2014. október 7., kedd

Válj ÖnMAGad gyógyítójává! - Gyógyító nap (tanfolyam)


A jövő gyógymódja a fényre, rezgésekre, színekre, hangokra épül.
A Fény erejével, a Lélek és az Angyalok segítségével képesek vagyunk meggyógyítani magunkat, akár lelki, akár fizikai betegségről van szó.
Nagyon fontos hogy megtaláljuk lelkünkkel az összhangot, Isteni Önvalónkkal közvetlen kapcsolatot teremtsünk.
Mindehhez szükséges, hogy feloldjunk és fénnyé váltsunk minden olyan beidegződést, régi szokást, megkötő érzelmet, hiedelmet, családi mintát, amelynek energiája bármily szinten is akadályozza életünk beteljesedését, boldogságunk útjába áll.
A gyógyító napon elsajátíthatod, hogy Te is be tudsz lépni az erőteljes gyógyító rezgések közé, hogy tested, lelked tökéletesen egészséges legyen, és emelkedjen a rezgésed.
Megtanulhatod, hogyan tudsz az angyali gyógyítás színeinek befogadásával, magasabb frekvenciájú fényt áramoltatni a testedbe, melynek következtében szervezeted ellenállóvá válik a betegségekkel szemben.
Tested- Lelked- Szellemed egyensúlyba kerül,- tudatosságod kitágul, energikusabb leszel, tested egész rezgésszámát megemeled, így a sejtekben lévő fény növelése által tested megfiatalodik.
Olyan egyszerű technikákat szeretnék átadni gyakorlatokkal, melyek arra szolgálnak, hogy a mindennapokban kevés idő ráfordításával megtartsd az egyensúlyodat, a középpontodban maradj.
Meditációban, mély tudatszinten feloldjuk azokat az emléksúlyokat, amelyek hatására érzelmi blokkok alakultak ki testedben és megakadályozzák, hogy kapcsolatba lépj a saját Isteni Forrásoddal. Energiarendszered megtisztítására szolgáló gyakorlatokat, egyszerű védelmi technikák adok át, amit könnyedén át tudsz ültetni a gyakorlatba és a meg tudod vele tartani a középpontodat.
Ezután pedig a Gyógyító Angyalok segítségével azon dolgozunk, hogy a Fény még hatékonyabban tudjon áramolni a testedben, hogy összekapcsolódj az
ISTENI FORRÁS energiájával, kiépítsd a kapcsolatot Isteni Önvalóddal.
A FORRÁS segítségével választ kaphatsz az alábbi kérdésekre:
- Ki vagyok Én? Honnan jöttem? Hová tartok? Mi az Én feladatom?
- Miért születtem a Földre? Mi az Én Angyalnevem?
- Akadályozza-e valami, hogy beteljesítsem az életfeladatom?
Szó lesz arról, hogy az Angyalok miként vesznek részt mindennapjainkban, a testünkben zajló változási folyamatokról.
A nap mottója: - Vedd magadhoz Isteni hatalmadat!
Áldással és Fénnyel! Feketéné Lendvai Katalin
A gyógyító nap első része két időpontban lesz: 2014. november 8.-án
2014. december 6.-án
10 órától – kb: 17-18 óráig tart.
Ára: 7700 Ft Létszám: 10-12 Fő.
Helye: Veszprém. Almádi út. 19.
Ezúton szeretettel felajánlom egy fő részére a tanfolyam ingyenes elvégzését, aki úgy érzi szüksége van rá, ott a helye, de az anyagi helyzete ezt nem tenné lehetővé.
Kérem a részvétel szándékát előtte jelezni e-mailben lendvaykatalin@gmail.com vagy a 06/20/380-5100 telefonszámon.
Kérésem, hogy írószert, papírt, friss vizet, könnyű ételt hozz magaddal.
Mottó,- Vedd magadhoz Isteni hatalmadat!Vedd magadhoz Isteni Hatalmadat!
Az élet áramlásában vannak akadályok, hullámvölgyek, melyek azt hinné az ember, hogy maga alá temetik. De eljő egy új nap, amely új kezdetet hozhat számodra.
Ha mélyen magadba nézel, és kellő figyelemmel és kegyelemmel fordulsz isteni lényed felé, megszületik benned a döntés határozottsága, újra visszatalálsz Önmagadhoz, az Isteni Lényedhez és Egységhez, akivel együtt rezdültél, csak az Élet vihara partra vetet egy idegen világban, ahol küzdöttel, és nem találtad magad, nem tudtál felállni, nem tudtál továbblépni, odaragadtál a keserűségtől, a fájdalomtól, a reménytelenségtől.
Abba a világba ragadtál, amely sose volt a tiéd, ismeretlen volt számodra.
Hónapok teltek el, és te nem találtál Önmagadra.
Szárnya vesztetten éltél, hiába kerested, nem láttad az Isteni Fény forrását, mert elkülönültél. De jött egy pillanat, amikor már minden összeomlott körülötted, és te tudtad, hogy választhatsz,- vagy visszaveszed isteni hatalmad, vagy szárnya vesztett Angyalként beleolvadsz az emberi világba, elvegyülsz, és megtagadod Önmagad isteni forrását. De a lelked isteni mivoltát, angyali létezésed, soha nem tagadhatod meg.
Újjá kell, hogy szüless,- vedd vissza a szárnyaidat, emeld fel a fejed, nyisd meg a szíved a Fény átlényegítő ereje előtt, és lépj tovább az úton, emelkedj fel, valósítsd meg a küldetésed. 
Isten ekkor rád mosolyog,- kiálltad a próbát gyermekem, s magához ölel. Hazaérkeztél, megérkeztél,…hisz mindig is itt voltál, csak lelked megmerítkezett az emberi lét legalsó poklában. De tudd, hogy mindennek így kellett történnie, hisz az Angyalok Fényt hozni jöttek a Földre, és ha nem tapasztalják meg a fájdalmat, az elkülönültséget, az embertelenséget, szeretteik elvesztését, akkor fenn a Mennyei Világban nem tudnak számot adni az emberi lét viszontagságairól. 
Áldással és Fénnyel: Feketéné Lendvai Katalin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése