Ugrás a fő tartalomra

[Földanya Szíve] 2013.05.25. Szombat
 
Kedves Barátok, Ismerősök, és mindazok, Aki olvassák ezt az írást!
 
A szombati napot, ahogy rágondoltam, jelentőségteljesnek éreztem erősen. Akkor még nem értettem miért. Azután szépen lassan napról napra érkeztek az információk a legkülönfélébb helyekről. 

"Tízmilliószoros teremtő erejű nap"...
"Telihold"...
Felvállalni a valódi Önmagad és feladatod"...

Tudtam, hogy aznap közvetítés lesz. Azután megérkezett a kérdésemre a válasz, hogy Földanya minőségét. Vártam az üzenetet, amit minden közvetítés előtt megkapok, nem jött oly módon, ahogy megszoktam. Azután pedig a következő válasz érkezett, hogy azt az üzenetet már leírtam, amiért ezen a napon dolgozunk. 
 
Íme két részlet:

"Szíveddel mindig kövess, és én vezetlek téged. Anyai ölemben mindig van számodra menedék és minden embernek, kik együtt rezegnek frekvenciámmal. Egy új feladat van kibontakozóban és ebben kérlek, hogy segíts. Az embereknek mutatni kell az utat, hogy visszataláljanak hozzám, a lelkük és szívük legmélyén újra felvegyék a kapcsolatot a szívükkel és a szívükben velem, hisz én vagyok az otthonuk, a rezgési frekvenciáim az otthonuk és erre rezgési frekvenciára kell újra rá-át hangolni őket."
 
"Fontos, hogy megtanuljatok a szívetekben élni és a szívetekkel kapcsolódni hozzám és én elvezetlek benneteket mindig a biztonságos helyre, ahol biztonságban vagytok. Mindig maradjatok Szent Szívetekben, s velem, az én Szent Szívemmel kapcsolatban és mindig tudni fogjátok hol a helyetek. Ez egy Élő Bolygó és ez az, aminek tudatosodnia kell minden emberben, ahhoz, hogy egységben élhessen önmagával és a természettel. A hazatalálás egy fontos momentum mindenki számára itt a Földön. Ez az új terv: hazatalálni itt a Földön."
 
Földanya teljes üzenetét itt olvashatod.
 
 
A másik, amit nagyon erősen éreztem Veres Mónika felhívásához csatlakozni ezen a szombati napon és hozzátenni a szerződésünkben felvállalt részt: 
 
Szeretetet, Energiát, Szívből érkező Imát,
Hitet mely hegyeket mozgat,
Lélek simogatást, mely könnyeket oszlat.
Megértést, mi világosságot hoz.
Elfogadást, mely megnyugtató melegséget vonz.
Szívünkben újra dalra fakad az ének.
Hogy valóban, s újra az Életünket lássuk Szépnek!
 
Áldott szombatot Mindenkinek!

Veres Mónika felhívását itt,
és a szombati napra vonatkozó írását itt olvashatjátok.
 
Szeretettel invitállak a 2013.05.25-én tartandó programunkra
Helyszín: 
Veszprém, Szent István utca 5. 1-es kapucsengő
 
Időpont:
15.30 -tól Földanya üzenete közvetítés
             18.00-tól közös ima, meditáció
 
Szeretettel:  Gyöngyös
 
 
Hozzáraknám Gyöngyöském üzenetéhez az enyémet segítségnek:
azt javaslom, hogy a saját hangotokkal rezegtessétek a szívmembránotokat, és a testeteket. Ha lehet, ne vezetett módon, vagy tudatos mantrákkal, hanem inkább intuitíven, megengedve, hogy a hang és energia vezessen Titeket, mutassa meg magát, hogyan tudtok egyre mélyebben a forrásotokba hangolódni, az eredethangzásotokba, a szívetekbe. Csak hagyjátok, hogy a lélekhangotok szárnyra kapjon, és kapcsolódjatok a legbelső forrásotokon, magotokon keresztül édesanyátokkal, Földanyával, Istenanyátokkal, édesapátokkal, és Istenapátokkal, Kozmikus szüleitekkel.

Kapcsolódjatok egymással, énekeljetek egymásnak, hagyjátok a segédeszközöket, zenei szerszámokat, most már Ti vagytok az ÉLŐ Hag-Szer, Ti Mag-atok!!!

A Forrással Együtthangzásban!

Szeretettel

Shana

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…