2013. november 22., péntek

Az ISON üstökös hatása


network.huAz utóbbi időben az egyének és a közösségek átalakító és kozmikus hatásoknak vannak kitéve. Az emberiség elérkezett ahhoz az időponthoz, amikor el kell döntenie, hogy hogyan tovább, mivel az eddigi út járhatatlan. A jelenlegi káoszt hagyjuk meg azoknak, akik ezt támogatják, és inkább foglalkozzunk a Földön kívüli dolgokkal, amelyeket az ember nem nagyon folyásolhatja be. Ebben az évben Naprendszerünkben változások lesznek. Ezzel kapcsolatos esemény az ISON üstökös megjelenése, amely jelenleg közel jár a Naphoz. Pont akkor, amikor a Napaktivitása a fokozódik, mivel a Nap magnetikus polaritásának változásához (pólusváltáshoz) közel vagyunk. Az ISON üstökös oly magas frekvenciát sugároz a környezetébe, hogy minden közelében lévőnél felerősíti saját megnyilvánulását. Felerősíti úgy a fény, mint a sötétség erejét anélkül, hogy azt valaki szeretné vagy sem. Vagyis saját lelkünk tükre előtt állunk most és minden elrejtett negatív nem megoldott érzelem a felszínre tör. Az ISON üstökös ezt a folyamatot felerősíti és felgyorsítja.

Ereje számunkra segítség és még megállítja a háborús konfliktusokat is a világunk minden terén. 2013. augusztus 25.-26.-ai bolygóállás sikeresen lehetővé tette az említett tényekbe való beavatkozást. Ez lehetséges most is és ehhez csak egy őszinte ima elmondása szükséges december 26-án. Karácsony ünnepén lesz az üstökös legközelebb a Földhöz, s ekkor történik meg a Nap pólusváltása is. Ebben az időben a Föld felé irányuló energiaáramlások fokozódni fognak. Minden, ami az Univerzum törvénye (Isteni terv) ellen van, fel lesz szólítva, hogy nyilvánuljon meg. Ilyen erős intenzitást még nem ismerhettünk eddig és már csak kevés időnk van ahhoz, hogy megtisztítjuk testünket az események bekövetkezéséig.  Ez egy olyan esemény, amelyre már több ezer éve figyelmeztettek minket. Ez a jelenség felerősíti az életünknek változását úgy, ahogy mi azt eldöntjük. Igen, mi magunk döntjük el a Föld további sorsát, vagyis mind azt, hogy ez egy békés hely lesz vagy továbbra is a káosz fog uralkodni. 

Életünk utolsó nagy döntése eljött. Semmilyen ítélkező bizottság nem ül össze, csak a mi tetteink következményei törnek fel pontosan úgy, ahogy azt mi megalkottuk és olyan erővel, amelynek nem lehet ellenállni. Mindenkinek sok belső tisztulást kívánok az elkövetkezendő időben.

Petr Soldán


Fordította: Sagát István



(Petr Soldán egy Cseh tisztánlátó és tisztán halló spirituális tanító. Annyit kell róla tudni, hogy fiatal korában egy súlyos betegség sújtotta.  Ekkor lépett ki testéből és megígérte az Atyának, hogy az emberek spirituális fejlődését fogja szolgálni a Földön. Csakis ezért jöhetett vissza ebbe a világba.)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése