2013. december 22., vasárnap

AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI 2013. DECEMBER ÉS 2014. JANUÁR KÖZÖTT. MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE CELIA FENN ÁTADÁSÁBAN





Írta: MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE CELIA FENN ÁTADÁSÁBAN   
2013. december 21. szombat, 21:00
AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI 2013. DECEMBER ÉS 2014. JANUÁR KÖZÖTT.
MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE CELIA FENN ÁTADÁSÁBAN
„2014-ben a Föld (teljesen) lehorgonyozódik az 5. dimenziós rezgésébe és a Krisztusi Tudatosság Arany Sugarának rezgésén fog vibrálni. A Krisztusi Tudatosság Frekvenciája egy hatalmas ébredést fog kezdeményezni a Földön. Az emberek nagyobb számban, tömegesen és nagyon gyorsan fel fognak ébredni, és ti pedig útmutatást, vezettetést és segítséget adtok nekik ebben a folyamatban, hiszen ez a ti új küldetésetek egyik lényege.”
A Fény Szeretett Családja! Ebben a hónapban, 2013 decemberében és 2014 januárjában a Földetek jelentős változáson megy keresztül úgy, hogy rezgésében megemelkedik és elkezdi lehorgonyozni az Arany Sugár Frekvenciáját.

Erre a frekvenciaváltásra a Nap már rásegítette, hiszen az elmúlt 6 hónapban intenzív napaktivitások sorozatán, segítségére volt a Föld frekvenciájának újrakalibrálására, amely lehetővé teszi azt, hogy az új frekvencia letelepítésre kerüljön és horgonyt vethessen a bolygón.

A Fény Szeretett Családja! Tudjuk azt, hogy mennyire nehéz volt ez nektek. A Fény Családjaként úgy kellett dolgoznotok, hogy minden nehézség és kihívás ellenére, meg kellett, hogy tartsátok a Fényetek, még akkor is, amikor az életetek megannyi színterén szembe fordultak veletek.
Most hogy 2013 decemberében elvégeztétek az ez évi munkátokat, így januárban nekiláthattok a Manifesztáció/megnyilvánítás és Bőség Útjára lépni. Ebben az üzenetben először arról a változásról beszélünk majd, ami 2013-ról 2014-re történik, ezt követően a 12/12 és 12/21 a Napforduló erőteljes energiáiról és harmadrészt a 2014 évbe belépő, beérkező energiákról és a Kristály gyermekek szerepéről, akik egyre inkább fiatal felnőttekké nőttek fel.


2013. A Kettősségen Túllépés Éve
A Föld, 2011 decemberében az 5. Dimenziós Idővonalára váltott át. 2012 decemberében már egy Új Időciklust kezdett el „Új Földként”, és most 2013 decemberében lehetőséget kaptok arra, hogy a Fény Mestereiként életetekbe hozva, átalakítsátok, túllépjetek a dualitáson és lehorgonyozzátok az életetekbe a Kozmikus Krisztusi Tudatosság Arany Sugarát.

Hogy miért is volt ez az év annyira megpróbáló sokatok számára? Azért mert, arra lettetek felkérve, hogy a létezésetek minden színterén és minden pillanatotokban, hozzatok választásokat, változtassatok (ha szükséges). Vagy úgy döntsetek, hogy a dualitás régi módszereit követitek, vagy úgy, hogy átalakítjátok, megváltoztatjátok mindezt, a Békesség, Együttérzés, és Szeretet útjára.

Sokatok számára elég nehéznek bizonyult az elindulás az új utatokon, mert a Szeretet leggyakrabban az Önmagatok Szeretetével (Önszeretet és Önelfogadás) kezdődik és azzal a tanulsággal is, hogy megtanuljatok „nemet” mondani, amikor az szükséges. Így sokatoknak meg kellett tanulni azt, hogy figyelmet szenteljetek (teret adjatok) magatoknak és nemet mondjatok az olyan dolgokra, amelyek már nem működnek számotokra, vagy egyáltalán sosem működtek értetek.

Sok kényelmetlenséggel járt az a folyamat, amikor lassan-lassan de megtanultatok túllépni a dualitáson és a kihívásokon és felemelkedtetek az Integráció/Együttműködés és Kiteljesedés rezgésébe. Meg kellett tanulnotok azt, hogy hozzatok választásokat, döntéseket, de felelősséget is vállaljatok értük és a kihívásokra pedig úgy válaszoljatok, mint ahogy egy Igazi Fényharcoshoz illik.

De a jutalmatok hatalmas! Ahogy megérkeztek magatokhoz, a szívetekbe és lelketekbe és a Szeretetbe, akkor túl tudtok lépni minden fájdalmon, szenvedésen és belétek költözik az Öröm és a Béke.

A rengeteg életidők hosszú utazásának a vége felé közeledtek, ahogy elkezdhetitek beállítani és letelepíteni magatokba a Krisztusi Tudatosságot és az Arany Frekvenciát. Ez a hely a Harmónia/Egyensúly, Egység, a Béke, a Bőség és az Öröm helye. Ez egy olyan tudatos frekvencia, amelyben bármi lehetséges, minden valószerű és mindebben, isteni önfelhatalmazottságotok által jogosultak vagytok létrehozni, megteremteni egy olyan életet-amilyet szeretnétek, amilyenre vágytok.


A 12/12 és 12/21 Arany Hulláma
A Végső Változást, váltást az Arany Frekvenciával való együttrezgést, az Arany Fény egy erőteljes sugara hozza el számotokra. Ez a 12/12 portál idején kezdődik és a csúcspontja pedig 12/21-én a decemberi napforduló idejére esik. Ebben a tíz napban a fény fokozatosan emelkedni fog érezteti majd hatását az életetek minden szintjén. Fénnyel telten és Örömmel feltöltekezve érezhetitek majd magatokat. Bár meglehet az, hogy testetekben érezhettek némi kellemetlenséget, kényelmetlenséget. A sejtjeitek rezgése egyre gyorsabbá válik majd és a már ismert „felemelkedési tüneteket” újra megtapasztalhatjátok, és az ezekkel járó fizikai és érzelmi egyensúlytalanságokat.

Ennek a folyamatnak a csúcspontja a december 21-i Napfordulón lesz, amikor a Megújulás és Újjászületés energiái a legerősebbek lesznek. A Föld összehangolódik/együtt áll ekkor a Galaktikus Központtal és a Gyémánt Fény (Isteni Anya fénye) egy erős hulláma segítségével felemelkedik a Föld frekvenciája.

December 21-től-31-ig tartó időtartamban a Gyémánt Fény ezen erős hullámát a Föld integrálni fogja, magába vonja, mint új frekvenciát. Az Új Energiák és Arany Frekvenciák lehorgonyzása tehát egy szempillantásnyi idő alatt történik meg a Föld Hálójába. És mindez folytatódik, 2014. január elsejéig.


2014. Bejövő energiái és a Kristály Gyermekek szerepéről
2014-ben a Föld (teljesen) lehorgonyozódik az 5. dimenziós rezgésébe és a Krisztusi Tudatosság Arany Sugarának rezgésén fog vibrálni. A Krisztusi Tudatosság Frekvenciája egy hatalmas ébredést fog kezdeményezni a Földön. Az emberek nagyobb számban, tömegesen és nagyon gyorsan fel fognak ébredni, és ti pedig útmutatást, vezettetést és segítséget adtok nekik ebben a folyamatban, hiszen ez a ti új küldetésetek egyik lényege. De azok, akik nem képesek az Arany Frekvenciával rezegni és nem emelik fel a szívüket oda, akkor pánikba, kétségbe- és szorongásba esnek majd és csak a régi világ energia hálóján keresztül lesznek képesek látni, ami a káosz és a szétesett világ képét mutatja majd.

Fény Szeretett Családja! De ebben az elkövetkező évben, jelentős segítséget fogtok kapni, és már nem csak az angyali családotoktól, hanem a Kristály Gyermekektől is, akik a Földre kifejezetten azzal a küldetéssel jöttek el, hogy rögzítsék a Krisztusi Tudatosságot a bolygón.

Az első kristálygyermekek az 1990-as évek elején kezdtek el érkezni ide, és ezek az (áldott) lények most a húszas éveik elején járnak. Ők a Fénytestükkel teljes összeköttetésben „huzalozva” jöttek ide és készen állnak arra, hogy fogadni tudják a Krisztusi Tudatosság energiáit és Arany Frekvenciáját. 2014-ben „bekapcsolnak” majd és segíteni fogják ennek a frekvenciának a rezgését megtartani és az Arany Sugarat lehorgonyozni a Földre.

Ezek a Kristály Lények a Szíveket áramlásba lendítő Harcosok, akik ezekre az eseményekre születtek le ide. Fiatal férfiak és nők, akik készen állnak arra, hogy előre lépjenek és engedik azt, hogy a Fényük világosítsa át a Földet.

És így Szeretett Fény Családunk, 2014 egy olyan év lesz, amikor is az Arany Frekvencia lehorgonyozódik a Földön és a Gyémánt Fény érkezésével a Kristályos Ébredés bekövetkezik. Ezek valójában nagyon izgalmas idők mindannyiunknak.

Kívánjuk nektek, leljetek minél nagyobb Örömet és Fényt ezekben a mostani Fényes idők alatti ragyogásában!

Közreadja: www.foldicsillagok.hu


Forrás: The New Earth Energies December 2013/January 2014 a message from Archangel Michael channeled by Celia Fenn

© 2006-12 Celia Fenn and Starchild Global http://www.starchildglobal.com - You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése