2013. május 30., csütörtök

Meghívó demonstrációra - egy tisztességes földtörvényért!

Kedves Aláíró!

Június 3-án szavaz az Országgyűlés az új földtörvény véglegesítéséről. Ezen a napon gyakorlatilag eldől az ország sorsa - ezért mi JELEN LESZÜNK! Jöjjön el Ön is a Váralja Szövetség és az Élőlánc megmozdulására egy tisztességes földtörvény érdekében! "Kiáltsuk be" mindnyájan, hogy "NEM"!
A Kormány által benyújtott  tervezet ugyanis teljességgel elfogadhatatlan. Nagytőkés érdekcsoportoknak, külföldieknek, nagybirtokosoknak játssza át földjeinket. A részletek  megtalálhatók a www.kielegyenafold.hu honlapon az Élőlánc Magyarországért által a miniszternek írt nyílt levélben, a Váralja Szövetség miniszterhez írt levelében és a civil szervezetek által készített elemzésben.

A Földtörvény 2/3-os lesz, tehát megváltoztathatatlan! 

Hosszú évtizedekre de legalábbis a ma élő,  és az elkövetkező  generációk életére eldönti, hogy "KIÉ LEGYEN A FÖLD, ÉS HOGYAN?" Eldönti, hogy megmaradhat-e a vidék, biztonságos lesz-e a jövő?

Felfoghatatlanul nagy a tét, és a parlamenti  képviselők jelentős része nem a mi érdekeinket képviseli - tisztelet a kivételnek - ezért oda kell mennünk, és kinyilvánítani az akaratunkat, figyelmünket, figyelmeztetni őket 2/3-os felelősségükre. Nem lesz több esélyünk!

A magyar nép most megmutathatja erejét. 
Hát mutassa meg!

Szeretettel várjuk június 3-án hétfőn 18.00 órára az Alkotmány utcába! (A Parlamenttel szemben, a Vajkay utca kereszteződésénél.)
A tüntetés meghívóját megtekintheti a Váralja Szövetség hivatalos Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/varaljaszovetseg
Köszönjük figyelmét!
Szervezők
-------------------------
Élőlánc a Magyar Földért Nyilatkozat
Szabadon terjeszthető! Ha továbbküldi, megköszönjük!
Üzemeltető: Váralja Szövetség

Honlap: www.varaljaszovetseg.hu
E-mail: varalja.szovetseg@gmail.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése