2014. november 7., péntek

Sandalphon arkangyal üzenetei: 11:11 aktivációs kód/A hitrendszeretek próbája (2014.nov.7.)



Drága testvéreim/fénytestvéreim!

Ez a hónap most erőteljesen megdolgozza a bennetek lévő hitrendszert és érzelmeiteket. Ahány ember, annyi igazság létezik. De az Univerzum egyetlen Igazsága a Szeretet. 
Mi tesz boldogabbá? Mikor igazat mondasz, vagy amikor hazugsággal érsz el valamit? Ez a hónap ezt fogja kideríteni. 
Bármi is történik, mindig azt kérdezzétek meg magatoktól: Hol van ebben a Szeretet?
A Szeretet, ami a Valós lényetek. A Szeretet, ami összeköt benneteket.
Együtt minden könnyebb, mint külön. Engedjétek be a Szeretetet a lelketek legbelső részeibe, hogy testeteket átjárja az isteni Fény. 
Ez a hónap a szétválásokról is szól. De ilyenkor is gondoljatok bele mindig, hogy a Szeretet vajon szétválaszt? A Szeretet csak összekötni tud. A Szeretet összeköt mindent és mindenkit.
Ez a világ az illúziókra épül, mivel csak ti látjátok fizikai sűrűségben. De valójában rezgésekből, hangokból áll össze. Amikor negatív erőkre hivatkoztok-negatívan viselkedtek, akkor az csak a Szeretet és a Fény hiánya, és pont, hogy ezzel vonzzátok be őket magatokhoz.
Amikor igazán szerettek valakit, akkor minden akadály megszűnik, eltűnik minden félelem, és bármit képesek vagytok megtenni azokért, akit/akiket szerettek.
Vagy Félsz, vagy Szeretsz. Ez a két pólus létezik. Ez a két eltérő rezgésszintű állapot.
Ha Félsz, kérdezd meg magadtól,hogy "Mitől félek?"
Hiszen Szeretetből teremtődtél és Szeretet által létezel. A Szeretet a természetes állapotod a MOSTban is és mindörökké.
Minden, ami ennél kevesebb érzés - vagyis nem Szeretetből fakad - azt jelzi, hogy nem isteni énedet éled abban a pillanatban. Lépj ki ebből az "ördögi körből", nyisd ki a szíved a Szeretet felé, és érezd a Teremtő csodálatos Fényét.
Az emberi egó/és egyéb negatív entitásoktól való sugallatok/hangok/belső hangok képesek olyan tetteket is végrehajtatni veletek, amit lehet, hogy később megbántok. Például évekig ismertek valakit és szeretitek, de egy nap valami megváltozik valamiért. Magatok se tudjátok, hogy miért, csak valaki, valami ezt sugallja nektek. De ez a sugallat csak illúzió, mivel a Szeretet soha nem választ szét. A Szeretet épphogy összehozza az embereket. Ilyen helyzetbe mindig gondoljátok át a dolgot, hogy egy évekig tartó barátságot/szerelmet/kapcsolatot, ami Szeretetre épül - és a másik fél Szeret titeket utána is  - érdemes-e szétszakítani egy olyan sugallatra/érzésre/hangra, ami nem szereteten alapul. Az emberi egó és ezek az érzések gyorsan eltudják felejtetni a közös szereteten alapuló élményeket, az öleléseket, és azt, mikor azt mondtátok egymásnak,hogy SZERETLEK.
Ne hagyjátok, hogy egy kapcsolat a hazugságra épüljön, hiszen az Igazi érzések Szeretettel teliek és Valósak.
Az igazi Szeretet sosem felejt és sosem adja fel a Reményt. Ti se adjátok fel soha semmilyen körülmények között. Szeressetek Feltétel Nélküli Szeretettel mindenkit nemtől/kortól/hitrendszertől/etnikumtól függetlenül.
Ti vagytok a Fény a sötétségben. Ti vagytok a változás...
November 11-én lesz a hónap legerősebb napja. Erősödni fognak intuitív érzéseitek és felsőbbik énjeitekhez való kapcsolatotok a 11:11 aktivációs kód miatt. Ezen a napon isteni energiák áradnak majd a Földre. És fő feladatuk az Egyensúly megteremtése, kiegyenlítése lesz. Felszínre kerülnek a lelki sérülések, emlékek, fájdalmak. Bármi is lesz az, amit előhoz ez az energia, azért lesz, hogy felismerjétek, és megbocsássatok magatoknak (ebben segítségetekre lehet Zadkiel arkangyal  is. Csak hívjátok bátran). Erősítsétek meg magatokat érzelmileg.
Kövessétek és hallgassatok mindig szívetekre, mert az mindig az Igazságot mutatja. De ha nem vagytok biztosak magatokban, és elbizonytalanodtok, segítségetekre lehet Zadkiel arkangyal, az Igazságosság - és a megbocsátás - arkangyala.
Kedveseim, nem véletlenül vagytok itt és MOST ezen a gyönyörű bolygón, amit Gaiának hívnak. A Ti feladatotok (különösen a MAG népének!), hogy végre összefogjatok. EGYséget alkossatok...
A belsőtökre hallgassatok és a jelenre koncentráljatok. A feladatotokra, a küldetésetekre. Hallgassatok a szívetekre. Minden dobbanása napról - napra közelebb és közelebb visz titeket a kérdéseitek megválaszolásához...
És egy fontos dolgot sose felejtsetek el, bármi is történik veletek: Sose hagyjátok meginogni a hiteteket!
Ti vagytok a Fény a sötétségben. Ti vagytok a változás...!
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!

Sandalphon arkangyal

"Közvetítette": Bárány Tünde N. /www.fenyorveny.hu

Fényörvény: http://www.fenyorveny.hu/2014/11/sandalphon-arkangyal-uzenetei1111.html





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése