2013. május 24., péntek

Az Új Energia behozói


Önmagadra kell támaszkodnod, de mivel még mindig bizonytalan vagy saját magadban, ezért még mindig megpróbálod megtalálni magad a gondok eme végtelen tengerében, még mindig azonosítani próbálod magad – ami egyébként teljességgel lehetetlen – ezért aztán egyre mélyebbre merülsz. Egyre mélyebbre merülsz önmagadban, és eljutsz ara a pontra, ahol felismered, hogy nem is az vagy, akinek eddig gondoltad magad. Az az éned, akire eddig önmagadként tekintettél, mindössze az elméd teremtménye volt, azé az elméé, aki itt, ezen a Földön fogant meg, és itt a Földön került kifejlesztésre, itt vált kifinomulttá és itt lett beprogramozva. Az elme – a létező legfurább, legkülönösebb aspektus az összes közül– és te egyáltalán nem az vagy.
Nos, akkor hol is találod meg magad?.......
teljes üzenet itt található:



[Földanya Szíve] 2013.05.25. Szombat




 
Kedves Barátok, Ismerősök, és mindazok, Aki olvassák ezt az írást!
 
A szombati napot, ahogy rágondoltam, jelentőségteljesnek éreztem erősen. Akkor még nem értettem miért. Azután szépen lassan napról napra érkeztek az információk a legkülönfélébb helyekről. 

"Tízmilliószoros teremtő erejű nap"...
"Telihold"...
Felvállalni a valódi Önmagad és feladatod"...

Tudtam, hogy aznap közvetítés lesz. Azután megérkezett a kérdésemre a válasz, hogy Földanya minőségét. Vártam az üzenetet, amit minden közvetítés előtt megkapok, nem jött oly módon, ahogy megszoktam. Azután pedig a következő válasz érkezett, hogy azt az üzenetet már leírtam, amiért ezen a napon dolgozunk. 
 
Íme két részlet:

"Szíveddel mindig kövess, és én vezetlek téged. Anyai ölemben mindig van számodra menedék és minden embernek, kik együtt rezegnek frekvenciámmal. Egy új feladat van kibontakozóban és ebben kérlek, hogy segíts. Az embereknek mutatni kell az utat, hogy visszataláljanak hozzám, a lelkük és szívük legmélyén újra felvegyék a kapcsolatot a szívükkel és a szívükben velem, hisz én vagyok az otthonuk, a rezgési frekvenciáim az otthonuk és erre rezgési frekvenciára kell újra rá-át hangolni őket."
 
"Fontos, hogy megtanuljatok a szívetekben élni és a szívetekkel kapcsolódni hozzám és én elvezetlek benneteket mindig a biztonságos helyre, ahol biztonságban vagytok. Mindig maradjatok Szent Szívetekben, s velem, az én Szent Szívemmel kapcsolatban és mindig tudni fogjátok hol a helyetek. Ez egy Élő Bolygó és ez az, aminek tudatosodnia kell minden emberben, ahhoz, hogy egységben élhessen önmagával és a természettel. A hazatalálás egy fontos momentum mindenki számára itt a Földön. Ez az új terv: hazatalálni itt a Földön."
 
Földanya teljes üzenetét itt olvashatod.
 
 
A másik, amit nagyon erősen éreztem Veres Mónika felhívásához csatlakozni ezen a szombati napon és hozzátenni a szerződésünkben felvállalt részt: 
 
Szeretetet, Energiát, Szívből érkező Imát,
Hitet mely hegyeket mozgat,
Lélek simogatást, mely könnyeket oszlat.
Megértést, mi világosságot hoz.
Elfogadást, mely megnyugtató melegséget vonz.
Szívünkben újra dalra fakad az ének.
Hogy valóban, s újra az Életünket lássuk Szépnek!
 
Áldott szombatot Mindenkinek!

Veres Mónika felhívását itt,
és a szombati napra vonatkozó írását itt olvashatjátok.
 
Szeretettel invitállak a 2013.05.25-én tartandó programunkra
Helyszín: 
Veszprém, Szent István utca 5. 1-es kapucsengő
 
Időpont:
15.30 -tól Földanya üzenete közvetítés
             18.00-tól közös ima, meditáció
 
Szeretettel:  Gyöngyös
 
 
Hozzáraknám Gyöngyöském üzenetéhez az enyémet segítségnek:
azt javaslom, hogy a saját hangotokkal rezegtessétek a szívmembránotokat, és a testeteket. Ha lehet, ne vezetett módon, vagy tudatos mantrákkal, hanem inkább intuitíven, megengedve, hogy a hang és energia vezessen Titeket, mutassa meg magát, hogyan tudtok egyre mélyebben a forrásotokba hangolódni, az eredethangzásotokba, a szívetekbe. Csak hagyjátok, hogy a lélekhangotok szárnyra kapjon, és kapcsolódjatok a legbelső forrásotokon, magotokon keresztül édesanyátokkal, Földanyával, Istenanyátokkal, édesapátokkal, és Istenapátokkal, Kozmikus szüleitekkel.

Kapcsolódjatok egymással, énekeljetek egymásnak, hagyjátok a segédeszközöket, zenei szerszámokat, most már Ti vagytok az ÉLŐ Hag-Szer, Ti Mag-atok!!!

A Forrással Együtthangzásban!

Szeretettel

Shana

URIEL / Most kezdjünk hozzá a békéhez / 2013-05-21






Günther Wiechmann közvetítése

Most kezdjünk hozzá a békéhez

Itt Uriel, Isten Fénye!
Szeretett Lények, eljött az idő, amire mindannyian vártatok!
Egy új kapu nyílik, és ennek a kapunyitásnak köszönhetően minden organizmus energetikai rendszere változáson megy keresztül.
Ami eddig beragadt, az újra áramlani fog, ellentétek és ellentmondások harmóniában egyesülnek. Ez mindenki nagy esélye, hogy rátaláljon a belső békére.
Az elmúlt napokban és hetekben sokatoknál újra felbukkantak az elmúlt időszakok régi témái, már nem hatotta át őket annyira a félelem vagy nem voltak olyan nyomasztóak és lehengerlőek, mint korábban, de tisztán érzékelhető volt jelenlétük.
Aki félelmeit az „Átalakítás Tüzével” már szeretetben elengedte, inkább egyfajta régi emlékként élte át, vagy mint egy néző a színházban vagy moziban.
Még egyszer megmutatkozik, mi az, ami egyesül és ez által feloldódik. Aki még nem érkezett meg belső egyensúlyába, aki még nem talált rá útjára, akit még markában tart a kétség, annak egy újabb lehetőség kínálkozik.
Megváltozik a finomenergiai kötés, mely a finomanyagi és a durvaanyagi szint struktúráit és formáit köti össze.
Ez a változás önmagában nem idézi elő a feloldást vagy újrateremtést, de mindkettő a feloldás és az újrateremtés is kevesebb energiát fog igényelni. Így mindenki számára könnyebb lesz kivitelezni az életben a változásokat, melyek a szeretet útját követik.
A világ rálel a békére, amire Mindenki vágyik, de ez az út, mint minden dolognál, az egyéneken keresztül valósul meg.
Aki még mindig hadban áll önmagával és nem szeretettel és örömmel közelíti meg önmagát, az az illető a másokkal való kapcsolatai során is ezeket a határokat kapja visszatükrözve, mert a rezonancia [vonzás] törvénye továbbra is működik.
Ez az oka, amiért nem fáradok el abban, hogy folyamatosan hangsúlyozzam, mennyire fontos a Te szereped a sikeresség szempontjából!
Ha nem állsz készen az általad választott feladatot beteljesíteni, ha nem állsz készen szeretettel és békével élni Önmagaddal, mit gondolsz, számodra hogy nézhetne ki a Felemelkedés?
Szeretett Fényeim, sokan a küszöb előtt állnak és nem merik megtenni a következő lépést egy másik életbe.
Ha bizonytalan vagy, kérj segítséget: a szellemi világ szívesen áll rendelkezésre, hogy kisimítsa az utat és eloszlassa a kétségeket.
A béke és a szeretet lesz az ismertetőjegye a most kezdődő új korszaknak.
Ez az ősenergiához való visszatérés, mely minden embert egyesíteni fog.
A régi tudás újra felfedezésre kerül, és a szellem felszabadul a hamis tanítások alól.
Az újonnan ébredt spirituális tudattal, gyökereiben formálódik át a Föld, a kozmosz, az emberek és az élet szemléletmódja.
A tudományok ugyanúgy megváltoznak majd, mint a vallások.
Ahol a tézisekkel és elméletekkel azért fáradoztak, hogy a tudatlanságot elfedjék, ott igaz felismerés lép a helyükbe.
Ahol a dogmák és rituálék, Istenfélelem és kényszer manipulálta az embereket, ott felismerés és megvilágosodás, szabadság és szeretet jön a helyükbe.
Az átváltozás gyorsan jön és alapos lesz. A létezés szintjén számotokra darabosnak és elhúzódónak tűnik a változás, de az energia szintjén már végbement. A ’frekvenciaigazítás’ intenzív munkája testi szinten számotokra is érezhetővé vált.
A most előttetek álló kapunyitással még egyszer jelentős mértékben megemelkedik a frekvenciaszint, és arra kérlek Benneteket, hogy dolgozzatok ezzel a lehetőséggel, lényeges könnyebbségeket hoz Nektek.
Azok az erők, akik az átváltozás ellen nekifeszülnek, továbbra is próbálják csökkenteni az energiaszintet. Továbbra is a jól bevált módszereiket használva, elhintve a félelem, a gyűlölet és a kétségbeesés magvait.
Ha most szeretetben tartózkodtok és megvalósítjátok a belső békét, akkor a nagy áttörés anyagi szinten is láthatóvá válik.
Ha most nagy árnyak jelennek meg, csak azért lehetséges, mert kitör mögüle a Fény.
A Fény nem hagyja, hogy a világ egy további alakalommal is háborúba és káoszba süllyedjen.
A béke, a szabadság, a szeretet és az egység utáni vágyakozás minden ember szívében erőteljesen jelen van és ennek kifejeződése iránti vágy naponta erősödik. Az emberiséget szívében felszólították, hogy térjen végre haza, az Egy Forrásával szeretetben egyesülve.
Nincs szükségetek vallásra, mely utat mutat nektek, nincs szükségetek papra vagy rabbira és nincs szükségetek előírásokra és dogmákra. Mindent, amire szükségetek van, hogy felismerjétek az Egy Istent, a Létezés Egy Ősforrását és törvényeit, megtaláljátok Önmagatokban, a szívetekben!
Szeretett lény, kövesd szíved hívó szavát és teremts békét Önmagadban.
A dicső ország előtted áll, és Te a meghívottak között vagy és beléphetsz.
Te vagy, aki a döntő lépést megteszi.
Légy a béke és a szeretet nagykövete, hordozd a béke szívét a világon.
Ha teliholdkor a kapuk megnyílnak, szabad lesz az út.
Úgy legyen: Béke a Földön!
Minden Létező Ősforrásának feltétel nélküli szeretetével áldalak meg Téged és a világot.
Uriel vagyok.
Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett