2012. október 6., szombat

Lerántjuk a leplet a valós államadósságról ...avagy Orbán adósság hazugsága!



Kérem, hogy ezt a cikket csak olyan emberek olvassák el, akik rendelkeznek a négy matematikai alapművelet elvégzésének képességével és tudnak százalékot számolni. Ezen kívül szükség van a politikai szemüveg levételére, mert ha mondjuk valaki félistenként tekint Orbán Viktorra, akkor nem sokat ér a matematika, mert hiába írunk le valamit fekete-fehéren, ha a Viktor szava szent és sérthetetlen. 

Mi itt a SZABAD EURÓPÁNÁL minden erőnkkel küzdünk a világ jelenlegi elnyomó pénzügyi rendszere ellen, de felháborodunk azon, ha egy magyar pártvezető vagy éppen miniszterelnök csak azért hazudik a magyar népnek, hogy hatalmát megtartsa és minél hosszabb ideig gyakorolhassa: Mindezt úgy, hogy a háttérben messzemenően együttműködik a nemzetközi pénzügyi hatalommal. Még nagyobb a bűne, ha figyelemelterelésképpen "gazdasági szabadságharcnak" álcázza tevékenységét. Előtte még egy figyelmeztetés. A politikai szemüveg letevése azt jelenti, hogy az Olvasó nem osztja meg a magyar nemzetet jobb és baloldaliakra. Magyarán szakít azzal az ostoba állásponttal, ami sajnos sok magyar ember sajátja, hogy az, aki Orbán ellen van az balos, kommunista, egyenesen gyurcsányista. 

Csapjunk hát bele! 

Lássuk csak, miről is van szó? Mást se hallunk immár két éve, minthogy azért nem működik az Orbán-Matolcsy féle gazdaságpolitika, mert a szocialisták eladósították az országot. Eladósították egy nemzedékre előre, mondják jobboldali elemzők, mint például Pogátsa Zoltán. Az ember egyszerűen nem érti. Azontúl, hogy mindezt 8 éven keresztül nem mondták ellenzékben, csak annyit szajkóztak, hogy nem kell más, mint egyszeri nagyarányú adócsökkentés, meg hogy ők jöjjenek, mert akkor a piacok bizalma visszatér. Aztán, amikor a kormányváltás után zátonyra futott a gyorsnaszád, akkor kitalálták, hogy mindennek az oka az államadósság. Mindenhol elharsogják, hogy az államadósságot Gyurcsányék drasztikusan megnövelték. Kik? Gyurcsányék senki más. Példaként hozzák fel, hogy míg 2002-ben 50 százalékos volt az államadósság GDP arányosan, addig 2010-re 80 százalék lett. És az emberek isszák a vezér szavait! Ez az! Megvan az ok! Megvan a bűnbak! 


Csak az a baj, hogy a kutyát nem érdekli már Gyurcsány! Immár két és fél éve Fidesz kormány van! 

Nem mi vagyunk impotensek, nem mi nem tudunk kormányozni, hanem Gyurcsányék elárulták az országot és olyan adósságokat halmoztak fel, amit most mi nyögünk. Még az is elképzelhető, hogy direkt tették a nyomorult gazfickók, hogy aláássák a bölcs magyar nemzeti polgári konzervatív - és a fene tudja még milyen - kormány munkáját. A jobbosok kommunistáznak a fórumokon, csalódott Fidesz tagok tárják szét a karjukat, tehetetlenek vagyunk, mert hatalmas az adósság. 

Nos, ezzel két dolog nem stimmel. Az első, hogy akkor is mindenki tudta, hogy mennyi az adósság, amikor Orbán szerint nem kellett más csak egyszeri nagyarányú adócsökkentés. A másik fő probléma, hogy ember még nem mondta meg a magyaroknak, hogy PONTOSAN mennyi is az államadósság. Mindig csak a GDP százalékban adjuk meg. De ez egy viszonyszám. De mennyi a valós számszerű (nominális) összege? Miért nem mondják ezt meg? A GDP százalékában megadott adósság ugyanis becsapás, mert ha például csökken a GDP (mint ahogy 2008-ban a válságban nyolc százalékkal csökkent), akkor ez az arányszám jelentősen nő, pedig a számszerű adósság nem, vagy csak a szokásos mértékben emelkedett. Miért nem a valós, számszerű adatokat közlik a kedves politikusaink? Miért? Nos, a válasz megdöbbentő! Ekkor ugyanis kiderülne, hogy mindegyik kormány alatt ugyanannyival nőtt az államadósság mértéke. 

Mindegyik kormány ugyanúgy együttműködik és kiszolgálja a nemzetközi pénzrendszert. Hiába kiabál most Orbán és Matolcsy, az elmúlt két évben ugyanolyan mértékben nőtt most is az államadósság, mint a rendszerváltás óta bármikor. 

Nézzük a számokat! 1989-ben a rendszerváltáskor az államadósság mintegy 1000 milliárd forint volt. Ma 22 000 milliárd. El lehet hát mondani, hogy évenként nagyjából 1000 milliárd forinttal nőtt Magyarország adóssága. Nos, ha mindez úgy történt volna, hogy a 22000-ből az adott kormányok más-más mértékben növelték volna az adósságot, akkor lehetne ujjal mutogatni, hogy melyik kormány a hibás. DE! Micsoda meglepetés! Az államadósság szinte minden évben egyenlő mértékben nőtt kb. 1000 milliárddal. Az első Orbán kormány például 6000 milliárddal vette át és 10000 milliárddal adta tovább az adósságot. Tehát ők is hozzátették a maguk 4000 milliárdját négy év alatt. 2010-ben a második Orbán kormánynak Bajnaiék 20000 milliárddal adták át az adósságot. 

Mi történt az elmúlt két év alatt? Na mi? Az Orbán kormány két év alatt - minő csoda - kétmilliárddal növelte az adósságot, mely jelenleg 22000 milliárd forint. 

Ma is, minden héten több tízmilliárd forint hitel vesz fel az Orbán kormány államkötvény formájában! 

De hát, hogy lehet ez? Nos kérem, erről írunk immár hat éve! Így épül fel a nemzetközi pénzvilág. A lényeg a nemzetek (nem csak a magyaroké) eladósítása. Orbán azzal csinál nemtelen dolgot, hogy mindezt egy belső politikai ellenfelére fogja. Azt szajkózza, hogy a kommunisták adósították el az országot, amikor ő sem tud mást csinálni, csak a szája jár. 

Azt hazudja, hogy Gyurcsányék IMF hitelét kell most nekik visszafizetni. Könyörgöm ekkora hazugságot!!! Gyurcsányék nem vettek volna fel IMF hitelt, ha tudtak volna felvenni hitelt a szabadpiacról, ha megvették volna a magyar államkötvényeket. Hitelt MINDENKÉPPEN fel kell venni. Most is veszik fel hetente Orbánék is. Minden esetben, amikor azt hallja, olvassa, hogy sikeres volt az állampapír kibocsátás, az hitelfelvétel. 

És a csapda lényege! Hitelt soha nem azért kell felvennünk, mert többet költünk, mint amennyit megtermelünk, hanem az előző, lejáró hitelek megújítására. Hoppá! Az tehát nem úgy volt, hogy Gyurcsány felvette az IMF hitelt és zsebre vágta vagy odaadta bankoknak. Ekkora égbekiáltó hazugság a magyar népnek. Az az IMF hitel három részre lett osztva. A legnagyobb rész ma is megvan, mert 10 milliárd euróval emelkedett vele a devizatartalék. A második felét az előző adósságok megújítására költötték, többek között az első Orbán kormány alatt felvet hitelek törlesztésére. A harmadik részt le sem hívták. Például ebből a harmadik részből vett Mol-részvényt mostani Orbán kabinet. 

Miért nem mond igazat az népnek Orbán Viktor? Csak egy ésszerű magyarázat van: Ragaszkodik a hatalomhoz! 

Orbán azt hazudja a népnek - az meg elhiszi -, hogy a bankoknak kellett adni. Mi az igazság? Három bank kapott 200-200 milliárd forintot 2008 végén. Az OTP és az MKB pár hónapon belül visszafizette az összeget kamatostul. Az FHB a mai napig tartozik még, de a kamatokat fizeti. Miről beszélünk? 

Mit tesz most valójában Orbán Viktor? Míg az elmúlt 10 évben 5-6 százalék körül adták el az állampapírokat a kormányok, amikor kitört a válság és nem lehetett egyáltalán vagy csak rendkívül magas kamattal eladni állampapírokat az akkori kormány az IMF-hez fordult, hogy 8-9 százalékos kamat helyett 3-4 százalékos hitelt vegyen fel, hogy ne nőjön nagyobb mértékben az államadósság! Ma Orbán viszont az IMF nélkül 7-8 százalékos kamatú hiteleket vesz fel és ezzel duplájára növeli az eladósodás mértékét! Persze ezt ő sem akarja, ezért, hogy tartsa a "szokásos" évi 1000 milliárdos növekményt, ezért megsarcol mindenkit. Bankadó, válságadó, telefonadó, áfa emelés, benzinár és cigaretta áremelés, megszorítás megszorítás hátán. 

Van bőr a képén például azt hazudni, hogy nincs tandíj. Állandóan szidják a liberális gazdaságpolitikát, miközben a felsőoktatásban az ultra liberális amerikai modellt vezetik be. Az állam semmit sem finanszíroz. Mindent fizessen a hallgató. Nincs pénze? Sebaj, adunk hitelt. Adósodjon el az állampolgár már gyerekként, aztán ezzel már egy életre a rabszolgánk lesz. Undorítóan gőgős és lenéző! 

Matolcsy néhány meséje: 6 százalékos növekedés, kipateroltuk őket, tündérmese, a válságnak vége, senki nem jár rosszabbul. 

Az eredmény? A gazdaság nemhogy nőne, hanem egyenesen csökken. Tündérmese? Agyrém! 

Miért baj ez? Hát azért, mert ha nem nő a gazdaság, akkor egyre szegényebbek leszünk. Miközben a szlovákok és a lengyelek elhúznak mellettünk, nekünk nem marad más, mivel kenyér nincs, csak cirkusz lesz. De lehet-e vajon törleszteni, enni, gyereket nevelni, Himnuszéneklésből, Horthy szoboravatásból, és zászló felvonásból? 

És végül a cinizmus csúcsa, hogyan röhögnek a hátunk mögött rajtunk és a saját híveiken. A közgazdász doktori címmel rendelkező Dr. Dancsó József Fideszes képviselő szerint a gazdasági növekedés, akkor is növekedés, ha történetesen negatív. Ez a Fidesz kormány! 
Tehát, ha csökken a gazdaság, akkor az negatív növekedés, tehát siker! Most már csak az lenne a kérdésem a képviselő urakhoz, hogy ezek szerint az ő fizetésük meg csökkent? Mert ugye a fizetéscsökkenés, ezek szerint akkor is csökkenés, ha történetesen pozitív. 
Ennyit tehát arról, hogyan képviseli a Fidesz nemzetet a nemzetközi tőkével szemben. Sehogy sem, csak az a lényeg, hogy a hatalom meglegyen életük végéig. 

Szerző: Elek Attila 

Forrás: Független SZABAD EURÓPA 

Emlékeztető: 
- "A nyitott szemmel járó, logikusan gondolkozó emberek a világ elmúlt éveinek, mondjuk úgy 2001. szeptember 11 óta bekövetkezett eseményeit látva mind azt kérdezik: Mi történik? Egyre erősödő erőszakhullám, háborúk, kézzelfogható hazugságok, megszállás, megrendezett támadások, társadalmi zavargások, elszegényedés, romlás és halál. A világ egy veszélyes és szánalomra méltó hely lett és nincs jele a javulásnak... (Adrian Salbuchi: A készülő világkormány) 
- "1997-ben a Tocsik-botrány miatt megbukott Suchman Tamást felváltó Csiha Judit privatizációs miniszter kikotyogja a parlamentben, hogy hétmilliárd dollár (nem elírás: dollár) privatizációs bevétellel nem tud elszámolni a kormány. Ha a világ bármely parlamentjében hangzott volna el ez, azonnal bukott volna a kormány, országos botrány lett volna. Nálunk a fű sem rezdült... Lumpen ország, lumpen politikai osztály, lumpen szakmai értelmiség..." (Gazdag László közgazdász, egyetemi docens) 
sokkaljobb.hu 


Megint lebuktak! Az IMF nem kér több megszorítást, az Orbán-kormány IGEN! 

A 2013 évi elképesztő megszorításokra nem lenne semmi szükség, ha az egykulcsos adót kegyeskedne visszavonni a nemzeti egység kormányának nevezett kormány. Ezzel ugyanis 600 milliárd forint adóbevétel esik ki, ami csaknem azonos a tervezett megszorítások összegével! Miért kell mindig hazudni? Az IMF nem kér megszorításokat, de a hatalom és holdudvara, a gazdagok és a kegyencek giga jövedelmének fedezetét a magyar társadalomtól fogja elvonni a kormány! Ezt végre az arcunkba kellene vágni! 
A másik rendkívül erkölcstelen dolog, hogy a hatalomra és holdudvarára, az egymillió forint feletti fizetésűekre a megszorítások továbbra sem vonatkoznak! Ez pedig most már több kettőnél: ez ki fogja verni előbb-utóbb a biztosítékot! 
Az 1848-as követelések egyik pontja az egyenlő közteherviselés követelése volt, amit azóta sem sikerül elérnünk! Még úgy sem, hogy állítólag nemzeti kormány vezeti az országot - vajon hová is? Ideje lenne elárulni! Összeállította: F. I. 

Kapcsolódó: 
   Rendszerváltás vagy gengszterváltás ( videó) 
   Újabb hazugságözönt zúdít ránk a kormány 

Tiltott Magyarság;A magyar őstörténet-kutatás és a nemzeti identitásunk;Talpra magyar! Ébredj magyar!;DNS-programozás

Enigma - Tiltott Magyarság - 2012.10.02. 
http://www.youtube.com/watch?v=kSdcycw6pEg&feature=plcp

Száraz György : Talpra magyar! Ébredj magyar!
http://www.boldognapot.hu/cikkek/466

Száraz György : A magyar őstörténet-kutatás és a nemzeti identitásunk 
http://www.boldognapot.hu/cikkek/465

Száraz György : DNS-programozás
http://www.boldognapot.hu/cikkek/463/dnsprogramozas

Meghívó - Földanya Havi Palóc Piac - Október 20-21-22-23.-Mátra hegység, Parádfürdő


Tisztelt Cím!
Tisztelt Szervezők!
Tisztelt Szerkesztőség!
Tisztelt Vendégeink, Kedves Barátaink!

Hálásan köszönjük eddigi segítségüket és kérjük, ha van rá lehetőségük jelentessék meg illetve hirdessék a következő, Magvető Havi Palóc Piacot, Parádfürdőn.

Meghívó

Szeretettel hívjuk Önöket, a következő, Magvető Havi Palóc Piacra,  melyet 4 naposra tervezünk.
Ideje:    2012. október 20-21-22-23. /szombat-vasárnap-hétfő-kedd/ napkeltétől-napnyugtáig
Helye:   Heves megye,  Mátra hegység, Parádfürdő, Pavilonsor, Cifra Istálló és a Kocsimúzeum környéke /a 24-es út mentén/
Parádfürdő időjárása a következő 5 napban: http://www.bayercropscience.hu/webset32.cgi?BayerCrop@@HU@@386@@578364171

 
Az I. Palóc Piacon készült filmünk:   http://youtu.be/1zMoBr0rIi4 /22 perc, 19 mp/ 

Jól sikerült kavalkáddal debütált a parádfürdői Palóc Piac

http://sokszinuvidek.hu/index.php/Programok/462-J%C3%B3l-siker%C3%BClt-kavalk%C3%A1ddal-deb%C3%BCt%C3%A1lt-a-par%C3%A1df%C3%BCrd%C5%91i-Pal%C3%B3c-Piac

A Pünkösdi Palóc Piacon készült film:   http://youtu.be/HyU71m8yi9E  /Forrás: Echo tv,  9 perc 35mp/
  
Szálláslehetőség: Mátyás Vendégház és Sörkert,  http://www.nemzetihirhalo.hu/paradfurdo.php
                           Parádfürdő, Peres u. 16.  Vendéglátó háziasszony: Sebők Vivien  Tel:06-30-605-71-21 Email: sevivi@freemail.hu 

További rendezvény ajánlatunk:

Magyarok Vására Egerben 2012. október 14. vasárnap
Hornyák IstvánMagyarok Vására szervező +36 30/271-9421 +36 36/344-836
Bódiné Vadász KatiTitkárság, honlap, helyi hírek +36 30/304-5154msz.eger@gmail.com 

Szeretettel várjuk Önöket!
vitéz Gálfalvy Gallik Béla főszervező  tel:  06-30-605-7121  email: vggbela@gmail.com

Brutális élelmiszer-drágulás várható



2012, október 5 - 17:51
http://barikad.hu/brutalis_elelmiszer_dragulas_varhato-20121005


Élelmiszer-válság előtt állunk. A rendkívül forró és száraz nyár miatt 25-30 százalékos áremelkedés várható az alapvető élelmiszerek területén. Sajtóinformációk már idén jelentős drágulás várható: drágulnak a pékáruk, a tejtermékek, a burgonya, de jóval többet kell fizetni a húsokért is.

Brutális kenyérdrágulás előtt

A jelenlegi alapanyagárak mellett a kenyér és a pékáruk esetében 25-30 százalékos áremelésre van szükség a Pékszövetség szerint. Egyes magánvállalkozások szeptember 1-jével már emeltek a termékek árán, mások október elején szeretnék az önköltség növekedését érvényesíteni az árakban.

A zöldségek területén nem kell nagyobb mértékű drágulásra számítani, néhány százalékos áremelkedést azonban minden bizonnyal tapasztalhatunk majd a boltokban. Kivételt képez ez alól a burgonya, amelynek az ára karácsony előtt elérheti vagy meghaladhatja a 200 forintot is, tavasszal pedig még ennél is magasabb árakra kell számítani.

Tejért, húsért is jóval többet kell fizetni

A nagy meleg miatt a tejtermelés is elmaradt az elvárttól: a következő fél évben a Tej Termék Tanács becslései szerint 15-20 százalékkal emelkednek majd az árak, a feldolgozott termékek esetében – tej és sajtok – ennél alacsonyabb szintű, 10-15 százalékos árváltozás várható.

A következő időszakban a húsáruk is tovább drágulnak majd. A Vágóállat és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács szerint a húsiparban legalább harmincszázalékos áremelésre lenne szükség. Ezt azonban a fogyasztókkal nem lehet megfizettetni.

Csődben az ágazat

Mindközül talán a legnagyobb bajban a húsipari ágazat van ma Magyarországon. Mint ismert, a napokban számolják fel a Kapuvári Hús Zrt.-t, de emellett szinte az egész ágazat komoly financiális válságban van. A húsipar csapdahelyzet van, hiszen a dráguló takarmányok miatt még jelentősebb áremelésre kényszerülnének, amit viszont a lakossággal már nem lehet megfizettetni.

Marad tehát az újabb veszteség lenyelése, de mint látjuk, erre egyre kevesebb cég képes. A szakma az áfa-csökkentésben látja a megoldást, ez azonban szinte biztos, hogy nem fog bekövetkezni.

Ángyán József az Ökopoliszon beszélt az húsipari ágazatról is: szerinte a nagy húsipari cégek elfoglalják a piacot, nem itthon vásárolnak, így pedig nem csoda, hogy alig van 3 millió sertés hazánkban. Ángyán felteszi a kérdést: ezek a cégek piaci alapon működnek, az olcsóbb külföldit veszik meg, de akkor miért fizetünk ezen cégeknek állami támogatást?

Nemzetbiztonsági kérdés

Ángyán József a fórumon ismét hangsúlyozta: a magyar mezőgazdaság jövőjét a családi gazdaságok jelentik, kisebbek és nagyobbak egyaránt, ezek a gazdasági egységek viszont csak akkor lehetnek versenyképesek a piacon, ha szövetkeznek egymással.

Szerinte a magyar mezőgazdaság egy ilyen irányváltás nélkül a dél-amerikai utat járhatja be, ahol a nagy tőkés társaságok az uralkodók, és ők jelentik a meghatározó gazdasági erőt. Erre utaló jelek a volt államtitkár szerint már most felfedezhetők. Példaként említette, hogy az általa vizsgált három megyében - Baranyában, Borsod-Abaúj-Zemplénben és Fejérben - átlagosan a bérbe adott állami földek 80 százalékát 24 gazdasági társaság szerezte meg. A kisebb gazdaságok - megyétől függően - 15-25 százalék bérelhető földhöz jutottak.

Kialakulóban van Magyarországon egy új, a mezőgazdasághoz és az élelmiszeriparhoz köthető oligarcha, nagytőkés réteg, amelynek csak a piaci pozíciók fontosak - tette hozzá. Ángyán példaként hozta, hogy van olyan cég, amely a hungarikumnak mondott áruját 51 százalékban Németországban beszerzett alapanyagból állítja elő, a cégcsoport működését pedig egy Szingapúrban bejegyzett offshore cég fogja össze.

Nemzetbiztonsági kérdés az élelmiszer-biztonság – teszi hozzá. Ángyán szerint ma már itt nem rohan le senki egy másik országot, inkább gyarmatosítják a népet: hogy ne legyen képes ellátni saját magát élelemmel, vízzel.

barikad.hu

********************************************************************************************************************

1 KG ZSÍR ÁRA

„Kedden a déli órákban elterjedt a híre annak, hogy a zsír kilója már 90 ezer pengőbe kerül. Az a körülmény, hogy egy kiló zsír ára 100 ezer pengő, élénken mutatja, hogy a fogyasztóközönség mennyire ki van szolgáltatva a feketepiacnak. Ki tud manapság 120 ezer pengőt adni egy kiló zsírért? Mert nemcsak a zsír kerül 155 ezer pengőbe, de a drágaság minden vonalon ijesztő. S ha meg is veszi valaki azt a 165 ezer pengős zsírt, pusztán zsírból táplálkozni nem tud. Lehetetlen állapot, hogy akkor, amikor egy kiló zsír 180 ezer pengő, a fizetések nem emelkednek megfelelő arányban. 215 ezer pengőt csak az tud ma zsírért adni, aki feketézik. Mert a kisember számára ez a 238 ezer pengő bizony nagy pénz. 296 ezer pengőért sokat kell dolgozni, s míg valaki megkeresi azt a 367 ezer pengőt, amibe egy kiló zsír kerül, ugyancsak elfárad. Valamikor 470 ezer pengőért, vagyis egy kiló zsír áráért sarokházat lehetett vásárolni. Ma egy kiló zsír áráért, 540 ezer pengőért már csak egy háromnegyed kiló zsírt lehet kapni. Itt tenni kell valamit. A 768 ezer pengős zsírt csak az tudja megfizetni, akinek van annyi pénze, hogy egy kiló zsírért 920 ezer pengőt adjon. Mert bizony ma ennyibe kerül egy fél kiló zsír.”

(Kazal László)

Morfogenetikus TUDAT-mező-magyar föld megtartása érdekében


MORFOGENETIKUS MEZŐ ÉS SZABAD ENERGIA [WWW.VALOSAG.NET]


Azt hiszed a hétköznapokban, hogy önálló gondolataid vannak, pedig csak rákapcsolódsz egy Veled egy frekvencián működő energiamezőre, amiből információid nyered. Minél magasabb rezgésű a mező amiből táplálkozol, - annál közelebb kerülsz a TEREMTÉS szintjéhez.
Az előttünk álló, nem mindennapi fejlődés átéléshez az utca emberének is meg kell értenie, hogyan működik az a „valami”, ami által a tényleges előrelépés rövidesen megtörténik. Ami által végre valóban változást láthatunk az emberi lét minőségében… ez a valami, ami véget vet a válságnak, a széthúzásnak, és egy korszakot befejező csúnya évek sorozatának. „Válság” van! Már szinte divat mondani. És tényleg az van. Az emberi tudat válsága zajlik, a polaritás, avagy dualizmus korának alkonya, annak is végnapjai. Ezért e káosz. De a romokból egy szépséges világ születik hamarosan. Egyre több kvantumfizikus figyelmét köti le: az úgynevezett Morfo-genetikus mező. Ennek meghatározása a következő:
„A Morfogenetikus mező – Olyan energia-mező, mely által az emberi faj egyedei nem fizikai módon kommunikálnak egymással. A morfogenetikus mező metafizikai energia-formák összekapcsolódósából keletkező információs közeg, melyben az emberi faj gondolatainak és érzelmeinek összessége akkor is kapcsolatba lép egymással, ha erre az adott ember nem tudatos. A tudatos emberek ezt a mezőt képesek nagymértékben pozitív irányba „hangolni”, míg egyes érdek-csoportok ugyanezt a mezőt használják alvó tudatok irányításához, médián, reklámokon és pornográfián keresztül”.
A közös tudat-mező, avagy háló tehát az információs közeg, melyen keresztül metafizikai energiaminták, gondolatok és érzelmek „találkoznak”. Olyan ez, mint az emberi faj közös kompjútere. Nem véletlen tehát, hogy ennek a közegnek a segítségével bizonyos érdekcsoportok gyakorlatilag vegetáló állapotban tartják az emberiség nagy részét. A média tökéletes eszköz arra, hogy mesterségesen állítsák be mindazt, hogy mit higgy. Behatárolják „fontos” politikai csoportokról a véleményed, megmondják, neked, milyen ruhában leszel vonzó az ellenkező nem számára, és elhitetik, hogy a Föld kocka, csak tulajdonképpen gömbnek tűnik.
Figyeld meg, hogy a híradóban a hírek túlnyomó többsége nemcsak negatív, de valójában lényegtelen is. Az ember természeténél fogva hajlamos pozitív gondolkodásra, mert így született, ez a természete. Ha viszonylag több időt töltöttél már külföldön, megfigyelheted: idegen származású, vallású, politikai ideológiákat magukénak valló emberek is nagyon könnyen összebarátkoznak hasonló körülmények között, (például ha közös a munkahelyük) és ha nincs közöttük mesterséges szítás. Az emberi faj nem bűnben született, nagyon is harmonikus állapotban élhetne, és élni fog a természettel együtt, amint egy picit is tudatosabb lesz önmagára és személyes energiáira.
A közös tudatháló segítségével az emberi faj is nagyon gyorsan (a jelenleginél sokkal gyorsabban) fejlődhetne. És fejlődni is fog. Itt most nem a kéthavonta megjelenő telekommunikációs és informatikai fejlesztésekre gondolok, hanem az emberi lét értelmének, a tudatnak előrelépésére, ami által lehullik a maszlag erről a reklám-cukormázas kirakatvilágról, ami által az emberiség és a bolygó jelentős problémai végre megoldódhatnak. ……
Ha nincs fék. Csakhogy a média még milliók tudatát mossa nap, mint nap. Most nem arról van szó, hogy minden műsor rossz, és szándékos butítás. Bár ezekből is akad szép-számmal, korántsem ez a fontos. A gazdasági elitnek éppen elég, ha a tömeg-tudat hálóját jelentéktelen dolgokkal köti le, mert az leköti a figyelmet. Ahol a figyelem ott pedig az energia, és aki jelentéktelen dolgokkal tölti az idejét, az nem ér gondolkodni: így eszébe sem jut, hogy szolgaként él. Nagy trükk ez, és az alvó tudat szépen be is veszi. Jól tudják azok ott az elitben, hogy lehet az emberből szorgos dolgozót faragni, úgy hogy az még kérdezni sem fog. Miért kell nekem 12 órát dolgozni? És miért nem tudok megélni belőle? Az „Azért mert nincs más” és az „azért mert válság van” válaszok pedig elégségesek egy mélyen alvó tudat számára. Jól tudják azok ott az elitben: add meg nekik a szabadság illúzióját, és a nép kezes báránycsordaként válik irányíthatóvá. Irányítsd a gondolkodásukat és ők meg sem fogják kérdezni, hogy mi, miért történik.
Szabadfordításban idézném John Lennon szavait: „Kábítanak vallással, szex-el, TV – vel. Azt gondolod, annyira okos vagy, és a társadalmi rétegek szabadok. De amennyire én látom, ti még mindig rabszolgák vagytok”
Mikor ültél le utoljára úgy híradót nézni, hogy feszülésig tele voltál izgalmakkal és alig vártad, hogy kezdődjön? Mert valójában így kellene történnie… tele izgalmas és érdekes, fejlődést képviselő eseményekkel. Új anyagot fedeztek fel, új expedíció a holdra, megszűnt az AIDS, gyógyíthatóvá vált a rák. Megélénkülne és pezsdülne a világ, hiszen ahol a figyelem, ott az energia. Ehelyett elég a figyelmet érdektelen politikai és gazdasági adatokon, és celebek magánéletén tartani. Így tartják álomban a jóravaló munkásembert, aki melója után hazatérve csak TV mellett szeretne vacsorázni… és várni, hogy lassú haldoklása egyszer véget érjen. Talán majd ez a kormány… most már biztosan jobb lesz… jobbnak kell lennie.
Képzeld el, hogy ha a Híradóban minden este bemutatnák a szabad energia jelenségét, és az ahhoz kapcsolódó fejlesztéseket. (Csak itt jegyzem meg, hogy bár a technológiai fejlesztések sohasem állnak meg, a szabad-energia jelensége már több éve felhasználható lehetne!) A morfogenetikus mező által a tömegtudat robbanna… Néhány hónap alatt, ténylegesen fűthetnénk és közlekedhetnénk segítségével – gyakorlatilag ingyen. Mi szükséges ehhez? Mindössze a szabad energia témájára irányuló, megfelelő mennyiségű figyelem. Minél több ember foglalkozik és gondol a szabad-energiára, a válság, egyetlen gyors, és végleges megoldásaként, a valóság annál hamarabb fogja ezt a gondolati mintát követni. Persze ehhez fel kéne nőni, kollektív tudatossági szinten is.
Gondolkoztál azon, mi az akadálya, hogy az autód nem forgó-mágneses motorral szállít reggelente téged – ingyen - a munkahelyedre, ahonnan egy fél délelőttnyi „munka” után már mehetnél is a családodhoz, barátaidhoz, szerelmedhez?
Mi vagyunk az oka. Mert még mindig alszunk. Még mindig azt várjuk, hogy majd bemondja a TV… majd megtörténik magától az egész. Nem és nem, ideje rájönni, hogy az a doboz nem tartozik a barátaink közé. Tudod, a „rosszak” legnagyobb fegyvere, hogy a „jó” emberek gyakran nem tesznek semmit. Tudják, hogy a birkanyáj közepén vannak, de nem cselekednek. Az elit pedig elégedetten néz végig a cseléd-seregen.
Minden Magyarnak hallania kell a szabad-energiáról. És tudnia azt, hogy ez nép rendeltett arra, hogy az Új világ új technológiáját a bolygó többi részébe kisugározza. Mert - bár ez a jelenünkben gyakran nem látszik – a Magyar… ősi, spirituális gyökerekkel rendelkező nép, amely el fogja hozni a szabad-energiát a Kárpát-medence, majd a Földanya többi vidékére is.
Így lesz, méghozzá nagyon hamarosan.
Kedves Mindenki!
Küldjünk irányított , segítő, áldó gondolatokat Magyarország vezetői felé, hogy a magyar emberek érdekeinek megfelelő bölcs döntéseket, törvényeket hozzanak az életlehetőségek javulása érdekében.

Kérjük gondolatban, a magyar föld szerető, és művelni akaró igaz magyar embereket vásárolják vissza az idegen érdekeltségek által értéken alul megvásárolt  földeket, ki-ki anyagi lehetőségeinek megfelelően, a magyar vizeink megmaradása érdekében.

Kérjük a felelős vezetőket , hogy a szabálytalanul megkötött földvételi szerződéseket vizsgálják felül, a sok ezer előre elkészített zsebszerződéssel együtt tegyék semmissé.
Magyar lelkülettel Kissné Drengács Margit

Szülő Földünk Végveszélyben!
2014-ben lejár a földvásárlási moratórium az Uniós Törvények miatt. Rengeteg zsebszerződés fog érvényre jutni. Újabb "Területi Trianon" előtt állunk. Szülőföldünk a megélhetésünk alapja, még a városlakóknak is. Ez az-, az Egy ügyünk, amiben most nagyon össze kell fognunk.
2012. szeptember 14.-én, megérezve az utolsó pillanatot,  sokan "összehajoltunk" s az alábbi Felhívást, Nyilatkozatot tesszük:


Összefogást a szülőföldért!

Sorskérdés! Hazánk 93 ezer négyzetkilométernyi területéből mintegy 10 ezer négyzetkilométer kicsúszik kezünkből, ha a külföldiek „zsebszerződéseiket” érvényesíteni tudják, és valódi tulajdonosaivá válnak a kiszemelt területeknek! Még semmi nem veszett el! A 24. óra utolsó negyedórájában vagyunk ahhoz, hogy ezt megakadályozzuk, és hogy termőföldünk, egyúttal szülőföldünk egy tizede, melyet törvénysértő eszközökkel, idő előtt és áron alul megkaparintottak visszakerüljön nemzeti önrendelkezésünk alá!

Az „Összefogás a szülőföldért” mozgalom széles körű társadalmi hátteret kíván biztosítani ahhoz, hogy hazánk felelős vezetői, történelmi felelősségük tudatában, végre tudják hajtani nemzeti értékünket és szuverenitásunkat megőrző kötelességüket, minden olyankülső és belső erő ellenében, mely a kormányt rendrakási szándékától eltéríteni igyekszik.

A létezés két őselemét, a Földet és a Vizet is a szülőföld nyújtja, így a létéről mond le az, aki ezen stratégiai elemek fölött a rendelkezést átengedi!

Ezért azt várjuk, hogy akiket a nemzet az irányítására felhatalmazott, azok a közhatalom teljes eszköztárát mozgósítsák annak érdekében, hogyszülőföldünk minden négyzetmétere visszakerüljön rendelkezésünk alá, mégpedig oly módon, hogy az a közérdeket szolgálja. Ez csak a kormány programjának megfelelően, a helybenlakó gazdák birtokba juttatásán keresztül valósulhat meg, akik amúgyis a „földrablások” közvetlen kárvallottjai.

Kérjük mindazokat, akik egyetértenek felvetéseinkkel, az ezeket részletező „Fogjunk össze a zsebszerződések felszámolásáért!” előterjesztésünkkel és a „Felhívás”-sal (mindkettő olvasható a www.magyarorszagertegyesulet.hu honlapon), azok aláírásukkal csatlakozzanak a magyarorszagertegyesulet@gmail.com címre küldötte-levélben, vagy a
Kérjük a velünk egyetértőket, hogy terjesszék anyagainkat! A papír alapon a Magyarországért Egyesületnek (1126 Budapest,Márvány u. 50. II/2.) küldött listán lehet csatlakozni.
A szülőföld megóvása nem csak a vidék érdeke, hanem a hozzá az ősökön keresztül ezer gyökérrel kötődő városi honfitársainké is.  A városlakók sem nézhetik tétlenül, hogy a vidék lepusztul, a piacokról fokozatosan eltűnnek a jó minőségű helyi termékek, s az eddig mezőgazdaságból élő családok a városi nincstelenek számát növelik.Nincs élhető városi élet stabil vidék nélkül!

Ne felejtsük: „Minden magyar felelős minden magyarért”

Budapest, 2012. szeptember 14.

Ősi magyar imádságunk


Magyar Himnusz
 Kr.u. 410-ből
 Nagyon ajánlom ezt a kúltur kincsünket,mindenkinek meg kell ismerni,

 

Ugye hogy hasonlít a  Miatyánk-hoz? Így már talán kitalálható, hogy kiknek volt érdekük titokban tartani a 410-ben keletkezet imádságot, mint ahogy őseink származását,nyelvét, hitét és Kárpát-medencei ősiségünket is.
- Tényleg nagyon szép .
  
URUNK ISTENÜNK
Kr.u.410-460 keletkezett. Hun ezüstveretes szíjvégen rovásírással írva: a Kijevi Nemzeti Múzeumban van. A kijevi múzeumban őrzött Hun övvereten, szíjvégen lévő rovásírásos ima gyönyörű. Nem tudom, hogy tudtok-e róla, hogy a szíjvégen talált rovásírásos szövegmegfejtésére Magyar rovásírás szakértőt-nyelvészt kértek fel!!! Előlünk, mégis mindenáron eltitkolták, amíg lehetett.

Istennek hála ma már nem lehet szinte semmit titokban tartani!!
Érdekesség, hogy az 1960-as évek elején szintén KIJEVBEN ((amiről ma már tudjuk, hogy Árpád nagyapja, Álmos őse, ÜGYEK fejedelem, alapította, építette szabír-magyar-várost, híres szabír kovácsiparával. Ott készültek a csodálatos Magyar szablyák. Régészeti feltárás során a Magyar hegyen találtak 9000 darab rovásírással teleírt pergamenpapírt tökéletes állapotban!!!!

A kutató régész Armatov  akadémikus az egészet elküldte futárral a Magyar Tudományos Akadémiának úgy gondolván, hogy mi vagyunk a megfejtésében illetékesek!!! Őt száműzték Szibériába!! A 9000 darab pergament pedig szőrén, szálán eltűnt!!! Mai napig semmit nem tudni róla!!

A finnugristák hallgatnak (vagy lapítanak, mint az a bizonyos a fűben). Ma már kideríthetetlen, hogy megsemmisítették, vagy csak  eltüntették, nem tudni. Talány, kinek, illetve kiknek állt az érdekében???? Óriási, pótolhatatlan veszteség, mert minden bizonnyal, hatalmas és teljesen autentikus információs tömeg állna rendelkezésünkre.
A HAZATÉRÉS vagy HONVISSZAFOGLALÁS előtti, alatti és utáni időkből. S még mennyi minden van, amit eltitkolnak, vagy éppen megsemmisítenek előlünk.
Visszatérve az imához: gyönyörű!!! Nemhiába, mondták a GÖRÖGÖK, hogy a szkíták- hunok - magyarok tudnak a legszebben imádkozni ISTENÜKHÖZ!!!!



URUNK ISTENÜNK
BENNÜNK VAN ORSZÁGOD.
ELŐTTÜNK SZENT NEVED,
TÖRVÉNY AKARATOD.

MINDEN NAPUNK GONDJÁT,
MAGADON VISELED.
BŰNEINKET, MINT MÁSNAK,
NEKÜNK ELENGEDED.

TE KEZED  VEZET
KÍSÉRTÉSEKEN ÁT, S
LEFEJTED RÓLUNK
GONOSZ JÁRMÁT.

TIÉD A NAGYVILÁG
ÖSSZES HATALMA, ÜDVE,
MINDÖRÖKTŐL KEZDVE,
LEGYEN MINDÖRÖKRE



     Küldjétek tovább, ismerjék meg minél többen!
       Légy szíves feltétlenül küldd tovább.