áramlik, hanem inkább az egész mező rezgése, hullámzása figyelhető meg. Ezt a mezőt az Isteni Forrás korlátlan, univerzális energiája táplálja. Ez a mező egységesen képviseli az egyéni és az Isteni lét kölcsönhatását, kommunikációját és kifejezésmódját. Minél magasabb frekvenciájúak, tisztábbak és erősebbek a rezgések, annál több kölcsönhatás [energiacsere] lehetséges.
Ezen a szinten továbbítódnak az információk, sokkal hamarabb, minthogy egy idegsejt impulzus formában elindítana egy gondolatot. A csere, a kommunikáció egy másik szinten történik, nem az idegpályákon keresztül és nem is közvetlenül ott, és ez csak reakcióként érzékelhető számotokra.
Létezésed minden sejtje a tudatmezőn keresztül áll kapcsolatban minden más sejttel. Léteznek összekapcsoló rendszerek, melyek egységet képeznek a sokrétűségben és pl. körbe ölelnek egy izmot vagy szervet, de nincsenek elkülönülések, minden kapcsolatban áll a tudatmezővel.
A tudatmező az anyagi és a finomanyagi testet is áthatja, magas rezgésszintje következtében minden szinten jelen van. Ez a mező szorosan összefügg és kapcsolatban áll az aurával, de nem azonos vele.
A tudatmező minden élet kommunikációs útvonala, lehetővé teszi a közvetlen, komplex információközlést. Ahogyan a sejtek egyes mezői összekapcsolódnak, úgy egyes lények mezői is egy nagyobb egységgé kapcsolódnak össze. Ez a kapcsolat teremti meg a tudatmezőkön keresztül a feltétel nélküli szeretet vagy az Egység tudat élményét. Ez minden egyes sejt emlékezete ezekre az eredeti érzésekre, amivel a tudatosodás útja elérhető. Aki egy csoportban meditál, ismeri a felerősödő erőt, amikor felépül a közös mező és az mindenkit energetikailag felemel.  A ti rezgő/hullámzó mezőiteken keresztül lépünk veletek kapcsolatba, adunk tanácsot, gyógyítunk és tanítunk.
Mi a tudatmezőtökbe helyezzük az információkat, amik összhangban vannak a (z egyéni) tervvel és az isteni szabályokkal. Ezután, már csak rajtatok múlik, hogy figyeljetek vagy, hogy beengedjétek a gyógyulást.
A mezőkben helyezkedik el az intuíciótok, a belső megérzésetek, a belső hangotok a lelki-ismeretetek. A kommunikáció azokon a csatornákon folyik, amit az intellektus és az ego nem ellenőrizhet. Aki azonban a szívében önmagához kapcsolódik, az tudatában lesz belső hangjának. Soha korábban nem volt ilyen erőteljes és magas rezgésű beáramló fényenergia világotokon, mint most, mivel kibontakozóban van a Felemelkedési folyamat és a tudatmezőkön keresztül Minden és Mindenki érintett. Aki képes ezt meghallani és érezni, most rátalálhat saját útjára és kifejlesztheti a mindenben jelen lévővel való tudatkapcsolatot. Aki elzárkózik ez elől, az bizonytalannak fogja érezni magát, mert az élet kirántja őt a kerékvágásból.
Nem lesz többé, ’csak így tovább’, mert amikor átalakulnak a tudatmezők, akkor ez a változás Mindenre kihat. Ezek a mezők állnak minden létező mögött, az anyag és az élet alapjait képezik. Minden tudást tartalmaznak a múltadból, a jelenedből és a jövődből. Ezen a szinten csak a Most létezik, ami állandó növekedésben van, folyamatosan változik a mérhetetlen szeretetben és öröklétben. Ez az a szint, amit minden egyes lény annyira nagyra tart, és amire szükségük van, és ez a szint, amin az Egy feloldódik és összeolvad Mindennel. Ez minden lény eredendő rezgése, ami megteremti az Egészet/Egységet. Ez a te valódi eredeted, egy tudatmező, egyedülálló és értékes, a kreatív teremtőerő és a végtelen feltétel nélküli szeretet megnyilvánulása.
Megáldalak szeretett Fény, engedd, hogy felemelkedhessenek az emlékeid a sejtjeidből, eljött az idő a kapcsolódásra. Nyújtjuk felétek kezünket és szívünket, tisztelettel és szeretettel.
Uriel vagyok

Csatornázta: Günther Wiechamnn
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett