2024. január 3., szerda

Árnyékból a Fénybe. Női Körös Gyógyító Nap.

 




Kedvesek!
Sokan vagyunk még két világ közt, a régi és az új valóságunk közt.
Néha az egyiket, néha pedig a másikat érezzük teljeséggel valóságosnak, és önazonosságot is vállalunk vele. Aztán egy pillanat törtrésze alatt, akár naponta több alkalommal is megtörténhet a váltás, az áttörés, amikor az új valóságunkból szemlélve rálátunk Önmagunk megosztottságban lévő részeire, melyek egy alacsonyabb tudatszinten rezegnek és egyáltalán nem tudunk már azonosságot vállani vele. Mert bizony lehetnek még olyan részeid amelyek benne ragadtak a múltban, talán el is felejtetted őket, mert a tudatalattid lezárta az emlékezést, de a jelenben, a mostban akadályozák az előrehaladásodat.
Ezek a részeid egy intenzív programmal vannak megtöltve és létrehoznak olyan ismétlődő élethelyzetet, melyben nem tudsz kilépni a negatív sprirálból. Ez a régi ÉN játszmája.
Ahhoz, hogy mindezt elengedd, észre kell venned, fel kell tárnod a régi programot amely a sejtinformációs rendszeredben még mindig fut. 
Ha mindezt megtetted akkor felismerted a régi ÉN működését és kiléphetsz az árnyékból a Fénybe, megalkothatod az Új Valóságodat, melyben kapcsolatba lépsz azzal az isteni Önvalóddal aki a végigvezet Téged a tudatosodás, az újjászületés folyamatán.
Az Új Éneddel megtörténik a kapcsolódás. 
Ezután a Te teremtésed, a saját erőd varázslata, a belefektetett munka által létrejön életedben az az Új Valóság, amelyben azt az életet éled, amelyen keresztül a Felsőbb Éned végigvezet.
Ez egy hosszú út, melynek az alapjait most kezdjük el lerakni saját magunk feltérképezése által,- melyben megszületik bennünk mi az, amit már nem akarunk magunkkal vinni az Új Életünkbe, az Új Világunkba.
Ehhez mukához egyfajta elköteleződés kell, hogy merjünk szembenézni sérült részeinkkel, melyek még az árnyékban pihennek. Merjük feltárni működésüket, megérteni és elfogadni hovatartozásukat. S nem utolsósorban merjük őket a legnagyobb szeretettel átszeretni s a Fénybe emelni.
Ehhez a folyamathoz szeretnék segítséget adni 2024. január 13.-án Veszprémben, Női Körös Gyógyító Nap keretében, ahová szeretettel várom kedves NőTársaimat.
Maximum 5 fővel viszem végig a gyógyító folyamatot.
A következő alkalom 2024. január 20.-án lesz, amelyre szintén 5 főt tudok fogadni.
A gyógyító nappal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken lehet érdeklődni.
Hozzájárulás: 13.000 Ft
Szeretettel: Szokolai-Lendvai Katalin
e-mail cím: lendvaykatalin@gmail.com
Tel: +36 20 380 5100


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése