2014. augusztus 3., vasárnap

A Nap csodája a rák kezelésében



 
"Azok, akik megpróbálják meggyőzni a világot, hogy a Nap, a Föld elsődleges élet- és energiaforrása rákot okoz, ezt azzal a rosszindulatú szándékkal teszik, hogy megtévesszék a tömegeket arról az egyetlen dologról, ami megvédhetne a betegségtől." - Dave Mihalovic, természetgyógyász ​​orvos és író.

Az igazság viszont az, hogy a Napról és a bőrrákról évek óta szisztematikusan hazudnak. Vajon hányan tudják, hogy nincs végleges bizonyíték arra, hogy a napfény bőrrákot okoz?

A Nap képes gyógyítani a rákot?
Dr. Richard Hobday író, a Gyógyító Nap című könyv szerzője számos olyan tanulmányt dokumentál, amelyek azt mutatják, hogy a Nap véd az emlő, vastagbél-, petefészek- és prosztataráktól. Szintén megakadályozza a cukorbetegség, a sclerosis multiplex, a szívbetegségek, a magas vérnyomás, a csontritkulás, a pikkelysömör és a szezonális affektív zavar (SAD) kialakulását. (1)(2)

Aztán ott van Dr. Harland G. Hall esete, akinél bőrrákot diagnosztizáltak, és egy sebész azt javasolta, hogy távolítsák el. Ehelyett úgy döntött, hogy napoztatja a rákos területet. Rövid idő elteltével a folyamatos napozásnak köszönhetően a bőrrák teljesen eltűnt. Visszatért a sebészorvoshoz, aki megerősítette, hogy a bőrrák valóban megszűnt, így nem volt szükség a műtétre.

"A rákon segít a napozás, írja Dr. Zane R. Kime. Kime szerint azok, akik többet vannak a napfényen, kevesebb az esélyük a rákos megbetegedésekre. A napozás gyógyítja a rákot felépítve az immunrendszert, és növelve az oxigén szintjét a szövetekben." (3)

Mégis naponta bombáznak bennünket szörnyű "figyelmeztetésekkel" a jó hírű "hatóságok", intve mindannyiunkat, a saját érdekünkben természetesen, hogy minden áron kerüljük a napfényt.

A Napfóbia járványszerű szintje

Például Dr. Robin Ashinoff, a Hackensack Egyetem Egészségügyi Központjának bőrgyógyászati ​​és kozmetikai sebészeti vezetője a következőt ajánlja:

"Fényvédőt használva, majd szándékosan kimenni a napfényre majdnem olyan (rossz), mintha fényvédő nélkül mennénk ki."

Majd így folytatja, "Nem égünk le, de az UV sugarak továbbra is bekerülnek a bőrbe. A fényvédő fontos, de szükséges viselni a megfelelő ruhát és védenie magát az embernek, amennyire csak lehetséges a közvetlen napsugárzástól." (4)

Vajon Dr. Ashinoff a vámpír életmódot támogatja? A valóság az, hogy az emberek többségét, köztük az orvosokat is becsapták azzal a gondolattal, hogy higyjenek azokban a mítoszokban, hogy a Nap mérgező, rákkeltő, és halálos egészségügyi kockázatot jelent.

Ezért a legtöbb ember szolgai módon és gazdagon keni a mérgező napvédőt a bőrére, valahányszor csak arra számítanak, hogy közvetlen kapcsolatba kerülnek a Nap sugaraival. Valójában azonban a legtöbb hagyományos napvédő rákot okozó biológiai veszélyforrás.
A napfény 5 csodálatos tulajdonsága, amiről még soha nem hallottál - http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/06/a-napfeny-5-csodalatos-tulajdonsaga.html#.U94MyRG0Mkk
Biofotonok: Az emberi test bocsátja ki, kommunikál vele, és fényből van - http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/07/biofotonok-az-emberi-test-bocsatja-ki.html#.U94M3RG0Mkk
Eközben a sok milliárd dolláros rákipar, és a több milliárd dolláros mérgező fényvédő iparág nagyon jól jár ezzel az átveréssel. A valódi hívők zavartan vakargatják a fejüket, hiszen a statisztikák azt mutatják, hogy a rettegett rosszindulatú melanoma bőrrák megbetegedések száma emelkedik.
A Nap és a bőrrák: Az igazságok vizsgálata, a főáramú tudomány áligazságai és hazugságai - http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/07/a-nap-es-borrak-az-igazsagok-vizsgalata.html#.U94M9BG0Mkk
A Nap doktor

Dr. Auguste Rollier nyitotta meg az első európai "Napklinikát" 1903-ban Leysin-ben, Svájcban. Egy igen nagy hatású könyvet is írt "Napfénykezelés" címmel. Őt tartották a leghíresebb napfény terapeutának a világon. (5)

Pályája csúcsán 36 klinikát üzemeltetett. Dr. Rollier azt a nézetet osztotta, hogy a napfény egy felülmúlhatatlanul széles spektrumú gyógyszer. A betegeket egészséges étrenddel és a Nap erejével együtt gyógyította meg.

1933-ra már több mint 165 különböző betegséget kezeltek sikeresen napfény terápiával, többek között a tuberkulózist, sebeket, az angolkórt és még sok más kóros állapotot. Dr. Rollier 1954-es halála a napfény terápia végét is jelentette, de nem azért, mert nem volt hatékony, hanem mert felváltották a Nagy Gyógyszeripar "csodagyógyszerei".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése