2012. december 11., kedd

Holnap különleges nap virrad ránk: 2012. 12. 12!


Kedves Barátaim! Holnap különleges nap virrad ránk: 2012. 12. 12!
Igen misztikus dátum, sokak szerint ez az Új Korszak előtti utolsó "kapunyitás", amikor is az Ég elküldi ide a Földre a Fény áldását. Mint tudjátok, ez év december 21-e egy tucat ősi szentirat szerint egy új Világkorszak eljövetelének kezdő időpontja. Én személy szerint hiszek a megújulás szükségszerűségében, és egy új, szellemi-lelki értelemben fejlettebb világ eljövetelében, és azt is gondolom, hogy mi emberek, tudati szinten sokat tehetünk annak érdekében, hogy az eljövendő világ tényleg emelkedettebb legyen. Használjuk tehát ki ezt a különleges alkalmat arra, hogy a nap folyamán, a legkiemelkedőbb időpontban, azaz 12 óra 12 perckor csatlakozzunk ahhoz a világméretű meditációs összefogáshoz, amelynek célja a Földanya gyógyítása, szeretettel való átölelése, és egyben az új világkorszak fény-teli gondolatokkal való előkészítése. Ha valaki csak egy kicsit is hisz a számok misztikus jelentőségében, akkor gondoljon bele, milyen ereje lehet egy ilyen időpontnak: 2012. 12. 12, 12 óra 12 perc! 
Tehát meditációra fel!  Legalább 20 percen keresztül összpontosítsunk közös Anyánkra, a Földre, gondolatban öleljük át szeretettel és hálával, kívánjuk, hogy az emberi tevékenység által okozott sebei gyógyuljanak be. Idézzük meg a Szeretet, Bölcsesség, Gyógyító erő hármasságát, amelyre mindannyiunknak szüksége van! 
És ha valakinek van kedve és ideje kimozdulni is déltájban, akkor csatlakozhat az Energológia csapatához, akik a fenti időpontra csoportos meditációs együttlétet hirdettek a Gellért-hegy oldalán található Filozófusok kertjébe. Sok szellemi-lelki erőt kívánok minden, így vagy úgy résztvevőnek!
Szeretettel: Laár András
Kedves Barátaim! Holnap különleges nap virrad ránk: 2012. 12. 12!
Igen misztikus dátum, sokak szerint ez az Új Korszak előtti utolsó "kapunyitás", amikor is az

Ég elküldi ide a Földre a Fény áldását. Mint tudjátok, ez év december 21-e egy tucat ősi szentirat szerint egy új Világkorszak eljövetelének kezdő időpontja. Én személy szerint hiszek a megújulás szükségszerűségében, és egy új, szellemi-lelki értelemben fejlettebb világ eljövetelében, és azt is gondolom, hogy mi emberek, tudati szinten sokat tehetünk annak érdekében, hogy az eljövendő világ tényleg emelkedettebb legyen. Használjuk tehát ki ezt a különleges alkalmat arra, hogy a nap folyamán, a legkiemelkedőbb időpontban, azaz 12 óra 12 perckor csatlakozzunk ahhoz a világméretű meditációs összefogáshoz, amelynek célja a Földanya gyógyítása, szeretettel való átölelése, és egyben az új világkorszak fény-teli gondolatokkal való előkészítése. Ha valaki csak egy kicsit is hisz a számok misztikus jelentőségében, akkor gondoljon bele, milyen ereje lehet egy ilyen időpontnak: 2012. 12. 12, 12 óra 12 perc!
Tehát meditációra fel! Legalább 20 percen keresztül összpontosítsunk közös Anyánkra, a Földre, gondolatban öleljük át szeretettel és hálával, kívánjuk, hogy az emberi tevékenység által okozott sebei gyógyuljanak be. Idézzük meg a Szeretet, Bölcsesség, Gyógyító erő hármasságát, amelyre mindannyiunknak szüksége van!
És ha valakinek van kedve és ideje kimozdulni is déltájban, akkor csatlakozhat az Energológia csapatához, akik a fenti időpontra csoportos meditációs együttlétet hirdettek a Gellért-hegy oldalán található Filozófusok kertjébe.
Sok szellemi-lelki erőt kívánok minden, így vagy úgy résztvevőnek!


Szeretettel: Laár András



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése