2014. február 12., szerda

Fizikai tünetek annak a beharangozói, hogy milyen közel vagyunk a nagy átalakulásunkhoz!"

Fizikai tünetek, amik 2014.02.05-től előfordulhatnak, ne ijedjetek meg!
 "A sok igazítás amire még mindig szükségetek van, jelenleg is folyik.
Ezek közül az első az új rekeszizom csakrátok felébresztésének befejezése. Sokan közületek gyengének érzitek magatokat olyan tünetekkel, melyek elsőre valamilyen gyomorinfluenzának tűnnek. Valójában ez nem más, mint a rekeszizom csakrátok megnyílása, és ez módosítja a jelenlegi kapcsolatát a gyomrotokkal és a légzési folyamatotokkal. Ez légzésproblémákat okozhat, általános gyengeséget és némi fájdalmat a mellkas területén. Érezhetitek, hogy gyomrotok felkavarodik és rosszkedvűek vagytok. Ez egy átmeneti hatás, amit a bevezetett különféle típusú energiák, és a régóta a rekeszizmotokban tárolt ósdi energiák sokaságának a kitisztítása okoz.
Ez a tünetegyüttes hirtelen jöhet, és néhány napig, vagy egy hétig tarthat!

Végül a most folyó változások a torkotokban és a felső mellkasotokban folytatódnak.
Ezt a torokcsakrátok számára beáramló magasabb energiák okozzák.
Ez úgy tűnhet, mint egy torokgyulladás, vagy akár gégegyulladás egy furcsa fajtája.
Ez is egy ideiglenes körülmény. Gyakran párosul a következő lépéssel, az új csecsemőmirigy csakrátok végső megalapozásával. Ez a tünetegyüttes tartalmazhat komoly fájdalmakat a felső mellkasban, fura remegő érzést ugyanezen a területen, és némi homályos látást, kisebb lüktetést a fej alsó részén és a nyakon. A többi tünethez hasonlóan, ezek is ideiglenesek, és néhány napig, vagy egy hétig tarthatnak. Ezek a módosulások egy általános felgyorsulás részei, ami most áldott módon befejeződik a test-Angyalaitok és a kijelölt medikus csapataitok által.

Ezek annak a beharangozói, hogy milyen közel vagytok a nagy átalakulásotokhoz!"
Forrás: http://www.foldimennyorszag.hu/139AF528-15BC-4E54-913C-58657EC11B3E.html , http://www.fenyorveny.hu/2014/02/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis.html





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése