2013. november 22., péntek

Az ISON üstökös hatása


network.huAz utóbbi időben az egyének és a közösségek átalakító és kozmikus hatásoknak vannak kitéve. Az emberiség elérkezett ahhoz az időponthoz, amikor el kell döntenie, hogy hogyan tovább, mivel az eddigi út járhatatlan. A jelenlegi káoszt hagyjuk meg azoknak, akik ezt támogatják, és inkább foglalkozzunk a Földön kívüli dolgokkal, amelyeket az ember nem nagyon folyásolhatja be. Ebben az évben Naprendszerünkben változások lesznek. Ezzel kapcsolatos esemény az ISON üstökös megjelenése, amely jelenleg közel jár a Naphoz. Pont akkor, amikor a Napaktivitása a fokozódik, mivel a Nap magnetikus polaritásának változásához (pólusváltáshoz) közel vagyunk. Az ISON üstökös oly magas frekvenciát sugároz a környezetébe, hogy minden közelében lévőnél felerősíti saját megnyilvánulását. Felerősíti úgy a fény, mint a sötétség erejét anélkül, hogy azt valaki szeretné vagy sem. Vagyis saját lelkünk tükre előtt állunk most és minden elrejtett negatív nem megoldott érzelem a felszínre tör. Az ISON üstökös ezt a folyamatot felerősíti és felgyorsítja.

Ereje számunkra segítség és még megállítja a háborús konfliktusokat is a világunk minden terén. 2013. augusztus 25.-26.-ai bolygóállás sikeresen lehetővé tette az említett tényekbe való beavatkozást. Ez lehetséges most is és ehhez csak egy őszinte ima elmondása szükséges december 26-án. Karácsony ünnepén lesz az üstökös legközelebb a Földhöz, s ekkor történik meg a Nap pólusváltása is. Ebben az időben a Föld felé irányuló energiaáramlások fokozódni fognak. Minden, ami az Univerzum törvénye (Isteni terv) ellen van, fel lesz szólítva, hogy nyilvánuljon meg. Ilyen erős intenzitást még nem ismerhettünk eddig és már csak kevés időnk van ahhoz, hogy megtisztítjuk testünket az események bekövetkezéséig.  Ez egy olyan esemény, amelyre már több ezer éve figyelmeztettek minket. Ez a jelenség felerősíti az életünknek változását úgy, ahogy mi azt eldöntjük. Igen, mi magunk döntjük el a Föld további sorsát, vagyis mind azt, hogy ez egy békés hely lesz vagy továbbra is a káosz fog uralkodni. 

Életünk utolsó nagy döntése eljött. Semmilyen ítélkező bizottság nem ül össze, csak a mi tetteink következményei törnek fel pontosan úgy, ahogy azt mi megalkottuk és olyan erővel, amelynek nem lehet ellenállni. Mindenkinek sok belső tisztulást kívánok az elkövetkezendő időben.

Petr Soldán


Fordította: Sagát István



(Petr Soldán egy Cseh tisztánlátó és tisztán halló spirituális tanító. Annyit kell róla tudni, hogy fiatal korában egy súlyos betegség sújtotta.  Ekkor lépett ki testéből és megígérte az Atyának, hogy az emberek spirituális fejlődését fogja szolgálni a Földön. Csakis ezért jöhetett vissza ebbe a világba.)


Az Idő elérkezett...





                                       Áldott Gyermekeim!
 
 
Az Idő elérkezett,amire vágytatok,teremtve lettetek az IDŐK kezdetén.
Minden változik,ezt érzitek és tudjátok is.Átrendeződés folyik és ezt
senki meg nem tudja akadályozni már.
A felgyorsult FÖLDI idő pedig ezt segíti elő és viszi előre.
Azt kérem most tőletek,hogy ne FÉLJETEK a változásoktól,
fogadjátok és engedjétek be a szívetekbe,lelketeken keresztül magatokba,
mert ha így cselekedsztek,akkor sokkal hamarabb fog tisztulni ki a világotok
a Földi életetekben.
Merjetek már Teremteni,és merjétek elhinni,hogy ez működik nálatok,mert minden ami ehhez
kell megvan adva számotokra is.
De csak is POZITÍV gondolatok,kérések legyenek,ami előre visz benneteket.
Rakjátok már félre a Félelmeiteket és alacsony rezgésű gondolataitokat.,mert ez az ami
vissza húz titeket,ne foglalkozzatok annyit Múlttal már,az a múlt ami elmúlt.(tudjatok róla és ennyi)
Előre tekintsetek már mert az visz ELŐRE mindenkit.
Ti akik Imában,Meditációban,Révülésben,jártatok a közeli JÖVŐBEN,éreztétek azokat
a Csodálatos Energiákat,nektek kell mutatni az utat,mint éjszaka a lámpásokkal kivilágosítot
utakat az érkezőknek.
Össze kell fognotok most már mindanyiótoknak.,félre kell rakni minden a múltban történt sérelmeket
nem egyezést,megbántást.
ÖSSZEFOGÁS!!!(ez a lényeg)
Ebben biztosan lesznek akik magukénak akarják a "Vezetést"ők előszőr nem fogják érteni ezt,
de szépen csendben hátulra kerülnek,és tanulni fognak ők is.
"Mert az elsőkből lesznek az utolsók,az Utolsókból meg az elsők"
Ne Féljetek merjetek egymásnak már kezet nyújtani és Összefogni és Összekapcsolódni,mert
ez visz előre mindent és mindenkit.
Fogadjátok az Égi Testvéreitek tanításait mert minden pillanatban tudnak jelezni,üzenni
(hangban ,látványban,megjelenésben)
Ugyan azt a FINOM energiát fogjátok érezni ,amivel felismeritek egymást már ti is.
Minden fel van gyorsulva már,a Negatív energia szorul vissza ,a NAP ,NAP-KAPUK nyitásával
és ENERGIÁIVAL szemben.
 
Legyetek Áldottak,a Nap minden percében.
 
/gyönyörű fehér fény/  Teremtő Atyátok.
 
2013.11.22 reggeli hétkor.
 
 
Áldás!Áldás!Áldás!
 
Zsolti.(Makó)

Üzenetek amik kapcsolódnak egymáshoz !

Továbbított üzenetként kaptam:
Üzenetek amik kapcsolódnak egymáshoz ! Gyűjtsük össze amik előre mutatnak az aranykorra. Evvel mégjobban erősítjük a megtestesülés minden formáját szellem ,
lélek tudat szinteken a fizikai világban, itt és most !





Ők még nem tudják,hogy vége a dalnak,mármint a pénzdalnak !                                    .
Az Égi Világ minden ponton megkezdte irányítását , a pénz mint szipolyozó eszköz megszüntetésére ! Minden eddiginél nagyobb erőket összpontosítanak minden kormányban,,, döntési poziciókban ,,,minden sanyargatásra használt utasítást,intézkedést  lenulláznak. Folyamatosan átírnak,, és belépnek a döntési helyzetükbe ! Minden idők legnagyobb erői Szellemi ,fizikai szinteken a legtökéletesebb intézkedéseket hozzák ,mert látják nincs más megoldás ! Kérnek minket teljes nyugalomban legyünk,gondolatainkat Reájuk összpontosítsuk,tiszta szívvel ,teljes hittel , gondolatunk a mi világunk elérkezése,az aranykor legyen. Minden nap többször mondjuk és gondoljuk ezeket,s lássuk magunk előtt!  A MI IDŐNK ITT VAN !
ISTENÜNK ÉS ISTENANYÁNK TELJES GONDOZÁSÁBAN és JÉZUS KRISZTUS IRÁNYÍTÁSÁVAL HATALMAS ENERGIÁK KEZDIK A VÁLTOZÁS KIKÉNYSZERÍTÉSÉT ELLENÁLLHATATLANUL ! Ez JÉZUS KRISZTUS ÜZENETE NEKÜNK:
2013. NOVEMBER :21. SZENT ENDRE  délután 3 óra. Ennyi az útmutatás amit kaptunk. Fergeteges !
Szeretettel. Irén

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2013. November 19./

Selamat Bratzo! Egy jelentéssel érkezünk arról, hogy mi formálódik világotok szerte. Jelenleg a sötétséget arra kényszerítik, hogy feladja földi gazdagságának és hatalmának jelentős részét. Következésképpen, az összes fő kormány világotokon vagy korrupt, vagy közel áll az összeomláshoz. Ezt a tényt titokban tartják, hogy fenntartsák a jelenlegi megtévesztést annak érdekében, hogy elkerüljék azt a pánikot és felindulást, ami akkor következik, ha az igazság nyilvánosságra kerül. Globális társadalmaitoknak valós vagyona csak akkor lesz, amikor az a globális pénzügyi újraindítás megvalósul, ami arany-hátterű pénznemeken alapul. Ez a valóság igen közel áll ahhoz, hogy mindezt felfedjék a nyilvánosságnak. Amikor ezek a bejelentések megtörténtek, új ideiglenes kormányok sorát is be fogják jelenteni. 
Épp most, kényes tárgyalások zárulnak le arról, hogy mindezt engedjék megtörténni. Földi szövetségeseink hatalmi pozícióban vannak, és megteszik ami szükséges, hogy ezt a bonyolult átmenetet a lehető legsimábban végigvigyék. 
A különleges pillanat hamarosan elérkezik mindannyiunk számára, hogy egy felettébb csodás ajándékot adhassunk ennek a bolygónak és az ő felszíni populációjának.
Az Anunnaki kegyeltek régi rendje, mely oly arcátlanul uralta ezt a felszíni birodalmat, még mindig nem fogta fel, hogy büntetésük ideje elérkezett. Jelenleg letartóztatások sorai zajlanak olyan nemzeti szervezetek segítségével, melyek az igazsággal és a törvénnyel foglalkoznak. 
Olyan tárgyalások is folynak, melyek nagy pénzügyi intézmények és kormányok vezetőinek a tömeges lemondásához vezetnek. Ezek a letartóztatások közel vannak. 
A fő elemek a jólétalapok kibocsátása, és az új pénznemek hivatalos kibocsátásának a megkezdése, melyek szoros kötelékben állnak az arany-bázisú pénznem-helyreállítással. A sötét összeesküvés tisztában van pozíciójának bizonytalanságával. Mégis arrogáns, mint mindig. Ezért ezt az egész műveletet hidegvérrel és megfelelő törvényi éleslátással kell véghez vinnünk. A képviselőink és akik segítik erőfeszítéseinket, készülnek a helyes isteni pillanatban megnyomni a gombot. 
Teljes mértékben arra számítunk, hogy ez rövidesen megtörténik!
Összekötőink figyelik ahogyan a pénzek cikáznak, és tárgyalásaink pozíciói nagyon megerősödnek. A következő időszak az, amiben sok nagy esemény fog történni. Ezek a pillanatok valójában a globális hálaadás idejét képviselik. Láttuk hogyan jött össze oly hosszasan mindaz, ami jelenleg valóra válik. A sötétség és társai letartóztatásra kerülnek, egy gyors pert kell tartani, ami véget vet évezredes uralkodásuknak. Ennek az eljárásnak korrekt és törvényes módon kell történnie. Tartsátok észben, hogy a jelenlegi birodalmatok még mindig törvényesen "Róma birodalma", és annak számos szuverén társvállalatáé. Ennek tekintetében, közelgő tudatosságátalakulási időszakotokat egy szent és isteni módon lehet véghez vinni. Ez a Mennyország útja és szándéka. Ezért mi, a ti szövetségeseitek, ennek megfelelően tevékenykedünk, és minden tettünket ennek tudatában végezzük. Minden dokumentum szigorú mennyei rendelkezéseket követve íródott. Elégedettek vagyunk azzal, ami kész.
Most a valóban izgalmas része megkezdődhet. Nagyon közel állunk a valóságotokban történő változásokhoz, melyek egy hivatalos kormányzati közzétételben fognak tetőzni. Ez a közzététel lehetővé fogja tenni számunkra, hogy előlépjünk, és tisztázzuk magunkat előttetek. Ez úgyszintén lehetővé teszi, hogy a Felemelkedett Mesterek ráirányítsanak titeket azokra az igazságokra, amiket a szent irataitokban elferdítettek. Ez egy nagy váltást tesz lehetővé abban, hogyan látjátok ezt a világot, és önmagatokat. Ez egy nagy esemény életetekben, és korrekt és isteni módon kell véghez vinni. Időszerűen kell történnie, és lehetővé kell tennie, hogy teljesen elmélyedjetek annak jelentőségében, hogy mi is történt. Ez egy mindent felölelő váltás lesz, mellyel valaha találkoztatok. Egy olyan valóság isteni beharangozója lesz, amit sokan nem tudnak majd közületek magukévá tenni, és nagy részletességgel ismertetnünk kell ezeket az eseményeket, hogy segítsünk nektek megérteni mi is történik. Ezek az események egy új kort indítanak az emberiség számára, és előkészítenek benneteket a teljes tudatosság birodalmára, és közel kerültök az abba való belépéshez. Ez a csoda most manifesztálódik!
Hozsanna! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Áldott dolgokat jövünk elmondani ezen a napon! Szent társaink szorgosan dolgoznak, hogy készen álljon egy új pénzügyi rendszer. 
Ez a rendszer tele van tradicionális időkorlátokkal, mivel az ünnepi időszakba lépünk. 
Valóban ez az az idő, hogy tiszteletünket fejezzük ki a Mennyország szándéka iránt, és lehetővé váljon ezen világ számára, hogy egy globális jólét valóra váljon. Továbbá felettébb helyénvaló időszak ez arra, hogy megkezdődjön egy olyan eljárás, ami szent igazságokkal áldja meg ezt a világot annak eddig ismeretlen okáról, hogy miért is tartunk ünnepet ebben az időszakban. Közeledünk a téli napfordulóhoz, miközben a letűnt aranykorra, valamint Mu és Atlantisz bukására emlékezünk. Készen állunk arra is, hogy megtudjuk, hogyan eredünk mindannyian a csillagokból. A Mennyország megáldott, és elküldött erre a felettébb szent helyre minket. 
Most közeledünk az ő születésnapjához, és a megfelelő isteni időben meg kell értenetek ennek teljes jelentősségét. Áldott tradícióinkat teljesen új módon kell közismertté tenni.
Tanításaink ki fogják tágítani ismereteiteket, és felkészítenek benneteket a Mennyország által nekünk adott felelősségekre. Ez a világtársadalom, népként keveset tud önmagáról. Élénk és tartós színezetben kell átadni az igazságot, hogy biztosítsa a "ráeszméléseket" kollektív elméje számára. Ezek a "ráeszmélések" olyan lélekemlékeket fognak felszínre hozni, amik el fogják mondani a történeteket arról, hogy hogyan kerültünk ide, és mi történt velünk az évezredek során. A mi szent feladatunk az, hogy eszközökkel szolgáljuk a tanuláshoz, és meg tudjátok érteni merre haladtok és miért. Ennek a globális társadalomnak van egy öröksége, ami jelenleg ismeretlen számotokra. De az mégis, mélyen bennetek van, a belső felsőbb énetekben. Azok a tanítások, amiket át fogunk adni nektek, megnyitják ezeket a mély emlékeket, és lehetővé teszik, hogy jobban megértsétek hogyan kerültetek ide. Mindannyiunknak egy szent küldetést kell véghez vinnünk. Mindannyiunknak szent kötelességeink vannak Gaia iránt, ezen élő, szerető világ iránt.
Mindannyiunk Teremtője előre meghatározott kötelességekkel küldött ide minket.
Ezeket a kötelességeket a sötétség átírta egy csomó úgy-mond szent szövegben. Vissza kell térnünk ahhoz, amit valójában adott, és egy népként kell összeállnunk. Ebben a felettébb áldott állapotban, végre tudjuk hajtani ezeket a szent kötelességeket, és fel tudjuk venni a mi új teljes tudatosságú alakunkat. Azért vagyunk itt, hogy vezessünk és felügyeljünk benneteket Fényben és Szeretetben. A tanításaink által tájékoztatunk titeket. Úgy informálunk, hogy megszabadítunk a Mennyországtól való súlyos és szükségtelen "félelmetektől" benneteket.
Nincsenek előírt "büntetések". A Mennyország a Szeretetről, Fényről, és az isteni terv kibontakoztatásának beteljesítéséről szól. Azért vagyunk itt, hogy felkészítsünk titeket elhagyni azokat a hiedelmeket, melyek gátolják ezt a folyamatot bennetek. Elérkezik a megbocsátás ideje, hogy egyesüljünk és harmóniában dolgozzunk egymással. Gondoljatok csak arra, mi mindent fogtok véghez vinni!
Ma folytattuk üzenetsorozatunkat. Megkíséreltünk átadni egy képet arról, hogy mi is történik ezen a bolygón. Úgyszintén adtunk némi bölcseletet, mely a Galaktikus Föderációtól származik a veletek való közelgő első kapcsolatfelvételről. Azok az események, melyek előrehozzák ezt, most öltenek testet. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
9 Ben, 16 Xul, 10 Caban