2013. június 6., csütörtök

Most veszik el a hazánkat - A magyar földért mindnyájunknak el kell menni!

Váralja Szövetség varalja.szovetseg@gmail.com

Kedves Aláíró!

Június 10-én HÉTFŐN eldől az ország sorsa, ekkor lesz ugyanis a földtörvény zárószavazása.
A földvédő civil szervezetek mind összefogtak és gazdák, városiak MINDANNYIAN EGYÜTT TÜNTETÜNK a szavazással egy időben a budapesti Alkotmány utcában.
Mint ismeretes, a jelenlegi földtörvény-tervezet némileg korlátozva, de lehetővé teszi a EU-s állampolgárok és gazdasági társaságok földvásárlását, a nagybirtokrendszer további erősödését segíti elő, összességében pedig nem szolgálja a magyarság ügyét. Eddig mintegy 200 magyarországi civil szervezet fejezte ki valamilyen formában tiltakozását a javaslat ellen.
(A Váralja Szövetség 34 pontba foglalva küldte meg a miniszternek, miért nem támogatja a tervezetet: 
http://varaljaszovetseg.hu/masodik_foldtorveny_tervezet.pdf)
Mivel a földtörvény kétharmados törvény, ezért elfogadása akár néhány szavazaton is múlhat. Most mindenkinek el kell jönnie! Különben Magyarország külföldi és belföldi tőkeérdekeltségek "termelőeszközévé" válik!
Felszólalnak (alfabetikus sorrendben): Ácsné Éva (Élőlánc Magyarországért), Ángyán József (országgyűlési képviselő, korábbi vidékfejlesztési államtitkár, egyetemi tanár), Hossó Andrea (közgazdász), Molnár Attila (Szülőföld Mozgalom), Wappler Ádám (Váralja Szövetség). 
Ne feledje: 2013. június 10. hétfő, Alkotmány utca (a Parlamenttel szemben). Gyülekezés 17:15-től, a beszédek 18 órakor kezdődnek.
A tüntetés meghívóját megtekintheti a Váralja Szövetség hivatalos Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/varaljaszovetseg
"Mindnyájunknak el kell menni!"
Szervezők: Váralja Szövetség - Szülőföld Mozgalom - Élőlánc Magyarországért
-------------------------
Élőlánc a Magyar Földért Nyilatkozat
Szabadon terjeszthető! Ha továbbküldi, megköszönjük!
Üzemeltető: Váralja Szövetség
Honlap: www.varaljaszovetseg.hu
E-mail: varalja.szovetseg@gmail.com
Ön azért kapott tőlünk levelet, mivel aláírta a magyar föld és Dr. Ángyán József védelmében kiadott nyilatkozatunkat. Amennyiben a továbbiakban nem kíván értesülni felhívásainkról, az alábbi linkre kattintva azonnal és véglegesen töröljük az adatbázisból: Leiratkozás
(A jövőben is csak a legfontosabb fejleményekről küldünk értesítést, többi hírünket honlapjainkon tudja nyomon követni!)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése