2012. szeptember 19., szerda

Powder (Arc) - a teljes film magyar szinkronnal

Egyedülálló, korát messze megelőző spirituális film 1995-ből egy rendkívüli képességekkel rendelkező albinó srácról.

A port.hu leírása: Jeremy életének eddigi tizenhat évét a nagyszülei texasi házának alagsorában töltötte. A furcsa, magányos fiú albinónak született, ezért él a világtól elzárva. Rabságáról nem is szerez tudomást senki mindaddig, míg egy napon meg nem hal gondozója, és ő - életében először - közösségbe kerül. Az iskolában Donald Ripley, az egyik tanár és a pszichológus Jessie Caldwell felfedezi, hogy az új diák különös képességek birtokosa. A beilleszkedési problémák hatására lassan kirobbanni készül az addig ellenőrizhetőnek tartott energia, aminek Jeremy születésétől fogva birtokosa.

Tiltott kutatás a belső föld után

Magyar Asszony, mikor öltözteted NAPBA a szívedet?



Magyar Asszony, mikor öltözteted NAPBA a szívedet?
Mikor rezdülsz egyszerre a Teremtéssel?
Hol vannak az ősi titkok melyek belőled fakadnak, s benned gyökereznek?
Egy Új Hajnal jő már, a küszöbén állunk.
Szíved nyisd meg gyorsan, hogy be tudd fogadni a felkelő NAP sugarát, mely meggyújtja a benned élő lángot,- felszítja a tűzet, s azt suttogja:- EMLÉKEZZ!
Emlékezz azokra az időkre mikor NŐ voltál, s büszkén vállaltad sorsod, tetted a dolgod, mit az ÚR reád szabott. Ha elfáradtál, megpihentél,- Napbaöltözött Anyánktól új erőt merítettél. Belülről fakadóan tudtad mi a helyes, s mi helytelen.
Hol van lelkednek ezen része, hol bújik meg?
Nyisd meg a szíved, s fogadd be az Új Hajnal felkelő sugarát, mely átlényegíti lényedet,- emlékezz az IGAZI ÖNVALÓDRA, arra, aki eredendően voltál, s vagy ma.
A NŐ az, aki megtartó ereje és végtelen szeretete által megnyitja a szíveket, s ha kell hegyeket mozgat meg.
Hát tegyünk most is,- mozgassuk el az elénk hatalmasodó hegyeket, melyek meggátolják, hogy igaz hitben és szeretetben, szabadságban éljünk.
Kedves Nőtársaim, kik még az ősi hit megtartó erejében éltek, tisztelitek, és magatokénak valljátok,- kérlek benneteket, - álljunk ki magunkért, Családunkért, Nemzetünkért. Saját megújulásunk által mutassunk példát.
Nyúljunk vissza bátran ősi gyökereinkhez, hozzuk át a jelenbe és működtessük azt.
Bátran merjük felvállalni és továbbadni hagyományainkat, ősi szokásainkat.
Merjünk NŐKKÉ, ASSZONYOKKÁ, ANYÁKKÁ lenni, és MAGunkból fakadóan tenni, és tenni….
Ha felvállaljuk MAGunkat, azt, akik vagyunk,- akkor Új Jövőt írhatunk!
Az eredendő női minőség visszavételével, a NŐK magukhoz veszik azt a hatalmat, amely belső, legmélyebb forrásukból fakad.
Belső isteni minőségükre hallgatva, egy olyan „szerepváltozáson” mennek keresztül,
amelyben ÖNMAGUK belső lényéhez visszatalálnak, és ösztönösen működtetik azt az erőt, mely őket alkotta.
Itt már nincsenek „szerepjátékok”,- a magasabb tudat felismeri azokat a hiányosságokat, szerepjátékokat, amit eddig felvett mintaként szerepeltetett életében.
Mindettől megválva egy ÚJ NŐI Minőség alakul ki, az EREDENDŐ NŐI MINŐSÉG,- ami a jelenbe áthozva és aktiválva kap szerepet.
A MAGYAR NŐ együtt él a TEREMTŐVEL.
Megtartó ereje a Családnak, kisközösségnek, és a Hazának.
 
  A nők azok, akiknek kelyhükben a csoda terem.
Ők megkapták azt a kegyelmet, hogy a világot megváltoztassák.
Megváltoztassák családjukat, örömtelivé tegyék életüket, és mindez eredendően belülről kell, hogy fakadjon, a FORRÁSBÓL,- ahol az Isteni Kegyelem által mindig jelen vagyunk…

Írta: ÁhimRé
Feketéné Lendvai Katalin

Nők lázadása-interjúk demonstráció idején


A demonstráció közvetlen kiváltó oka Varga István (Fidesz) parlamenti képviselő néhány nappal ezelőtti, egy hajnali órán elmondott beszédének része volt, amelynek lényege, hogy a családon belül akkor becsüljük csak meg egymást, ha a nők kellő számú, négy-öt gyereket szülnek, és amíg ez nincs, addig helye van a családon belüli erőszaknak. 2012. szeptember 16-án, a Nők lázadása Facebook-csoport által szervezett demonstráción több ezer ember, köztük több közéleti személyiség is követelte a nők önrendelkezésének függetlenségét.
A társadalmi nyomásra a Fidesz visszakozott: a Parlamentben elfogadták, hogy a családon belüli erőszak önálló jogállásként kerüljön bele a Büntető Törvénykönyvbe (BTK). Ezt érdekvédelmi szervezetek évek óta próbálják elérni. Parlamenti képviselőket és civileket kérdeztünk, mit is gondolnak erről.

Ungár Klára, a Szabad Emberek Magyarország (SZEMA) vezetője
Ungár Klára és "díjnyertes" transzparense (a szerző fotója)
Ungár Klára és “díjnyertes” transzparense (a szerző fotója)
Ez a mondat nem csak a családon belüli erőszakról szólt, hanem a Fidesz vezérszónokának a nőképéről: hogy hol a nő helye a társadalomban és mi is a dolga. Ha jól értem, akkor a nő kapcsán konkrétan egy szülőgépre gondolt.
Nem csak Varga képviselő úrról van szó, hanem arról is – ezt láthatjuk a megválasztásuk óta eltelt két évben –, hogy a Fidesznek egy nagyon koherens nőképe van, amit megtámogatnak az adótörvénnyel, hogy a jobban keresők le tudják írni a gyerek után járó adókedvezményt. A gyengébben keresők ezt nem tudják megtenni, a családi pótlék nem emelkedik, az abortusztablettát tiltják, az abortuszt nem helyeslik.
Ha összeszedjük darabonként a különböző intézkedéseiket, akkor azok teljes mértékben alátámasztják azt, amit Varga képviselő úr elég szerencsétlen módon fogalmazott meg, azaz hogy a nő maradjon szépen otthon és szüljön, mert ez a dolga. Ez a XXI. században, egy Európa Unió-beli országban teljesen abszurd, ahol már az elmúlt száz évben sikerült kivívni, hogy a nőknek szavazati joguk legyen, hogy iskolába és egyetemre járhassanak. A történelem is rákényszerítette a családokat a kétkeresős családmodellre. Aztán Varga képviselő úr folytatta a hozzászólását azzal, hogy ha megvan a négy-öt gyerek, akkor utána jöhet az önmegvalósítás.
A Fidesz nőképe abszurd! Nem partnernek tekinti a nőt, hanem másodlagos állampolgárnak. Nem tekinti ugyanolyan jogosítványokkal rendelkező embernek, mint a férfit. De szerencsére már elég sok olyan család van, ahol a párkapcsolatban élők partnernek tekintik és megbecsülik egymást: ahol a férfi is mosogathat, porszívózhat vagy enni adhat a gyereknek.
Nem tartunk még ott, pedig kellene, hogy a férfiak is elmehessenek GYED-re. Nem tartunk még ott, hogy az oktatásba bekerüljön egy másik családi minta is: például hogy anya újságot olvas, apa mosogat. Az olvasókönyvekből mi csak a fordítottját ismerjük.
Ez a tüntetés lényegében a női jogokról és Fidesz valóságtól és a normálistól is elrugaszkodott nőképe elleni lázadás volt.

Gerlóczy Ferenc újságíró, rádiós (Tilos rádió)
Álljon a hatalom kétharmada nőkből! Ezt kellene a zászlóra tűzni, mert minden politikai válságot megoldanának a nők. A nők lehetnének a konszenzus!
Gerlóczy Ferenc sosem bántott nőt (a szerző fotója)
Gerlóczy Ferenc sosem bántott nőt (a szerző fotója)
A Nők lázadása demonstráció szerintem történelmi esemény volt, mert átvette a kezdeményezést a Millától, nem a demonstráció szervezésében, hanem az ország megszólításában. Nem véletlen, hogy a Fidesz pont most hátrált meg és nem más kérdésben.
A fogantatás és a születés tekintetében több a fiú, de sérülékenyebbek és halandóbbak, ezért a nagykorúságot elérve már több a nő. Nem ők csinálják a háborúkat, mert nem a diktatúra logikája szerint működnek.
A Fidesz katonai összeírásról beszél, és a jelentkezés elmulasztása esetén büntetne akkor, amikor erőszakos félkatonai szervezetek masíroznak Magyarország különböző településein. Egyedül Veszprémben sikerült a helyi társadalomnak egy jobbikos tüntetést ellendemonstrációval legyőznie. Nagy bánatom, hogy nem csatlakozott a Lehet Más a Politika (LMP) helyi pártja a veszprémi civilekhez, mindegy, ez egy lokális ügy. Most például láttam már LMP-és zászlókat a Nők lázadása tüntetésen, de ez nem volt szokásuk korábban.
A tüntetésen Változást 2014 feliratú piros trikókat is lehetett látni. Fontos dolog, mert kérdés, hogy mi történik holnap, amikor a családban erőszakos a pasi például, vagy mit lehet tenni, amikor éppen most rúgnak ki jogtalanul a munkahelyünkről azért, mert öregek vagyunk, félő, hogy szülni megyünk, vagy számtalan oka lehet. Nincs mese, szükség van a civil politizálásra!

Szalay Kriszta színész, író, rendező
Szalay Kriszta felolvasott (a szerző fotója)
Szalay Kriszta felolvasott (a szerző fotója)
Nem tartom jónak, ha valamit tüntetésnek vagy lázadásnak hívunk. Rendet kell tenni a fejekben az egész országban és a parlamenti képviselőkében is. Nekünk együtt kell kommunikálnunk.
Nem lehet ostoba mondatokkal félresöpörni rétegeket, hogy például mindenki annyit ér, amennyije van, hogy szüljenek a nők, aztán akkor majd megbecsüljük őket. Nem lehet, mert erre a nők reakciója az lehetne, hogy minden férfi annyit ér, ahány spermája van. Nem szabad erre a szintre eljutnunk. Tehát én nem tüntetni és nem lázadni jöttem ide, hanem képviselni azokat az embereket, akik ezt nem tudják megtenni: a családon belüli erőszak áldozatait.
Itt beszélni kell elsősorban a gyerekekről, akik mindezt megélik, de azokat is megértem, akik bántják a gyengébbeket, mert látom az esendőségüket. Úgyhogy ez nagyon sokoldalú kérdés, ezért nem lehet egyetlen mondattal lesöpörni a Parlamentben, és sehol sem.
Az, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek, nyilván nem egy nap alatt fog megtörténni. Nem megoldás, ha Varga István úr üt és tockost ad a nőknek egy-egy mondatával, mert ez ugyanúgy családon belüli erőszak, amit ő csinál, hiszen honatya! Ehhez a feleknek nem ütni egymást, hanem kommunikálniuk kell!

Lamperth Mónika, Magyar Szocialista Párt (MSZP)
Lamperth Mónika a sűrűjében (fotó: Zina Mihailova)
Lamperth Mónika a sűrűjében (fotó: Zina Mihailova)
Nagyon jó, hogy sokan voltak a tüntetésen, és nagyon jó, hogy Varga István fideszes képviselő otromba szavaira ilyen hamar föllázadtak, és nem csak a nők, hanem mindenki, aki hisz abban, hogy egy modern társadalomban a férfiaknak és a nőknek is egyforma lehetőséget kell biztosítani, hogy maguk dönthessék el, hogyan akarnak élni. Mikor akarnak családot alapítani, hány gyermekük legyen és milyen karriert építsenek.
Ez nem női ügy, ez az egész társadalom ügye! Nagyon sokszor tapasztaltam, hogy az esélyegyenlőség kérdése nincs rendben Magyarországon sem a közgondolkodásban, és sajnos konzervatív oldalról a Parlamentben sem, mert a törvények papíron garantálják ezeket a jogokat, de a gyakorlatban nem így van.
Úgyhogy nagyon jó, hogy a magyar társadalom megmozdult, nagyon jó, hogy sok nő és férfi mondja azt Varga Istvánnak és a hozzá hasonló gondolkodásúaknak: eddig és ne tovább!

Kováts Virág az Egymillióan a sajtószabadságért Facebook-csoport (Milla) képviseletében
Az egyenlő jogok mellett állok ki, mert azt gondolom, hogy mindenkinek ugyanolyan jogok és esélyek járnak. A kormány nem különböztetheti meg az embereket aszerint, hogy milyen színűek, hogy puncijuk vagy farkuk van-e, hogyan gondolkodnak, milyen a politikai beállítottságuk vagy milyen a vallásuk.
Ki kell állnunk magunkért! Ezt úgy tudjuk elérni, hogy a változtatáshoz megtesszük a megfelelő lépéseket, nem másoktól várjuk el. Azt gondolom, hogy a nők szeretnének tenni magukért, tehát akarnak és tudnak is lépni, ha kell.

Németh László szociálpolitikus, szociális munkás
A rendszerváltó erő (a szerző fotója)
A rendszerváltó erő (a szerző fotója)
A konzervatív honatyák kereszténynek vallják magukat, közben meg hazudnak. A családi normákkal kapcsolatban elképesztő középkori elveket képviselnek, azt gondolják, hogy a férfi feljebbvaló a nőtől. De hát ez korlátoltság! Ez a gondolkodás a világnak azon a részein, ahol az emberek egyenlőbb társadalmi feltételeket szeretnének, nem elfogadott. Szerintem mindenkinek errefelé kellene tartania.
Paradox helyzet, ami a magyar politikát jellemzi, mert a kormány a kétharmad szavazati többségével azt hiszi, hogy amit arrogánsan kijelent, az érvényes. Miközben meg nem érvényes, még akkor sem, ha a kétharmad mondja. Ez a táptalaja annak is, hogy a gyűlöletbeszéd ennyire elterjedt.
A nőkkel és a családon belüli erőszakkal kapcsolatban pedig megint ott van a bárgyú konzervatív nézőpont: szerintük helyénvaló, ha fizikai bántalmazás történik. Sőt az iskolákat is visszavinnék a középkorba, hogy a pedagógus akár pofont is adhasson.
Ezek a pozícióba helyezett politikusok műveltség híján azt hiszik, hogy amit mondanak, az maga a bölcsesség és mindenkire nézve igaz. Ez a legnagyobb probléma. És amikor kétharmad birka béget együtt ugyanebben a szellemben, az abszurditás! A parlamenti működésre mostanában jellemző kis magyar abszurd.

Larimár és Delfinek: Tobozmirigy-kristály szerkezeti stabilizációja



Megtudhatod, hogy miért van szükség erre a stabilizálásra, mi történik közben és új információkat tudhatsz meg a tobozmirigy-kristályról- És nem utolsó sorban egy Delfinnel is lesz direkt kapcsolatod!


Ez az a rész, ahol nagyon egyedi történések vannak. Bár ez igaz minden egyes meditációra, szellemi munkára. Nem nagyon mennék bele személyes történésekbe, a lényeget adom át.
Azok, akik jelezték, hogy szó szerint mennek delfinekkel úszkálni azt a javaslat, hogy legyen náluk a Larimár és, vagy a parton, vagy amikor ott lesznek közvetlen mellettük, mondjátok meg neki/k, kódolja be a kristályt. Persze a segítők addigra már leadják az infót nekik. Inkább érdekességet tapasztaltok pluszba még. Kérem a beszámolókat!:)
Aki nem megy úszkálni Velük, valamely tengerpartra, az most úszkáljon az éterbe Velük.
Megj.: A Delfinek folytonosan kapcsoltban vannak otthonukkal, ezért teljesen mindegy, hogy elmész hozzájuk fel, illetve valamelyik tengerbe, itt a Földön hívod Őket magadhoz. Ez is az is szellemi utazás. Az itteni tengereket javasolják a Segítők. Későbbiekben meglátod miért is.

Akkor kezdjük................
Célunk a tobozmirigy kristály megismerése.
Mit jelent ez?
Egykoron ez a mirigyünk sokkalta nagyobb volt, mint most, és egy csodálatos kristály volt a „helyén”. Ezzel a kristállyal igencsak képesek voltunk a mediális képességeinket kitolni és megélni. Azonban eljött az idő, amikor a sok visszaélés miatt ez a kristály (adóvevő) elkezdett korcsosulni, visszafejlődni. Sok esetben saját maguk az emberek tették meg ezt meg tudatosan, mert különféle befolyásoló hatalmasságok kihasználták azokat a beavatottakat, akiknek még megvolt teljességében. Kényszerítették a mediális képességeik használatára Őket, igencsak erőszakos módon. Amikor a világunkban már csökötté vált és használhatatlanná e „szerv”, szerkezet, akkor ezek a hatalmasságok a Delfineket kezdték puszitani, mert nekik még megvolt, még ép volt a tobozmirigy és a benne lévő kristály. Eltávolították a Delfinekből és beültették emberekbe. Vajon ki bírta ezt ki? Őrület és halál lett a vége. Nem fejtegetném tovább ezt a részt, mert nem szép látvány, sem információ.
Értitek már miért javasolt az itteni földi Delfinekkel felvenni a kapcsolatot e célból?
Eljött az ideje, egy közös gyógyulás lehetőségének is.
Ezeket a sebeket be kell gyógyítani, mert igencsak fájdalmasak. Sokan altudat szinten éppen ezért nem merik megnyitni Önmagukat. Blokkolnak. De persze ne akarja most mindenki erre fogni, mert nem nyitja meg magát mediálisan, mert elsődleges oka, hogy nem hiszi el, hogy képes rá. A tobozmirigy igen csak kiterjedt látásmódhoz a 4. szemhez tartozik vagyis multi és interdimenzionális. Nem az általánosságban ismert 3. szemes látásmódhoz igazodik. Hogy ezt miért jelezem ki, megtudod a továbbiakban.
Már járja a beszéd, hogy e kristály újra aktiválódott és nőni kezdett az emberben. Ez így van. Jelenleg éteri szerkezetként kezd előtérbe vonulni és majd utána képzi le magát manifesztációs formaként.
De miért van szükségem erre, delfinekre és kristályokra?- kérdezheted.
Röviden összefoglalva
Egy kódszerkezeti átvitel történik meg a Delfin és közötted, kristálya a kristályoddal. Egy kötelék, egy kapcsolati vonal, egy tudategyesítés, amin keresztül „látjátok” egymást. Lárimárt hídként használd. A Delfinek rendelkeznek a mintával (mátrixminta), amit az alászállás után tettek magukévá és ezt tudják átadni olyan formában hogy szerkezetileg stabilizálják a kristályt és növekedését, mindazon túl, hogy a számodra szükséges információkkal ellátják. A delfinek belelátnak ezután a kristályba és azt is látják mit teszel vele. Segíteni, támogatni fognak és felelősséget vállalnak a munkára és legfőképp Rád. Tudategyesítés kommunikatív helyzetet teremt meg.
A többi személyes megélés lesz.

Egyértelmű, hogy miért van rá szükségünk.
Javallott először megcsinálni az érzelmi tisztulást, ami felkészít, kaput nyit számodra. Most ezen a kapun keresztül van lehetőséged egy új élményre. Használhatod ugyanazt a kristályt, hiszen az már Neked van előkészítve.

Menj akkor egy földi tengerbe és a Delfinek már várni fognak. Bátran szólítsd Őket, ezzel is tudatosítod magadban a történteket. Nem szeretném megmondani, hogy mi történik, mert tudatossági és megélési szintednek megfelelően történnek a dolgok.
Ne aggódj az Segítőid mellett az illetékes Mesterek is ott lesznek, mert láthatjuk, hogy ez egy igen komoly dolog és igen komoly dolgokat éltünk már meg a történelemben.

Nekem pl. meglepetésem volt, mert nagyon hirtelen a semmiből úsztak elő a Delfinek. Kimondottam megvicceltek kicsit:) Csodálatos hangjuk van és ahogyan örömmel köszöntenek! Így utólag, egy Delfin van, akivel „közös a tudatállapotunk”.

A „hiányaid” előjöhetnek. Bármi megtörténhet. Hogy lásd, pl. nálam az Istennői minőségem lépett felé, mert van ott lényének olyan része, amit magamhoz kell vennem, hogy teljességemben éljem magam Önmagam. Bármi lehetséges!!
Lényeg mond el mit akarsz, erősítsed szándékodat mindkét irányban.
Éld meg magad!!! Ezután térképezd fel a kristályt és újdonsült kapcsolatodat.

Mennyire fogjuk érezni a jelenlétét, hatását e tobozmirigy kristálynak?
Annyira, amennyire a szellemiséged megélései engedik. Tudjuk, hogy sokkal többek vagyunk a jelennél, de most ebben a pillanatban itt tartunk. Azonban ne felejtsük el, hogy más a tudatszint és más az, amit meg tudunk élni belőle. Lehet egyik kiterjedt, ám a másik nem és általában ez a helyzet. Belátsz belülről egy több emeletes plázát de nem biztos, hogy megengeded magadnak, hogy be is járd. Lehet csak egyik emelet érdekel. Sok dolog húzódik meg, hogy ki mennyit tud megélni, mennyire nyitja meg Önmagát
Egy másik példa rá. Szeretnél már beszélni kristályokkal. Képes vagy rá? Igen! Mindenki képes rá, kérdés , ki-mennyire hiszi el ezt magáról. De mert nem tudsz még beszélni vele attól még ugyanúgy dolgozni fogtok együtt. Most ennyit tudsz megélni belőle a kristályból, de a tudatod már előrébb jár, és tudja milyen lehetőségek rejlenek Benned még. És ez a munka ki fog fizetődni és ezt is tudod.
Hát ilyen a tobozmirigy és kristályának aktiválása, növekedése. Ha nem érzed azonnal jótékony hatását, akkor tudd, hogy amint beérsz egy magasabb szintű, mélyebb, szélesebb skálán történő megéléshez – ott lesz és dolgozni fog, dolgozni fogsz általa.
Amúgy sem kikerülhető, mert emelkedés folyamatához szükséges ez.

+információ azoknak, akik a mélységeket is bejárnák
A kristály formájáról nem beszélek, mert láttatják a végleges formáját is , amennyiben szeretnéd. (a tobozmirigyedbe bemész és megtalálod) Számunkra sokkal fontosabb, hogy mi történik most.
A kristályt - úgy mondták – mesterségesen növesszük. Szükséges a külső segítség még, mivel nem tartunk ott, hogy saját magunk tudjuk növeszteni. Amikor most megcsinálod ezt a munkát, a háttérben megindul másfajta munkásság is.
Tér- és fényszövedékek bekötése a kristályodba.

Térszövedék, azaz tér-idő, azaz a Te megélt valóságod, a pillanataid. Ez nagyon leegyszerűsített változata a magyarázatnak de így senki nem fog belekeveredni. Vagyis, ahogyan fentebb pedzegettem már, a Te potenciális valóságod, tapasztalod, megélésed tereinek bekötése. (akit érdekel e téma bátran írjon) . Potenciált említek, mert az idő még nincsen bekötve, mert ez is tőled függ, mennyi tapasztalást engedsz meg magadnak. A tereket megkapod hozzá, hogy bemész e(?).............
Fényszövedék, „útvonal szál”. Pl. az Angyalok vagy a Mi szárnyunk, amit annak látunk. Az is mind-mind fényszövedékből áll. Ezeken a szálakon utaznak Ők is és Mi is. A mozgásterünk behatárolására (is) szolgáló szövedék. Másik példát is felhozok, ismerjük meg azokat is.
Kristályenergia: szintén fényszövedékkel van telítve és úgy mozog univerzális pályán. Vagyis minden kristálynak és energiájának megvan a kiszabott pályavonala, amin közlekedik. Vagy ott vannak a különféle gyógyító energiák csatornái. Azoknak is mind megvan szabva a saját útvonala, pályája. Ezek szükségesek a Rendhez. Úgy gondolom hétköznapi példának igen kiváló a kresz.
Összefoglalva: megkapjuk a kezdeti pályateret és azon belül a „pályasávot”.

Ez is sok választ megad azoknak, akik felteszik a kérdést,hogy eddig miért nem történt komolyabb áttörés ezen a területen, amikor már évek óta aktiválták, dolgoznak vele stb.
Mert hiányosságok voltak még.

A tér-és fényszövedék bekötésnek függvényei vannak. Amit Nekünk szükséges tudnunk, hogy ezek a bekötések még ha multidimenzionális szinten is folynak, teljes mértéktől a fejlődésünktől és még inkább -ismételten- a megéléseink mértékétől függnek. Mind inkább jelen vagy teljes tudatoddal és annak megfelelően dolgozol az „éterben vagy fent” (ki hogy mondja), annál inkább kifejlettebbek és szélesebbek lesznek a pályaorientációk. A megfelelő jogosultságodnak kell meglennie csupán.
Jogosultság: azaz alkalmasság, mely nemcsak a tudatod, tudatosságod, hanem az energiarendszered félépítésén is múlik. És természetesen ez mind életfeladat függő elsőként.
Itt a válaszok másik fel, hogy kinél változó a tobozmirigy-kristály erőssége.
A többi már teljesen egyénfüggő információ. Ha figyelemmel követed a kristály szerkezeti félépítésének növekedését, akkor abból is sokat tanulhatsz.
Lőrincz Anita



IMÁDSÁG A MAGYAR NÉPÉRT - NYÍRŐ JÓZSEF -- MIHI.