2012. július 19., csütörtök

Spirituális ébredés- Készülj fel a Föld változásaira


Az angyalok tudata




                     
Angyali tanítás

Geoffrey Hodson – Az angyali seregek – részletek

Az angyaloknak Istennel szembeni viselkedése teljesen különbözik az emberekétől. Az ő elképzelésük nem a központi megszemélyesített egyéni tudat, hanem inkább egy egyetemesen szétosztott életerő vagy energia, értelmes erő, amely áthatja az egész rendszert, formál és éltet minden atomot és betölt minden teret a formák között, legyenek azok a formák atomok, bolygók vagy napok.
Bár az angyalok ismerik ezt a mindent átható, mindenben bennrejlő erőt, azt is tudják, hogy ők az erő egy része, illetve az erő megtestesülése, és nem ismernek más akaratot vagy értelmet, mint azt, ami az erő tevékenységeit irányítja, átélik az egységet egymással és a központi eredettel. Számukra lehetetlen az önzés, az elkülönülés, a vágy, a birtoklás érzése, harag, félelem, ellenszegülés, vagy fájdalom, mert létezésük hátterét a minden más élettel való egység tudata képezi.
Minden angyal ösztönösen szeretetteljes, bár szeretetük sokkal személytelenebb az emberinél. Fölismervén az életek közös eredetét és a cél hasonlóságát, ragaszkodásuk tárgya felé személytelen szeretetet árasztanak, amelyben tisztelet is van, és a lényeg azonosságának bizonyos szellemi elismerése. Az angyalok életében nincs semmi olyan, ami megfelelne az emberek által mutatott fizikai vonzódásnak. Szeretetüket egymás, az emberek és a természet iránt a színek élénk felvillanásával, az aurák kiterjesztésével és összevegyítésével mutatják meg.
Lélekazonosságuk természetes megvalósítása ellenére jellegben és képességben nagy eltérések vannak az angyalok között; ezek nagyrészt fejlődésbeli helyzetük különféleségéből, az elemekkel való kapcsolatukból és a sugarak különbözőségéből következnek. Emberek és angyalok ugyanabból az egy közös forrásból származtak el, a fejlődő élet sok vonalának egyikén keresztül, amelyek száma legalább hét.
Az angyali fejlődésben a legmagasabb tisztet egy nagy Lény tölti be, aki a Fölülmúlhatatlannak angyali aspektusa, egy kimondhatatlan és felfoghatatlan ragyogású és erejű Lény. A Logosz (a teremtett világ szellemi hierarchiájának egyike, mint a Földanya szelleme, vagy a Nap-rendszerünk szelleme) angyali aspektusának hét elsődleges jellemvonása van és ezek mindegyike egy-egy arkangyalban jut kifejezésre. Ezek a nagy Lények a hét sugár angyali fői; mindegyik egy-egy külső kifejezése a Logosz karakterében lévő egy-egy tulajdonságnak.
Az angyalok, mint az erők közvetítői, az anyagot nem annyira valami állománynak, szilárd alaknak, vagy tartós állapotnak tekintik, hanem inkább látszólagos és örökké változó jelenségnek, amit az erők  gyors áramlása idéz elő. Az angyalnak minden forma látszólagos, anyagtalan és nem maradandó, és ekképpen pontosan fordítottja az emberi szemléletnek. Az emberi birodalomnak sokkal valószínűbb elérni az élet és forma feletti uralmat, mint az angyalinak, mert az ember sokkal mélyebben merült el a formában. Az ember ugyan súlyosan fizet ezért, de célja dicsőséges, mert mind az angyali, mind az emberi képességek és módszerek szintézisét bontakoztatja ki. Az ember a rendszer végső határait érinti. Az erőt, amelynek intelligens hordozója és megnyilvánítója, leviszi a legnagyobb mélységekbe, maga beteljesíti a körforgást és viszi magával az erőt, amellyel elindították.
Az ember felelősséget vállalt az isteni akarat beteljesítéséért, mikor egyesítette magában az élet és a forma funkcióit. Az angyal ellenben az élet-oldalra összpontosítja figyelmét, és úgy játssza szerepét a rendszer gazdálkodásában, hogy nem az anyaggal vagy a formával azonosítja magát, hanem a mindkettő mögötti élettel. Mind az angyalok, mind az emberek funkciója az, hogy megelevenítse az élet fejlődését az ösztönöstől a teljes öntudat megnyilvánulásáig.
Amint halad a fejlődés, a tudatnak nagyobb mértéke mutatkozik meg a rendszer minden formájában, a természet minden birodalmában, azzal az eredménnyel, hogy az ösztönös tudat fokozatosan fejlődve megközelíti az öntudatosságot. Az angyalok a természetben a formák fejlődését serkentik azáltal, hogy a bennük lévő életerővel megosztják a maguk életerejét, és ösztökélik a tudat növekedését öntudattá azáltal, hogy saját intelligensen irányított életerejüket és tudatukat egyesítik a formával, amelyen éppen dolgoznak.
Az angyalok választanak ki, specializálnak és építenek minden atomot, amelyből az emberi testek összetevődnek. Mielőtt elhelyezné a testben az atomot, az angyal vagy természetszellem egyesíti az atommal életerejét és tudását, ezáltal specializálja és serkenti, hogy válaszolni képesebb állapotba kerüljön. Ezután engedi csak meg, hogy az atom elfoglalja természetes helyét a testben típusa, vagy rezgésének mértéke és az erő sajátos vonala szerint, amely odavonzza őt a helyére. Hasonló folyamatok mennek végbe a természet minden birodalmában és mindegyiknek egy-egy természetszellem vagy angyal a végrehajtója, az anyag típusának és a sűrűség szintjének megfelelően, ahol a munka folyik.
Az angyal szempontjából a fejlődésnek három nagy fokozata van, amelyen keresztül az isteni életerő átmegy, a tudat-alatti, amelyben ösztönösen vagy vakon nyilvánul meg ez az erő; az öntudat és a magasabb tudat. Az első fokozaton az isteni törvény iránti engedelmesség ösztönszerű és vak; a másodikon az intelligencia különböző fokain történik, és a harmadikon olyan tökéletes, mint az elsőn, de nem ösztönszerű, hanem tudatos.
Az ember, mint az isteni erő és tudat hordozója és megnyilvánítója, a formával azonosítja magát azért, hogy szellem és anyag a lehető legszorosabb viszonyba kerüljön egymással. Fokozatosan megszerzi az uralmat az anyag fölött, amelybe be van zárva; fölébredt akaratának dinamikus ereje által az anyagot szellemesíti és ami egykor bebörtönözte, most megszerzi neki a szabadságot, mert engedelmes szolgájává válik. Nem menekül ki a börtön falai közül, hanem inkább megváltoztatja a falak anyagát és megtanulja szárnyakká kiépíteni, amelyekkel repülni tud.
Amikor minden tudat tökéletesen hozzá lesz hangolva az Egy Tudathoz, amikor minden természeti megnyilvánulás szellemesítődik és az isteni akarat, bölcsesség és intelligencia tökéletes kifejezőjévé válik, akkor az angyalok és emberek munkája befejeződik, és Ő haza hívja gyermekeit, vissza kebelébe, ahonnan elindultak.
A szeretet az az erő, amely megtartja a bolygókat előírt pályáikon, amint keringenek a Nap, a szeretet ura körül. A szeretet kapcsolja egybe a világegyetem sok rendszerét. A világegyetem Urainak legmagasabb Urától le az élet formáinak legalacsonyabbjáig, minden rendszer legsűrűbb síkján, megvan a szeretet folytonos és elszakíthatatlan lánca. E mennyei szeretet világosságánál minden változatosság és minden különbözőség az egy végtelen és örök Erő sokféle kifejeződésének tűnik, amelyből minden dolgok származnak, és amelyhez minden dolgok egyszer visszatérnek.



A spirituális átalakulásról








A FEJFÁJÁS
Ez az egyik leggyakoribb változási tünet.
Négy fajtáját különböztetjük meg:
- Éles, krónikus fájdalmak a fejben, a nyakban vagy a vállban. Valószínűleg éteri kristályok okozzák.
- Craniális tágulás. Ha csomót, dobogást vagy nyomást érzel a fejedben, akkor valószínűleg nő az agyad. Emeld fel a kezedet, és húzd szét a koponyacsontokat.
- A szemöldökök közötti nyomás. Itt a tobozmirigy növekedéséről van szó. Olyan érzés, mintha valaki az ujjával nyomná ezt a helyet. És pontosan ez az ellenszere. Ujjaddal nyomd néhány másodpercig ezt a helyet. Általában segít. Ez a technika segít akkor is, ha fejed hátsó, felső része fáj (a hipofízis növekszik), vagy ha a koponyatetőn érzel nyomást (a negyedik szem).
- Erős fájdalom a koponyaalapon. Ezt "építkezési" fejfájásnak nevezzük. A legtöbb ember úgy van kondicionálva, hogy a fájdalomtól görcsbe rándul a fizikai teste, de energiatestei is. Ebben az esetben a görcs drámaian erősíti a fájdalmat. Tenyereidet tedd a füled fölé. Képzeld el, hogy miközben eltávolítod kezedet a testedtől, távolabb helyezed energiatestedet is a fejedtől. Furcsán hangzik talán, de gyakran segít.
- Erős mutációs fejfájások, amin semmi sem segít:
1. Közöld az ötödik vagy a hatodik dimenziós éneddel, hogy fáj, amit csinál. A fénytestben lévő éned nem érez fájdalmat. Mondd meg neki tehát, hogy kissé lassabban csinálja a folyamatot.
2. Mondd: "Kérlek, szabadíts fel endorfint!" Az endorfinok az agy természetes ópiumai. Ettől általában gyorsan csillapul fájdalmad.
3. Szerezz egy dioptrát. Ebben az ásványban sötétzöld kristályok vannak egy mátrix alapban. Úgy tapasztaltuk, hogy csodát tesz.

EGYÉB FIZIKAI TÜNETEK

Influenzaszerű tünetek
Ezek a leggyakrabban megfigyelt tünetek. Ha csökkented a sűrűségedet, és ezt nem transzformálod, vagy nem tudod transzformálni, akkor valahogy fel kell lépnie.

Rosszullét és hányinger
Ettől gyakran azok az emberek szenvednek, akik sok félelmet raktároztak el a fizikai testükben.
Amikor félelmeket eresztesz el, akkor nagyon sok váladék gyűlik össze a testedben. Mondd el a Víz invokációját ételed és italod felett. Ha ez nem segít, akkor próbálj meg hányni. Utána hamarosan jobban kell lenned.
Rosszullét attól is létrejöhet, hogy energiatesteid nagyon gyorsan tágulnak.
Nyújtsd ki a kezedet, és mondd a testednek, hogy lassabban táguljon. Ha a humángenetikai tudatodba tartozó dolgokat tisztázol, akkor gyakran lehetsz rosszul, és rendszerint energiát hánysz.
Az is lehet, hogy a mellkasodon lévő egyik lyuk okoz nagy nyomást. Képzeld el, hogy ez a lyuk egy kamera lencséje, nyisd ki, és engedd ki az energiát a testedből.
Ez az eljárás a fejfájáson is segíthet, mivel a nyak közepén is van egy lyuk. Ha tehát nyomás van a fejedben, akkor nyisd ki ezt lyukat, és engedd, hogy kispricceljen az energia, mintha egy vízcsapot nyitnál meg. Ez a fejedben, a nyakadban és a válladban lévő nyomástól szabadíthat meg.

Hasmenés
Azoknak, akikben felgyülemlett a düh, időnként hasmenésük van. Mondd el a Víz invokációját. Valószínűleg egyszerűen csak hozzá kell szoknod, hogy néhányan hasmenést kapnak akkor is, amikor több fény hatol be a testükbe.

Izom- és ízületi fájdalmak
Azoknak, akik erősen ellenállnak a folyamatnak, gyakran vannak ilyen fájdalmaik. Egy testcserének tűnő állapot, vagy egy intenzív leereszkedés után is felléphetnek ilyen tünetek. Ilyenkor sejtszintű ellenálló reakcióról van szó. Időnként ez úgy néz ki, mint a reumatikus artritisz. Szedj Omega-3 halolaj kapszulákat. Ezek "megolajozzák" a testedet.
Képzeld el, hogy egy fényóceánban fekszel, fejjel a partnak. A hullámok behálóznak, és fényt visznek a testedbe. Amikor a hullámok visszahúzódnak elviszik belőled az ellenállást.

Láz és erős izzadás
Sok embernek vannak ilyen tünetei a többi influenzás tünet nélkül.
Időnként egészen magas lehet a lázuk, és bőrük is nagyon kipirulhat. Energiatesteik gyakran nincsenek egy ritmusban a fizikai testükkel. Két lehetőség van:
1. Csökkentsd energiamezőid rezgését úgy, hogy csökkented a forgási sebességét, vagy elképzeled, hogy energiamezőid nehezebbek lesznek.
2. Próbáld meg emelni fizikai tested rezgését úgy, hogy növeled a lázadat. Mindkét módszernél figyelned kell egy "bekattanás"-féle jelre, ami mutatja, hogy a testeid összehangolódtak. Ezután a lázadnak gyorsan le kell csökkennie. Sokan tapasztalták úgy, hogy segít, ha felmelegítik magukat.
Ez egyszerűbb, mint lehűteni.

Fáradtság
Ennek sok oka lehet. Valószínűleg álmodban dolgozol, vagy egy mélyreható újraértékelést végzel.
Ebben az esetben fogadd el, hogy nincs elég energiád, és pihend ki magadat. Ha azonban tovább folytatódik, akkor kérd meg szellemedet, hogy adjon egy szabad éjszakát.
Érezd meg, hogy tested mi mindent enged el. Lehet, hogy szükséged van a fizikai tested méregtelenítésére, hogy segítsd sűrűségének csökkenését.

Vibrálás meditációban vagy felébredéskor
Ez a fénytest kialakulásának természetes velejárója, bár kezdetben ijesztő lehet. Csak annyit jelent, hogy emelkedik az energia szinted. Lazíts, és élvezd.

Fájdalom a mellkas közepén
Ezt általában a szívcsakra okozza, amikor egy új szinten nyílik meg. Hívd és lélegezd be a kegyelem ezüst sugarát a szívedbe. Aztán nyisd meg a szívcsakrádat, amíg abbamarad a fájdalom. Közben lélegezz egyenletesen. A szívcsakra a több dimenziós lét kapuja. Lehet, hogy kicsit berozsdásodtak a zsanérjaid, és meg kell olajozni őket.

Fájdalom az ágyékcsigolyák körül és a csípőben
Amikor a fénytest nyolcadik vagy kilencedik síkján vagy, vagy amikor egy testcsere jellegű állapotban vagy, a hetedik dimenziós isteni küszöb szétáradása okozhat ilyen fájdalmat.
Kéz és láb bizsergés vagy zsibbadás
Ez hónapokig is eltarthat. Azt is jelentheti, hogy éppen most épülnek beléd az éterikus gyógyítás képességei, de csak akkor, ha ez összhangban van isteni feladatoddal.
A fénytest nyolcadik síkján láttuk az idegrendszerben ezeket a tüneteket, mivel ott több fénytesti impulzust kell feldolgozni.
Ha a kezed vagy a lábad zsibbad el járás közben, akkor itt az ideje, hogy elvégezz agyadban egy hozzáigazítást. A tobozmirigyből tonális és elektromágneses frekvenciák áramlanak, és segítik szabályozni a különböző ritmusú elektromos pulzálást az autonóm idegrendszerben és a csontvelőben. Ha valamilyen oknál fogva megtörik ez a tobozmirigyből a koponyalap és az idegrendszer felé kiinduló pulzálás, akkor zavart okoz az idegrendszerben, ami akár tájékozódási problémákhoz is vezethet.

Elalvás előtt erős rángások léphetnek fel a lábadban.
Olyan érzés, mintha az idegek burkait visszanyomnák. Ez nagyon kellemetlen lehet. Ujjaddal nyomd meg a szemöldököd közötti pontot, ahol az Ajna központod van. Ez összeköttetésben áll a tobozmiriggyel. Tedd az ujjadat a koponyaalapod közepére, figyelmedet pedig irányítsd agyad központjára. Ha ez az idegrendszeri zavarod van, akkor egy fényszalagot fogsz látni, amely az agy központjából az agytörzshöz fut. Ez a fényszalag úgy néz ki, mint egy villám, vagy mint az elektromosság. Lélegezd be közvetlenül és lassan, amíg egy ceruza vastagságú, kékesfehér lézersugárrá változik. Most pedig pulzáltasd a fényt.
Szellemed úgy fogja beállítani a pulzálást, ahogyan te akarod, és egész tested, és idegrendszered is ellazul. Addig csináld ezt a gyakorlatot, amíg teljesen ellazulsz. Egy percig is eltarthat.

Az étkezési szokások megváltozása

Lehet, hogy tested nagyon furcsa összeállítású táplálékot kíván.
A különböző tápanyagokra most más összetételben van szüksége.
Emlékezz arra, hogy a változás a sejtek szintjén kezdődik.
Dobd el hát a táplálkozási szabályokról szóló könyveidet.
Egy másik tünet, hogy éhesnek és elégedetlennek érzed magadat, függetlenül attól, hogy mit és mennyit ettél. Testednek most fény táplálékra van szüksége.
Először mondd el a Víz invokációját minden ételed és italod felett.
Aztán menj ki és nyújtsd ki a kezedet a Nap felé.
Ujjaiddal képezz egy háromszöget. A hüvelykujjaid a háromszög alapjai, a mutatóujjaid az oldalai. Így egy energetikai prizmát képezel. Kérd a látható napfény mögötti fényt, és érezd, ahogyan a kezeiden keresztül a testedbe áramlik. Tíz-húsz perc múlva jóllakottnak fogod érezni magadat, mintha valami finomat ettél volna.

Az érzékelés változása
A fénytest kialakulásának előrehaladott állapotában megváltozik érzékelésed is. Érzékszerveid élesednek, és megnyílnak a bennük rejlő tisztánlátó aspektusok is. Több dimenziós érzékelő képességeid is megnyílnak.


Néhány szokásos tünet:
- Túl sok érzékszervi benyomás: Időnként felerősödik egy, vagy akár az összes testi érzékszerved.
Ha ez zavaró, akkor összpontosíts egy érzékszervedre, terjeszd ki, és a többit rendezd be ez alá. Ez általában egyensúlyba hozza az érzékelést.

- A földelés hiánya: Több dimenzióban földeld le magadat. Segít, ha figyelmedet a lábfejedre összpontosítod. Próbáld meg érezni az anyagot, amin a lábad van. Ettől jobban a testedben érzed magadat.

- Félelem az alacsonyabb síkon, szédülés, ügyetlenség: Az agy érzékelő képessége megnyílik a több dimenziós párhuzamos világok felé. A test elkezdi érezni, hogy talán több, mint egy realitásban létezik egyszerre.
Ha a földelésben nem segít az, hogy a lábadra összpontosítasz, akkor csinálj egy "földelő kábelt" az Omega csakrádból kiindulva (20 cm-re a farkcsontod alatt) a gerinceden keresztül fel a felsőbb csakrákba, és saját nagyságodba, szellemedbe földeld le magadat. Hozz létre hét-tizenkét fényvonalat az Omega csakrádból kiindulva lefelé úgy, hogy a fényvonalak kúp formájúak legyenek, és a lábfejed felé nyíljanak.
Ezzel nem a Földbe rögzíted magadat, hanem a bolygó hologramjának párhuzamos valóságaiban stabilizálod magadat.
A párhuzamos világok érzékelésének beindulása valóságos földrengést jelent testednek.
Állj egy ajtóba, és fogódzkodj meg jobbról és balról is jó erősen az ajtókeretbe. Tested ösztönösen azonnal meg fog nyugodni. Ez általában súlyosabb esetekben is segít..

- Úgy tűnik, hogy a tárgyak elmosódnak, csillognak, vagy mozognak: Ez tipikus érzékelés, ha
megnyílik több dimenziós látásod. Lehet, hogy érezni fogod a tárgyban lévő atomok mozgását, a párhuzamos valóságokat, az energiák áramlását a szobában, vagy kifejlődik tisztánlátásod.
Ha ez zavarna, akkor gondolj arra, hogy tested MOST, a három dimenziós valóságnak ebben a párhuzamos világában létezik, és arra használhatod, hogy tudatodat ismét összpontosítsd.
Terjeszd ki minden testi érzékelésedet (a látásodon kívül), és tested visszajut a megszokott realitásába. A lábfejedre való összpontosítás is segít, ahogy azt fentebb már említettük.

- Elmosódó látás: Amikor egy meditáció után kinyitod a szemedet, előfordulhat, hogy a szobát elmosódva látod. Ez azt jelenti, hogy a fizikai és a tisztánlátás között lebegsz. Látásod sem itt nincs, sem ott.
Próbálj meg ásítani, vagy tátogni, hogy helyreálljon látásod. Az ásítással testedet és tuda-
todat különböző energiafrekvenciák között tudod mozgatni, vagy el tudod tolni érzékelési képességeid síkjait. Hunyd le a szemedet, és ásíts azzal a szándékkal, hogy látásodat egy másik tisztánlátó, vagy dimenzionális síkra helyezed át.
Látóidegednek sokkal több impulzust kell feldolgoznia, mint régebben. A látás elhomályosulása tehát teljesen szokványos jelenség, főként a fénytest nyolcadik síkján.
Ha szemedet nem tudod beállítani bizonyos távolságra, akkor azt javasoljuk, hogy ne írass fel
szemüveget.
Egy héten belül el fogod veszíteni tisztánlátásodat. Fizikai látásod mentális tested érzékeléseivel van összekötve. Amikor új érzékelések áramlanak agyadba és spirituális testedbe, akkor teljesen normális, hogy mentális tested kevésbé domináns, és a fizikai látásod időnként kikapcsol. Vissza fog térni, még akkor is, ha időnként akár hónapokig is eltarthat ez az állapot.

- Hallászavarok: Ez teljesen normális a fénytest nyolcadik síkján. Előfordulhat, hogy hallgatsz valakit, hallod a szavait, de az agyad nem tud mit kezdeni ezzel.
Agyi funkciód nem lineárissá alakul. Talán még nem működik tökéletesen az a "fordító rendszered", amely nem lineáris gondolataidat lineáris nyelvre fordítja.
Vannak a fénytestnek olyan síkjai, ahol úgy tűnik, mintha az emberek egy idegen nyelven beszélnének.
Ez nagyon ijesztő lehet, mindenek előtt akkor, ha mentális tested pánik jelzéseket küld ki, és attól fél, hogy megbolondultál. Nagyon érzékenyen reagálsz mások energiáira.
Ezen a bolygón legtöbbször nincs összhangban az, amit az emberek szavakkal kifejeznek azzal, amit energetikailag mondanak. (Ezt a jelenséget jól ismerjük, hiszen tudjuk, hogy a kommunikációnak csak 4-7%-a (!) zajlik szóban. - a ford.)
A legtöbb ember nem is tudja, hogy hazudik.
Annyira érzékeny leszel az emberek energiáira, hogy meg tudod fejteni szóbeli hazugsásaikat, mert érzed az energiáikat.
A hallászavarok szakasza meglehetősen rövid, és egybeesik azzal a szakasszal, amikor kezd kiépülni benned az univerzális szellem "fordító rendszere", valamint az a képességed, hogy megérezd magadban és másokban az igazságot.

- Sípoló hangot, egyéb hangokat, zenét vagy elektronikus "morze?jeleket" hallasz: A tinnitusról, vagy a magasabb fény átvételéről lehet szó. Azt javasoljuk, hogy lazulj el, és engedd átjönni a jeleket. Ne aggódj, ha nem értenéd őket. Idővel megjön a fordítási képességed is.

- Problémák az emlékezettel: Ez a fénytest kialakulásának teljesen természetes tünete. Mivel egyre többször élsz a MOST-ban, egyre kevésbé tudsz beleavatkozni a múltba.
Előfordulhat, hogy nem tudsz emlékezni a karmikus mintáidra, vagy kapcsolataidra, de lehet, hogy arra sem, hogy mit reggeliztél ma.
Vannak, akik attól félnek, hogy kezdődő Alzheimer kórjuk van.
Néhány embernek valóban lehet, de a többség egyszerűen többet tartózkodik a MOST-ban. A múlttal való szakítás nagyon felszabadító hatású lehet.
A múlthoz való ragaszkodás félelmet ébreszt a változással szemben.
Rá fogsz jönni, hogy mennyi energia kell a múlt konzerváláshoz, a rá való emlékezéshez, a dolgok ismételt átrágásához, a mi lett volna ha... kezdetű egy helyben topogáshoz, vagy a régi hulladékaid elraktározásához.
Néhány embernek nehezére esik a jövőbe pillantania. Ez bosszantó is lehet, ha elfelejtesz pl. egy megbeszélt találkozót.
A régi világ nem tudott a múltba ragadás és a jövőbe való kivetülés nélkül működni, hiszen midig az órához kellett igazodnia. Lehetőleg stopperórához. Az új, éppen most kialakuló világban az emberek szellemüktől vezetve fognak élni, és örülnek majd a MOST-nak.
Minél inkább a MOST-ban fogsz élni, annál inkább a világban fogsz élni, de nem leszel világi. Egy másik világban fogsz élni, mint a többi lény.

- Spirituális gőg és becsvágyás, spirituális mániás depresszió: A fénytest kialakulásának folyamatában szinte mindenki átéli ezeket, általában a hetedik, a nyolcadik és a kilencedik síkon.
Ez annak eredményeképpen lép fel, hogy el akarsz futni a fizikai testedben lévő, az Istentől való elszakadásból származó szégyen, bűntudat és túlélési minták elől.
A spirituális gőg és becsvágyás az ego védekező reakciója, és sajnos az ember ezt alig veszi észre magában.

- A villanykörték kiégése és kattogó elektromos készülékek: A fénytest kialakulásának különböző síkjain fel fog tűnni, hogy sok villanykörtét kell vásárolnod, mivel nagyon könnyen kiégnek, vagy vibrálnak, ha a közelükben vagy.
Lehet, hogy tévéden szellemképet, vagy hasonló jelenségeket tapasztalsz, amikor a közelébe mégy, hangfalaid elektrosztatikusan működhetnek.
Ezeket a kis bosszúságokat elektromágneses tested, aurád változásai okozzák. A fénytest kialakulása során elektromágneses tested többször kitágul. Sajnos nem tudjuk, mit lehet tenni e tünet ellen.
Talán próbáld meg energiáidat összehangolni az elektromos készülékekkel. Ehhez előbb kapcsold ki a készüléket, és próbáld meg energiameződet egyesíteni a készülékével. Normális jelenség az, hogy gondjaid vannak az elektromagnetikus frekvenciákkal, hiszen sokkal érzékenyebb vagy rájuk, mint korábban.
Lehet, hogy érzed a radar sugarakat, az elektromagnetikus hullámokat vagy a tévé kisugárzását.
Próbáld meg egyesíteni energiameződet a készülékével.
Figyelem, ha bármi egészségügyi, vagy mentális problémád van, fordulj orvoshoz!

Forrás: www.angyalierintes.hu