2013. november 23., szombat

Nagypénteki reménység


A Príma Primissima közönségdíját az idén dr. Papp Lajos szívsebésznek ítélték. A Széchenyi- és Magyar Örökség-díjas professzor, tanszékvezető egyetemi tanár, akadémiai nagydoktor, Európa egyik legkorszerűbb intézményének, a Pécsi Szívgyógyászati Klinikának az igazgatója. Itt napi 30-40 ember életét mentik meg, olyan természetességgel, mintha egy pohár vizet adnának nekik. Műtéteinek sikerszázaléka világviszonylatban is kiemelkedő. A professzort, aki a legjelentősebb családi örökségként tartja számon az erkölcsi tartást, 1996-ban az Év embere díjjal tüntették ki. A cím, amelyet a cambridge-i Életrajzi Társaság adományoz a kiválasztottaknak, olyasmi, mint az emberi tisztesség és elkötelezettség becsületrendje. Ezt megelőzően Észak-Karolinából, az Amerikai Életrajzi Központból az „Ötszáz befolyásos vezető” cím viselésére is jogosultnak tartották. Tagja lett annak az elitcsapatnak, akik munkájukkal, tisztességükkel valamiképpen befolyásolják századunkat, alakítják a világ arculatát. Világelsők.

Papp professzor napi három-négy óra alvással és egyszeri étkezéssel beéri. Boldogan számolja, hogy ezzel eddig hány évet nyert. Bár édesapja végakarata után megfogadta, hogy fölszámolja önpusztító életmódját, azonban - tapintatosan fogalmazva is - nem egészen sikerült neki.
 
Háza az Arany-hegyen áll, amelynek neve onnét ered, hogy valamikor az itt termő szőlők adták Pécs legtüzesebb borát. Valójában a ház nem is áll, inkább megbújik a föld alatt. Bioház lévén jó barátságban van a természettel, mondhatni nagyszerű harmóniában.
 
- Aranylóan süt a nap ma is, mint mindig ezen a hegyen, de szőlő már sehol - mondja a doktor úr. A vízfolyások szép lassú halálra ítélték itt a szőlőtermelést, mivel teljesen lemosták a talaj humuszrétegét. Fontosnak éreztem visszaadni a természetnek, ami az övé. Így a ház tetejére visszakerült a kiásott föld, fű, fák és a bokrok is. Nem romboltuk a vegetációt, és megvalósítottuk a „visszatérés a természetbe” ideáját. Szakrális térnek gondolom ezt, ahol most élek, mert nemcsak falak és tárgyak vesznek körül, nemcsak egyszerűen az anyagi világ, hanem sugárzó jó szellemi erők jelenlétét is érzem.
 
„Bármikor jössz, itt mindig segítséget, és szeretetet kapsz." - olvasom a terméskő falában egy táblán. Dr. Albert Schweitzer gyönyörű mondata hirtelen szeretettel tölt fel. Egy ugyanilyen táblára a ház létrehozóinak nevét vésték föl: Dévényi Sándor építészmérnök, valamint Papp László, Skrobák László társalkotók, és Vér Tibor kivitelező.
 
A garázsba vezető teret nem védi kerítés az utcától, és minden négyzetcentiméterét terméskővel burkolták: a zászlótartó csigaformában emelkedő talapzatát és a támfalakat. Három alakos, fából faragott szobor áll a kőbe vésett ülőfülkék fölött: anya és apa, védőn hajol gyermeke fölé. Ha gyalog jönne föl valaki a városból, itt kifújhatja magát.
 
A professzor a kertbe nyíló alacsony vaskaput - régi módi szerint - kulccsal nyitja, és amint belépünk a különös birodalomba, elképesztően szép látvány tárul elénk: Jézus kínzatásának, szenvedésének, keresztre feszítésének kálváriája. A stációk mellett meredek a házhoz vezető út. A kerámia ábrázolásokat faragott kopjafákba zárták. A út másik oldalán egyszerre kerek tér rajzolódik ki, míves munkával faragott kövekből építve, középpontjában kényelmes, nagy karosszékkel.
 
- Ezt közösségi térnek nevezem - állít meg a professzor - de igazából amfiteátrum, mert az ókori görög színházépítészet törvényei szerint készült, bár nem színházi előadásokra használjuk. Közös, nagy beszélgetésekre jövünk itt össze; a beszélőszékből - szembefordítva a hallgatósággal - az előadó minden szavát a legtávolabbi ponton hallani, mégha suttog is.
 
- Sok vendége lehet olykor a professzor úrnak.
 
- Nemcsak olykor jönnek sokan hozzám, hanem mindig sokan vagyunk, mert feladatomnak tekintem, hogy egyfajta szellemi műhelyt teremtsek itt. Ezért igen gyakran, és igen sokan fordulnak meg ebben a házban.
 
A kecses és törékeny angyal a ház koronája. Nem szokványos alakban. A középpontban, a legmagasabb helyen áll, kitárt szárnyaival védi a házat és lakóit. A professzor egyik leányának, Katalinnak a kedvenc kisplasztikáját nagyította föl a szobrász. Mellette haladunk el, és mögé érve a ház tetején sétálunk a zöldben. Évelő bokrok körülöttünk, előttünk friss fából ácsolt harangláb. A professzor úr megkondítja a harangot. Érces hangja szétterül a környéken, és leszalad az Arany-hegyről. 
- Szokásom ez, ha kedves vendég jön hozzánk, így tudatom a környezettel. 
Érdekes egy ismeretlen ház tetején sétálni, vastag, puha fűben, rügyező bokrok között. A körpanoráma részletesen és színesen rajzolja elénk az öreg várost. Nemcsak a látványt, de a levegőt is falni lehet. A házat takaró földbúrát csupán egy épület töri át: a zöld kertet középen megbontó toronyszerű építmény. Ez a többszintes könyvtárszoba teteje. Szimbólumnak sem rossz. A magasból kirajzolódik a kerti medence formája: hatalmas szív, kék mozaikból... 
- Hogyan és mikor határozta el professzor úr, hogy házat épít? 
- Ott, azon a teraszon született a gondolat, ahol az unokabátyám lakik - mutat a fölöttünk álló házra. Augusztusi csillagfényes éjszaka volt, a levegő telve a sarjúfű illatával. Ez a kis légáram, ami itt mindig jelen van, a nyugati Mecsekből érkezik, és akkor tömény gyümölcsillatot hozott. Az erkélyről lenéztem a telkünkre - akkor még szőlő volt rajta, kicsi présházzal. Egy pillanat alatt megfogant az ötlet. Lerohantam és megálmodtam a házat. Ez 1998-ban történt, és egy év múlva hozzáfogtunk a tervezéshez. 2002-ben készen állott. Fontos tudni, hogy a feleségemmel korábban mindig úgy gondoltuk, nem fogunk soha letelepedni, nem építünk házat. Pesten laktunk, nagy lakásban, onnét jártam Zalaegerszegre és Pécsre. Az évnek mind az ötvenkét hetében így éltem; három-négy nap Zalaegerszeg, egy-másfél Pécs, kettő Budapest. Három otthonom volt akkor, és mindig hazaérkeztem. 
A ház főbejárata szinte nem is ajtó, hanem keretezett teljes üvegfal. Azonnal a nagy nappaliba lépünk be, ahol valamiféle lovagi világ hangulata uralkodik. A hatalmas asztal körül székek; napot és holdat ábrázoló támlákkal, nők és férfiak szokták körülülni. A nappalival egy térben, annak folytatásaként, a félköríves könyvtárszoba következik. Csigalépcső vezet föl, felső része áttöri az imént bejárt földbúrát. A falakat terméskő borítja, azokon furcsa kontraszt a finom, cizellált munkával készített sok szép műtárgy. A beszélgetéshez itt telepszünk le a könyvtárszoba alsó szintjén, a leggyakrabban forgatott könyvek társaságában. Szemben Hamvas Béla összes művei és Márai kötetek, képzőművészeti albumok, és a magyarság őstörténetével foglalkozó szakirodalom. Följebb a könyvek között feszületek, a professzor kedvenc tárgyai. Krisztus a kereszten, ami az őskereszténység óta az emberi szenvedés szimbóluma lett. A gyűjtemény darabjai szétszórtan, minden szobában föllelhetők. 
Ha valaki, a szív világhírű sebésze, aki naponta kezében tarthatja a beteg szíveket, bizonyára jól ismeri az emberi szenvedést. S mint a magyar nyilvánosság jól megtanulhatta annak idején, ő személyesen is bejárta a lelki szenvedés, a gyötrelem, a megaláztatás minden fázisát. Olyannyira, hogy bár a Teremtőbe vetett erős hitét ezerszer megvallotta, de hogy nem hihet a túlvilági pokolban, azt is. Mivel itten van az a földön. 
Röviden csak ennyit: Budapesten, 1993-ban, a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Szív-és Érsebészeti Klinikája igazgatójaként tapasztalhatta meg e földi poklot, mivel átlátta, és föltárta a szívbetegek ellenében ható visszaéléseket a klinikán, és a viruló korrupciós játszmákat az egyetem magasabb régióiban. Kipenderítették igazgatói székéből, és még a szívműtétektől is eltiltották. Zalaegerszegre száműzték, az ő Gulágjának szánva a messzi várost. A korabeli sajtó összeférhetetlenségéről és alkalmatlanságáról zengett. Én azon csodálkozom, hogy láthatóan nem hagyott nyomott benne ez a korszak, hacsak a végtelen szeretetet sugárzó lénye nem az a nyom. 
Az emberi szenvedésről a húsvétra terelődik a szó. A legszebb keresztény ünnepre, mert feltámadással zárul. Kár, hogy a mi nemzetünk számára nem hozta még el a feltámadást. És a prof idézi máris Wass Albert gondolatait a „Nagypénteki sirató" című verséből: ez az ünnepkör gyönyörű, az euró-atlanti kultúrkörben élő emberek számára. De mi magyarok sajnos - ahogyan azt szegény bujdosó költőnk mondja -, „nagypéntekes nemzet” vagyunk. Évszázadok óta csak nagypéntekig jutunk el, és nincs húsvétunk soha, nincs feltámadásunk. Miért is - A Golgotán három kereszt van, de mi ötszáz éve hol a jobb, hol a bal kereszthez térdelünk, és sohasem a középsőhöz. Fél évezrede jobb- és baloldalira szakad a nemzet. Mindig ketté. A gyűlölség, a hatalomvágy, a vallási meggyőződés, a származásbeli különbség, és még sok más szakító erő, lehetetlenné teszi, hogy húsvétra ébredjünk, feltámadásunkra. Krisztus a szeretetet hirdette, s ezzel új korszakot nyitott az emberiség történetében; „Új parancsot adok néktek, - idézi János evangéliumából - Szeressétek egymást! Amint én szeretlek benneteket, úgy szeressétek ti is egymást.” Akkor lesz húsvétunk, ha elfogadjuk ezt a parancsát, és beteljesítjük.



AION PORTÁL AKTIVÁLÁS (Az elmozdulások kora)

Cobra: AION portál aktiválás (2013.okt.24.)



AION PORTÁL AKTIVÁLÁS
(Az elmozdulások kora)
2013/11/23

Itt az ideje, hogy újra lépéseket tegyünk! Itt az ideje, hogy a világ sorsa a mi kezünkben legyen! Ezért találkozunk nagy és kis csoportokban, mint egyének és párok a heliocentrikus Uránusz Plútó kvadrát idején november 23-án. Sokan kell,hogy összegyűljünk és elképzelnünk, hogy az Esemény a MOSTban történik, és megteremt egy tiszta és harmonikus csatornáját a bolygó végső felszabadulásához.
A mi vizualizációnk támogatja majd a planetáris felszabadulási tervet, így nyilvánul meg a lehető leghamarabb, nem erőszakosan és simán, ahogy csak lehetséges. Meg tudjuk csinálni ! Terjednie kell, mint a vírusnak! Sok embert kell elérnünk, hogy az emberek kritikus tömege valóban megtudja csinálni. Kérjük, tedd közzé weboldalakon és blogokon . Ha ismersz más médiumot, akkor küldd el nekik. Létrehozhatsz egy helyi Facebook csoportot is a világ bármely részén. Készíthetsz erről egy videót is, amit feltölthetsz a YouTube-ra. 

Az Aion portál aktiválás ideje jelenti a csúcsát az Uránusz Plútó kvadrátnak, ami 2012-2015 időkereten belül történik. Ez a legfontosabb szempontja asztrológiai korunknak és a jelentése nagyon egyszerű : A Fény forradalma. A pontos heliocentrikus pillanata Uránusz Plútó kvadrátnak november 23-án lesz. Abban a pillanatban egy nagyon érdekes heliocentrikus konfiguráció fog zajlani az Uránusz Plútó kvadráton kívül. A Merkúr, a Vénusz, a Jupiter, a Szaturnusz, a Neptunusz és a Plútó hatágú csillag mandalát alkot majd a Nap körül.
A hatágú csillag nagyon hasonló konfigurációja történt a Harmonikus Konkordanciában 2003 novemberében (amikor az Ellenállási Mozgalom feltörte az az éteri implantátum számítógépes programot), és újra megtörtént a Béke Portál nyitásnál augusztus 25.-én ebben az évben (amikor már együtt megakadályoztuk a katonai inváziót Szíriában). Az AION portál aktiválás csúcs pillanatában a fordulópont kiáradása jön el. A rács aránya miatt, a Fény erők passzívak voltak és főleg a sötét erők intézkedéseire válaszoltak eddig . Az AION portált, a Fény fogja kezdeményezni.
A portál aktiválás pillanatában a Galaktikus Központi Nap egy mini impulzus energiát fog küldeni a Napon keresztül és a hatágú csillag mandala bolygókon keresztül. Ez az energia impulzus hasonló lesz, ami az Eseményen fog történni, de ez az impulzus valószínűleg sokkal kevésbé lesz erős. Az impulzus harmonikus rezonancia hullámokat fog küldeni az egész Naprendszerbe és a Nap mágneses pólusának megfordulását válthatja ki.
A galaktikus mini impulzust az Aion és Iona fogják továbbítani, egy kozmikus ikerlélekpár, akik nagyon fontos szerepet játszottak, amikor megalakult a Fény Galaktikus Központi civilizációja több millió évvel ezelőtt.
Iona célja most az, hogy az istennő tudatossága terjedjen a Galaktikus Központi Napból a kevésbé fejlett bolygók felé a Tejútrendszer külső spirális karjaiba. A galaktikus mitológiában szárnyas istennőként ábrázolták.
Aion célja, hogy segítse a kozmikus fordulópont ciklusát, és felügyelje azt a galaxisban, harmóniában 25 000 éves Galaktikus Központi Nap szív impulzusával.
http://en.wikipedia.org/wiki/Aion_%28deity%29
Ő fogja felügyelni az AION aktiválását itt a Földön.
Ez az aktiválás fogja jelezni a korok váltását.
Először a történelemben egy közvetlen kapcsolatot kell létrehozni a fizikai síkon (3.dimenzió), és a kozmikus atmikus síkon (11.dimenzió) a Földön. 
Az aktiválás a  Új Reneszánsz kiváltó pontja lesz. Ezért lesz a fő aktiválás Firenzében, Olaszországban. Csatlakozhatsz hozzánk itt:
http://portal2012.org/AION.htmlCobra: AION portál aktiválás (2013.okt.24.)

AION PORTÁL AKTIVÁLÁS
(Az elmozdulások kora)
2013/11/23

Itt az ideje, hogy újra lépéseket tegyünk! Itt az ideje, hogy a világ sorsa a mi kezünkben legyen! Ezért találkozunk nagy és kis csoportokban, mint egyének és párok a heliocentrikus Uránusz Plútó kvadrát idején november 23-án. Sokan kell,hogy összegyűljünk és elképzelnünk, hogy az Esemény a MOSTban történik, és megteremt egy tiszta és harmonikus csatornáját a bolygó végső felszabadulásához.
A mi vizualizációnk támogatja majd a planetáris felszabadulási tervet, így nyilvánul meg a lehető leghamarabb, nem erőszakosan és simán, ahogy csak lehetséges. Meg tudjuk csinálni ! Terjednie kell, mint a vírusnak! Sok embert kell elérnünk, hogy az emberek kritikus tömege valóban megtudja csinálni. Kérjük, tedd közzé weboldalakon és blogokon . Ha ismersz más médiumot, akkor küldd el nekik. Létrehozhatsz egy helyi Facebook csoportot is a világ bármely részén. Készíthetsz erről egy videót is, amit feltölthetsz a YouTube-ra. 

Az Aion portál aktiválás ideje jelenti a csúcsát az Uránusz Plútó kvadrátnak, ami 2012-2015 időkereten belül történik. Ez a legfontosabb szempontja asztrológiai korunknak és a jelentése nagyon egyszerű : A Fény forradalma. A pontos heliocentrikus pillanata Uránusz Plútó kvadrátnak november 23-án lesz. Abban a pillanatban egy nagyon érdekes heliocentrikus konfiguráció fog zajlani az Uránusz Plútó kvadráton kívül. A Merkúr, a Vénusz, a Jupiter, a Szaturnusz, a Neptunusz és a Plútó hatágú csillag mandalát alkot majd a Nap körül.
A hatágú csillag nagyon hasonló konfigurációja történt a Harmonikus Konkordanciában 2003 novemberében (amikor az Ellenállási Mozgalom feltörte az az éteri implantátum számítógépes programot), és újra megtörtént a Béke Portál nyitásnál augusztus 25.-én ebben az évben (amikor már együtt megakadályoztuk a katonai inváziót Szíriában). Az AION portál aktiválás csúcs pillanatában a fordulópont kiáradása jön el. A rács aránya miatt, a Fény erők passzívak voltak és főleg a sötét erők intézkedéseire válaszoltak eddig . Az AION portált, a Fény fogja kezdeményezni.
A portál aktiválás pillanatában a Galaktikus Központi Nap egy mini impulzus energiát fog küldeni a Napon keresztül és a hatágú csillag mandala bolygókon keresztül. Ez az energia impulzus hasonló lesz, ami az Eseményen fog történni, de ez az impulzus valószínűleg sokkal kevésbé lesz erős. Az impulzus harmonikus rezonancia hullámokat fog küldeni az egész Naprendszerbe és a Nap mágneses pólusának megfordulását válthatja ki.
A galaktikus mini impulzust az Aion és Iona fogják továbbítani, egy kozmikus ikerlélekpár, akik nagyon fontos szerepet játszottak, amikor megalakult a Fény Galaktikus Központi civilizációja több millió évvel ezelőtt.
Iona célja most az, hogy az istennő tudatossága terjedjen a Galaktikus Központi Napból a kevésbé fejlett bolygók felé a Tejútrendszer külső spirális karjaiba. A galaktikus mitológiában szárnyas istennőként ábrázolták.
Aion célja, hogy segítse a kozmikus fordulópont ciklusát, és felügyelje azt a galaxisban, harmóniában 25 000 éves Galaktikus Központi Nap szív impulzusával.
http://en.wikipedia.org/wiki/Aion_%28deity%29
Ő fogja felügyelni az AION aktiválását itt a Földön.
Ez az aktiválás fogja jelezni a korok váltását.
Először a történelemben egy közvetlen kapcsolatot kell létrehozni a fizikai síkon (3.dimenzió), és a kozmikus atmikus síkon (11.dimenzió) a Földön. 
Az aktiválás a  Új Reneszánsz kiváltó pontja lesz. Ezért lesz a fő aktiválás Firenzében, Olaszországban. Csatlakozhatsz hozzánk itt:
http://portal2012.org/AION.html
Ha nem tudsz csatlakozni hozzánk Firenzében, megtudod csinálni az aktiválást bárhol csoportban vagy egyedül is, bárhol a világon. Az AION aktiválás pillanata november 23-án 10 óra 11 perc pm Közép-Európai idő szerint. /Ez MAGYARORSZÁGON este 22:10-kor lesz!-SandalPhon/
Időzónák:
Instrukciók: 
1. Csendesedj el, és figyelj a légzésedre.
2. Hívd a felsőbbik éned, a szellemi vezetőid, angyalokat és a felemelkedett mestereket. 
3. Képzeld el a kompressziós áttörés pillanatát, az Esemény villanást, a felszabadulás pillanatát a MOSTban.

Győzelem most! Felszabadulás most!
Cobra/Fordítás: SandalPhon
Ha nem tudsz csatlakozni hozzánk Firenzében, megtudod csinálni az aktiválást bárhol csoportban vagy egyedül is, bárhol a világon. Az AION aktiválás pillanata november 23-án 10 óra 11 perc pm Közép-Európai idő szerint. /Ez MAGYARORSZÁGON este 22:10-kor lesz!-SandalPhon/
Időzónák:
Instrukciók: 
1. Csendesedj el, és figyelj a légzésedre.
2. Hívd a felsőbbik éned, a szellemi vezetőid, angyalokat és a felemelkedett mestereket. 
3. Képzeld el a kompressziós áttörés pillanatát, az Esemény villanást, a felszabadulás pillanatát a MOSTban.

Győzelem most! Felszabadulás most!
Cobra/Fordítás: SandalPhon

A tojás után a só is...

1. Úgy szeretlek édesapám, mint az emberek a sót.
A magyar meséknek mindig komoly tanulságuk van!

2. A kecske imádja és nyalogatja a sót, ha teheti, megkeresi..
3. A marhák egészségéhez "marhasót" adnak a jó gazdák a
takarmányhoz.

Ugye nem gondoljuk, hogyha az állatoknak szükségük van a sóra,
akkor az ember képes nélküle egészségesen élni?

4. A királyok régen ügyeltek rá, hogy az országban, ha csak
lehet, legyen egy sóbánya. Ha nem volt, akkor az országnak ügyesen kellett lavíroznia, hogy mindig meg legyen a szükséges mennyiség, hiszen

                                      A SÓ AZ ÉLET.

Nagyon nehéz több évtizednyi agresszív agymosást helyretenni.
Nem mennék bele összeesküvés elméletekbe, de sok mindent
megmagyaráz, ha a dolgok mögé látunk és nem csak a felszínt nézegetjük.

A krónikus sóhiány először a vesét teszi tönkre szépen
csendben, fájdalommentesen. Utána jön a szív és érrendszer, majd a többi szerv, leggyakrabban a II. cukor betegség.
A szervezet igyekszik tolerálni egy ideig, ha mi rosszul bánunk
vele.
Ide sorolom a sok műételt a rengeteg adalékanyaggal, kivont,
liofilizált, módosított stb. alkotóelemmel, amivel szervezetünk
évtízezredek alatt sem találkozott, így idegenként,
ellenségként, feldolgozhatatlanként kezeli. De a só elengedhetetlen az egészséges élethez és nem adjuk meg neki kellő mennyiségben.

A legfrissebb kutatások is bizonyítják, hogy nem lehet annyira sok
sót enni, hogy ez okozzon problémát pl. magas vérnyomást. Ez egy
téveszme.
Sajnos nagyon sok orvos sem néz utána a kutatásoknak, csak
elfogadja, amit sulykolnak.
Ha elővenné az egyetemi tankönyveit megtalálná benne, hogy
ideális esetben a szervezetben a NaCL (só) és a KCL (kálium) aránya 30:1-hez kell legyen. Inteligens szervezetünk a végsőkig védi az életet, ezért szinte a halál pillanatáig igyekszik a vérben fenntartani ezt az arány. Nem véletlen, hogy a Ringer oldat is ezt tartalmazza, illetve - ha jók az értesüléseim - a legutóbbi időkig, mert 1-2 éve megváltoztatták az arányt benne, akárcsak a laborleleteknél a tól-ig referencia értéket, ami sajnos igen rossz irányba viszi el a dolgot.
Ideális esetben a szervezetben 142 mol/l kell legyen a NaCl, azaz a
nátriumklorid (só) mennyisége. A legtöbb magyar ember ezzel
sajnos nem "büszkélkedhet". "Áldásos" következménye a hibás reklámnak.

Pedig ha egy egészséges embert, főként kisgyereket megfigyelsz,
akit engednek a szülei úgy étkezni, ahogy ő kívánja, még a
paradicsomot is megsózza. Miért is? Ja, hogy a paradicsomban magas a kálium szint és így helyreáll az egyensúly? Ki gondol közülünk erre?
Nagyszüleink egyszerűen tudták, hogy ezt vagy azt így kell enni pl. a paradicsomot sózni kell, a görögdinnyét zsíroskenyérrel kell enni (a vitaminok egy része zsírban oldódik), a szalonnát hagymával kell enni (a hagyma rendben tartja a koleszterin szintet) stb.
Nem tudták ők ennek tudományos magyarázatát, csak megszokták
gyermekkorban, hogy mit mivel helyes együtt enni. Éltek is 90
feletti életkort és legtöbbször "ágyban párnák közt" végelgyengülésben haltak
meg (hacsak nem volt háború pl.).

Hol vagyunk mi ettől, az én korosztályommal (59) tele vannak a
rendelők. Alig vonszolják magukat, súlyos rendszerbetegségekkel
küzdenek. Ki gondol rá, hogy hol rontották el, hol az alap hiba. S
ma már így adjuk tovább, beteggé téve szeretett gyermekeinket,
unokáinkat.

Egy magyar korboncnok orvostól nemrégiben azt olvastam, hogy
"amikor kezdtem a pályámat, alig találtam olyan embert, akinek a veséje beteg lett volna, manapság alig találok egészségeset..". Ő már csak tudja, ő a legjobb diagnoszta.

Ez teljesen egybevág azzal, hogy a 60-70-es években kezdték el a
hadjáratot a só ellen. Manapság tiszta sóhoz is nehéz
hozzájutni.
Szinte mindegyikben van "-", ami valamilyen káliumszármazékot
jelent. S ez gyakran elképesztő mennyiséget tesz ki, pl. a Horváth Rozi féle só 30 %-a kálium. Tessék visszanézni, mit írtam, mi a helyes arány a szervezetben? 30:1 az NaCl és a KCl.
Így aztán nem csoda, hogy ennyire beteg a magyar ember.
Persze még sok oka van, de fizikai szinten bizony a só hiánynak
előkelő a szerepe. (Összetett kérdés ez, belemehetnénk egyéni
és csoport karmába is.., a helyes útról való letérésre, mely lelki
betegségeket okoz és fizikailag is jelez, de most nem ez a téma.)

Egy saját tapasztalat:
Két éve hideg huzattól lebénult a fél arcom. Több, mint 10 éve
nem voltam orvosnál, de mivel ezzel nem boldogultam az alternatív
módszereimmel, kénytelen voltam elmenni. Úgy megörült nekem,
hogy azonnal teljes kivizsgálásra küldött. A kardiológussal karöltve
ki is derítették, hogy magas a vérnyomásom. 150-155 szisztolés
értéket mértek, 65-80 közötti diasztolést és 45-56 közötti pulzust. No az utóbbi kettővel egyáltalán nem foglalkoztak, csak és kizárólag szisztolés értékkel. A legfrissebb amerikai kutatások szerint akkor lehet magas vérnyomásról beszélni, ha a diasztolés érték tartósan 90 fölött van. Nálam szó sem volt ilyenről.
Azonnal kaptam három gyógyszert, melyet "sajnos életem végéig
szedni kell".

Mondanom sem kell, hogy mai napig bontatlanul ott van mindhárom a polcon. Az orvosi kommunikáció hatása alatt szinte zombiként én is kiváltottam. Jó tapasztalat volt ez arra, hogy sokan miért képtelenek jól működő alternatív módszert végigvinni...

Tehát végiggondoltam, hogy mit tudok, mit csinálok rosszul, mi a
lelki ok, mit kell változtassak. Régóta halogattam, hogy jobban
odafigyeljek a vízivásra és a sózásra. (Ötven évig éltem sószegény
diétán, gyerekkori orvosi tanácsra, azt hiszem csak a gondolkodásomnak és az egyéb életmódomnak köszönhettem, hogy nem ültem én is a rendelői folyosón naphosszat.)

A lényeg:
Beosztottam a napi 2,5 liter vizet, és figyeltem rá, hogy amikor
idő van, megigyam. Elhagytam a reggeli édestésztát (túrósbatyu,
kakaóscsiga, briós stb.) és áttértem a vajas, tejfölös vagy
gabonakrémes rozskenyérre, melyet alaposan megsóztam és
zöldséggel
ettem, vagy rántottára, mivel lakto vega étrendet követek.
4 hónap alatt a vérnyomásom tartósan beállt 120-130 per 70-80
közé.
A mostani kánikulában is tartom ezt, bár ma már ritkán mérem.

Ebben a hőségben minden negyedik pohár vízbe teszek egy nagy
csipetnyi sót és arra gondolok, hogy levest iszom, így lecsúszik. Muszáj pótolni a kiizzadt sót. A nyomelemek pótlására pedig a megfelelő zöldség - gyümölcs étrendet javaslom, amit lehet, ebben a nagy melegben nyersen.

Egy angol orvos utána eredt a hirtelen szívhaláloknak, melyek
elsősorban sportolók között voltak gyakoriak, ill. ennek volt
nyoma. Azt találta, hogy minden esetben, ismétlem minden esetben felborult szervezetben a NaCl:KCl arány. Ezek a sportolók (fiatal felnőttek és  gyerekek) zömében vega étrendet követtek, sok szóját (a szójában baromi magas a kálium aránya, mi itt a Kárpát-medencében nem is ettünk szóját, de még az állatainknak sem adtunk) ettek, ittak, nagyon keveset sóztak és egy meccs vagy edzés után szomjukat nem sózott vízzel, hanem kólával oltották. Emlékezetes az a fiatal magyar focista esete, aki a feleségével és kicsi gyermekével élt kinn Görögországban és egy meccs után lenyomott egy flakon kólát, összeesett és meghalt.
Diagnózis: szívmegállás. Nem megyek bele a részletekbe...



Feltárul a Napkapu

Az emberiség történetének legfontosabb napjait éljük, mely egyben vízválasztó is: azok a milliók, akik spirituálisan megértek a felemelkedésre, most el fogják hagyni a 3D-s Föld bolygót.
Épp úgy e cikk olvasása is vízválasztó: aki eddig értelmetlennek vélte a felemelkedés eszméjét, az ezután is el fogja utasítani azt.
Ezért most csak azokhoz szólunk, akik valóban pokolként élik meg a mindennapi életüket, mégis belülről kimondhatatlanul vágyakoznak egy jobb világ után - mert csak ez az egyetlen lelki alap arra, hogy most már végre a megértésnek egy olyan szintjére jussunk, azaz egy olyan kozmológiai képpel szembesítsük a felemelkedes előtt álló milliókat, ami számukra hamarosan a mindennapi tapasztalatuk lesz.
Az alábbi rajzon egy olyan esemény látható, melyről eddig az emberiség történetének utóbbi 13.000 éve alatt részletesen nem lehetett írni. Most viszont a Galaktikus Fényszövetségtől megkaptuk az engedélyt, hogy egy színesceruza-rajz segítségével, mintegy vázlatszerűen bepillantást nyerjünk az elmúlt évek Nap-akivitásának tényleges okaiba:


Feltárul a Napkapu
A rajz elsősorban azt az eseményt mutatja be spirituális szemszögből, mikor 2012 második felében a Nibiru átment a Napkapun és tizenharmadikként, mint új bolygó, elfoglalta helyét a Nap koronalégköre mögötti belsőNaprendszerünkben.
Ez azonban nem volt olyan egyszerűen kivitelezhető dolog még a Galaktikus Fényszövetség számára sem, mivel nekik kellett lehetővé tenni ezt az eseményt, azaz az eddig külső Naprendszerünk 12. bolygójaként számon tartott Nibiru áthaladását a Napkapun/csillagkapun.
A belső Naprendszerünk ugyanis már a mi paralel, vagyis az antiuniverzumunkhoz tartozik, melynek ellentétes a töltése a mi külső Naprendszerünkkel és univerzumunkkal, éppen ezért a Nibirunak, mikor áthaladt a Napkapun, nem csak dimenziót, de töltést is kellett váltania!
Azonban vegyük észre: a rajz nem csak a Nibiru példátlan átváltozásának, azaz felemelkedésének az eseményéről szól ( a Nibirut azért kellett letéríteni a pályájáról és az antinaprendszerbe emelni, mert ha megszokott útvonalán közelített volna a Naphoz, akkor az erős gravitációs hatása miatt a 3D-s Földfelszínt elpusztította volna ) hanem ennek példáján bepillantást nyerhetünk a Nap működésének tényleges okaiba is, a Fény keletkezésének misztériumába!
A Fény ugyanis a Napnál meg minden csillagnál is az ellentétes töltésű részecskék találkozásakor keletkezik, tehát szó sincs valamilyen termonukleáris reakcióról, hanem csupán egy olyan természetes folyamatról, mely az egész Multiverzumban harmonikusan és szabályozottan működik. Ekkor a belső antiuniverzum antirészecskéi egy bizonyos határfelületen találkoznak az ellentétes töltésű párjaikkal, ezért valójában nemhogy csillagok nem léteznek a hagyományos modell szerint elképzelve, mint valami izzó gázgömbök, hanem maga a hő- és fényjelenség is, mint a csillagok legjellegzetesebb tulajdonsága, csak a vékony koronalégkörre korlátozódik, mivel közvetlenül a korona alatt már egy hideg réteg van ( a rajzon lila színnel jelölve ), amely egyfajta puffer- vagy védőrétegként különíti el egymástól az ellentétes töltéssel rendelkező univerzumokat.
A csillagokat tehát egy olyan felfújt léggömbhöz lehetne hasonlítani, melynek igen vékony, hideg héja felett mégis lángol a kozmikus éter, mivel csak itt találkozhatnak egymással szabályozott módon az antianyagi és anyagi részecskék.
Ugyanakkor meg kell még említeni, hogy van egy olyan formája is az antianyagi és anyagi részecskék találkozásának a mi természetünkben, ami szabályozatlan: a gömbvillám!
A gömbvillám ezért valójában nem más, mint egy kicsiny csillag!
A rajz pedig éppen ezt a kozmikus titkot, a napenergia születését ábrázolja, ahogy ez makroszkopikus szinten végbemegy, ráadásul az aktuális helyzetnek megfelelően, mert az utóbbi néhány évben abnormálisan nagy számban és méretben nyíltak meg a csillagkapuk a Nap határfelületén, ami a külső Naprendszer alapvető átalakulásával van összefüggésben.
Egy hatalmas csillagkapun ment át a Nibiru is (a rajz nagyobb vöröses gömbként ábrázolja a Nibirut mellette lévő kisebb belső naprendszerbeli bolygók társaságában), mely átlépésnek energetikailag érzékeny folyamatát mai napig a Fényszövetség anyahajói segítik és ellenőrzik.
A rajz középvonalánál éppen egy ilyen óriási stabilizáló-anyahajó látható, mely folyamatosan egyensúlyozza ki a mi Naprendszerünk szélén a Nibiru helyzetét a túlsó oldalon, mely frissen átkerült bolygóval ez az anyahajó energetikailag össze van kötve még jelen pillanatban is.
Emellett a koronakilökődéseknek is, mint egy értünk kinyújtott segítő kéznek, kulcsszerepük van abban, hogy a Földünket most már egy teljesen új aura veszi körül, melynek elsődlegesen az emberiség érett részének a jelenlegi felemelkedéséhez van köze, másrészt viszont az itt maradó emberiség ezen felemelkedés miatt végre be tud lépni az általa oly' régóta vágyott földi boldogság korszakába, melynek eljövetelét elősegíti még a koronakilökődésekkel együtt járó új tudati energiahullámok beáramlása is ( ez a rajz jobb alsó szélén látható ).
Végül arra szeretnénk még egyszer felhívni a figyelmet, hogy ezt a kozmikus képet, melyet bemutattunk, csak az igazság után őszintén szomjazó ember tudja valóban realitásként elfogadni - azok tehát, akik a hagyományos természettudományos világkép utolsó rögeszme-töredékével is volt bátorságuk leszámolni, ezért poharuk végre teljesen kiürült, ami miatt nem is lehet más valóságalternatíva számukra, mint a Felemelkedés.
Úgy legyen!