Ugrás a fő tartalomra

Enigmák - A végjáték elkezdődött - 2013.03.19


Megjegyzések

 1. Nem mindenki nyerészkedésre vett fel devizakölcsönt.

  Nekünk, úgy került jelzálog a házunkra, hogy 2003. ban a pufajkás miniszterelnök idején a volt ávéhásoktól hemzsegő APEH követelt rajtunk egy nem létező adóelőleget, hiába igazoltam, hogy következő adóévben, sajnos nem lett adóbevételem. 1990 után, miután Antalék minden állami céget Áruházat stb. eladtak, s iparművész lévén egycsapásra elveszítettük az összes piacunkat. Az APEH válaszul, áttette a korábbi adóelőleg tartozásomat, egy másik adónembe adó hátralék, majd behajtás adónembe. A lakásomat akarták azonnal elvenni, majd adtak egy nagyon rövid határidőt, arra hogy kölcsön után nézzek, nekem, mint adótartozónak forintkölcsönt nem adtak, ekkor indult a devizahitel CHF kölcsönt kaphattunk és belementünk, mert nem szerettük volna elveszíteni egy rossz és gonosz adótörvény miatt a lakásunkat. Nincs összeesküvés elméletem, pontosan tudom, hogy az „osztályidegen” főnemes származásom miatt akarnak még ma is, sőt egyre inkább tönkre tenni.
  A devizahitel, pedig egy nagy átverés, és sajnos az Orbán kormány érthetetlen módon, bár ők is látják, hogy nincs mögötte deviza, akkor nem lehet devizahitelnek tekinteni, mégsem állnak ki mellettünk.
  Mi „devizahitelesek” és családtagok, 2,5-3 millió szavazópolgárok vagyunk, mi pontosan tudjuk kik okozták, és azt is tudjuk, hogy kik nem segítenek, s elvihetik az ingatlanainkat, ha egy valakitől elveszik a lakását nem fogunk szavazni sem szocikra, sem a Fideszre. Hát gondolkodjanak el a „nagy gondolkodók”!

  „osztályidegen”

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Húzz egy kártyát

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!

Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.
Hüvelykujj
Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.
Mutatóujj
Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.
Középső ujj
Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.
Gyűrűsujj
Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.
Kisujj
Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával v…

Sarlós Boldogasszony napja július 2.

Kedveseim!

Sarlós Boldogasszony napjával nagy változások következtek be a
természetben és az életünkben is. Égi Édesanyánk sarlója elvágja a régi
szálakat, kapcsolatokat, hogy újak jöhessenek életünkbe. Egy lehetőség
életünk megújítására az Ő segítségével és jóváhagyásával.
Ismerjétek meg e napnak a dolgait és Boldogasszony erejével kezdjetek
életetek megújításához az újító erők segítségével.
Fohászkodjatok az Égi Anyához. Minél többen fordulunk oda, kérésünk
annál foganatosabb.


Áldás havának 2. napja,
Sarlós Boldogasszony ünnepe


Boldogasszonyunk e napjának az elnevezése utal a régi sarlós aratásra, amikor a nők még sarlóval arattak. Nem véletlen, hogy Boldogasszonyunk jele a Holdsarló (a Hold a nőiesség). A hagyomány szerint a férfi aratott, az asszony pedig a nyomában járva sarlójával felnyalábolta a levágott gabonát, és kötözte a kévét. 

Kalotaszegen a férfi halott fejfájára ekevasat, az asszonyokéra orsót vagy sarlót festettek. A sarló megszentelt, mind fizikai síkon, mind szellemi síkon érte…