2020. augusztus 7., péntek

2020 augusztusi-szeptemberi Vénusz-út

 A szer etet; ha vállaljuk Szívünket, érzéseinket.

2020 augusztusi-szeptemberi Vénusz-út

Gyönyörű és felemelő időszak kapujában vagyunk jelen, s szeretnék Nektek erről egy kicsit hosszabban írni - itt a hétvége, bizonyosan lesz idő elolvasni. 😇

Az elmúlt sok hónapban rengeteget fejlődtünk és belső akadályaink egy részén túlemelkedtünk, melyek tudatunkban gátolták s még talán gátolják, hogy az élet egy könnyed és gyönyörteli áramlás legyen. Vagyis olyan, amilyennek teremtetett..
Érdemes nem a nehéz voltára összpontosítanunk, hanem mindig, minden helyzetben, mondatban és szempárban a nekünk szóló tanítást keresnünk. Nem megragadni abban, hogy 'hú, ez de nehéz', akár 'ezt nem is akarom', hanem érezni, hogy ez is értem van és ha okát sem tudom, akkor is ezt kaptam, ez a jussom mert ebben fogok fejlődni (így bízva a teremtő tudatosságban).
Sosincs vél-etlen, vagyis csak akkor, ha egy történést nem vélünk semmire: nem biztos, hogy mindennek meg kell találni az okát, de az viszont biztos, hogy nincs egy dolog, ami ok nélkül történne. (hisz okból lészen ok-ozat)

Az elmúlt másfél éves előrelépésünk, a komoly és határozott, belső Bak-energiákkal történő munkában, a mély tudatalatti mintáink oldásával, a belső rendszer-újraprogramozással eddig jórészt egyéni dolgunk volt. Vagyis magunkban kellett rendeződnünk és a külvilág eddig inkább csak tükörként, esetleg gátként, nem pedig játszópartnerként volt jelen. Persze akinek az egyéni változása, pillangóvá érése például a társsal való kapcsolódást, a hozzá fűződő köteléket érintette, nyilván nála több szerepet kapott, de akkor is, a belső hatás volt a döntő.
Most fordul egyet a Világ és a Sors nagy kereke is.

Az Ég tükrén mostani mesénk főszereplője a Szerelem asszonya, a fényben teljes Vénusz. Ő az est és a hajnal csillogó 'csillaga', ki feltárja előttünk szerelem-képünk, életünkbe varázst és áldást hoz és megmutatja milyen az igazán szép, Lelkünknek mesés!
Ő az igazi Nőiség, a vágy és az érzék, a tiszta gyönyörűség!
Egyensúlyunknak ad otthont, harmóniánk égi képe Ő!
Egymáshoz való kapcsolódásunkról mesél rengeteget és a mélyebb szintekre eljutva feltárja, hogy hogyan értékeljük önmagunkat. Hiszen végső soron ebből eredeztethető a most leírt dolgok jó része is..!

Az elkövetkezendő hetekben a belső Vénuszi energiáink igazán felszínre tör, s ennek a kezdeti pillanata két napja ebben az órában volt;
amikor is a Vénusz elérte és egy pillanatra érintkezett a Sárkány Fejével. Ez az egyetlen pillanat egy beavató lépés, hogy a fentebb írt belső minőségeink egy új, magasabb szintű útra lépjenek.
A Sárkány Feje, másik nevén a Felszálló Holdcsomópont Sorsunk útjának felfelé emelő oldala. Lehetőséget jelent, egy válaszutat, hogy meginduljunk Lelkünk magasságának irányába.
A Sárkány Feje (melynek neve régi hagyományunkból ered) nem egy égi test, hanem egy égi pont, melynek párja is van, így egy tengelyt, vagy még inkább hidat alkotnak. A Nap és a Hold pályáit kötik össze, így mélyebb jelentésében érezhetjük, hogy ezen az úton a belső Atya és Anya útja egyesül - s az energiák összeolvadásában már a Lélek útja van jelen. Az Út, ahol a királylány és a királyfi is a belső sárkány-erejével küzd, hogy egymásra készek legyenek.

A Vénusz és a Holdcsomópont találkozása a Tejút energiáiban történt, Nimród Égi-király beavató csillagképe felett!
Érintkezésük az Ő válla felett valósult meg, vagyis itt az idő az érzéseink és vágyaink felvállalásának az idejére!
Itt van előttünk az út, amelyen már minden másképp történhet, melyre akkor léphetünk rá, ha valóban vállaljuk a bennünk valót! Azt, ami a tényleges valóság! Ami a Szív érzéseiként jelenik meg!
Érzéseink felvállalásával egy új út nyílik meg.

Most pedig, ahogy írom eme sorokat, a Vénusz belépett a Rák jegyébe, tehát kapcsolódásainkat, Lelkünk és életünk harmóniáját a Rák szeretetteljes minősége tölti fel. Érzéseink tisztán előjönnek, akik elzárnák, azoknál pedig feltörnek.
Érzéseink erővel jelennek meg, mint ahogy a Rák a Vízenergia indító ereje, így ezen az úton sok új varázs indulhat. Csodálatos közös pillanatok, baráti és családi kapcsolatok új szintre emelkedhetnek, ha képesek vagyunk egymás között megélni őszinte érzéseinket. Ez a fajta bizalom és biztonság az, amit a Rák-minőség keres, ez az Ősbizalom az egyetlen, ami elől nem zárja el magát. Ahol szerethet és szeretve lesz.
S természetesen ezen a felemelkedő úton Szerelmek is egymásra találhatnak, ha önmagukban is készen állnak;
Párkapcsolatban lehet akárki, de a nemes és tiszta Szerelem azok ajándéka, akik nem a hiányból teremtenek, hanem belső szerelemből, az élet gyönyörűségéből merítenek..
Akik megmerik látni az Istent vagy az Istennőt egy másik arcában, szemeiben és Szívében.. Azoké lesz a tiszta szerelem és tudjátok kedveseim, természetesen a meglévő kapcsolatokat is mindig egy új szintre lehet emelni!

A Rák Vénusz arra hív, hogy merjük érzéseinket, vágyainkat és álmainkat tisztán megélni, megnyilvánítani! Ha így teszünk, akkor belőlük teremtünk, s így lesz valóság az álmainkból..!
Merd megnyitni önmagad, ha Nő vagy, éld ennek csodás ajándékát és merj Nő lenni, lásd magad gyönyörűnek ha ez nincs benned jelen! Mert a valóság az, hogy gyönyörű vagy, az Élet Virága hajt ki benned! 🌷💜

A Vénusz a következő hetekben a Teljesség Útjának (vagyis Tej-út) energiáiban töltekezik, ez óriási áldásként jelenik meg. Az Ikrek csillagkép előtt halad lassan, melyben a kettősség, a választás és az emelkedés lehetősége jelenik meg! Kapu az átlépésre! A halandó és a halhatatlan értékek találkozása, melyek kézen fogva: megteremtik a Világot.
Augusztus 25. és Szeptember 05. között jelentős pillanatok jönnek el ezen folyamatainkban. Ez a 10 nap lehetőséget ad valami hatalmas megvalósításának a Vénuszi témákban.
Ekkor fog szép sorban szembekerülni a Jupiterrel, Plútóval majd a Szaturnusszal, hogy a tükrökön át valami óriásira ébredjünk rá érzéseink között.. Valami nagy kincsre, mely fordulat hoz belső mintáink átalakításában és átalakulásunkban is.. Talán a pillangó szárnyai is végre kikelnek a bábból..?
S eközben már épülni fog a Vénusz és Mars közötti negyedfény, vagyis a Női és Férfi energiáink között feszülő energia, mely hatalmas lendületet ad, hogy megindítsunk valami elemit. Hogy egy olyan megújulás legyen (hiszen kardinális negyedfény lesz) az életünkben, melynek rendező erejétől zeng majd a Föld és az Ég.
Ez lesz a zárópontja most a Vénuszi folyamatnak és innentől kezdve a Vénuszi energiák lesznek hatással a Jupiter-Plútó-Szaturnusz hármasára, nem pedig fordítva, úgy mint eddig..!

Eljött az a csodálatos idő, ahol már ha akarjuk sem rejthetjük el magunk elől az érzéseinket, mert elemi erővel törnek elő. Nem tudjuk már őket elnyomni, hogy valakinek megfeleljünk, tiszta érzéseink, álmaink és vágyaink nem hagyják magukat eltemetni többé azért, hogy valaki másnak látszólag jó legyen, vagy hogy "jó gyerek" módjára a konfliktust elkerüljük.. Ezt nem tehetjük többé mert ez mind csak hazug látszat;
hiszen ha Te nem vagy szárnyalóan boldog, a Világ sem az, még ha magadat feladnád és mindent megjátszanál..!
Te magad vagy a Világ, s minden csak tenmagad tükre, nekem Te s neked Én;
ezért első feladatod az legyen, hogy érzéseid áramlatát tisztán megengeded, hogy keresed és teremted a boldogságodat úgy, hogy közben a Szíved tiszta marad.

Hogy szeress és közben szeretve legyél,
s magad azzal vedd körül, aki valóban szeret.
Aki nem az akaratát akarja feletted, hanem egyetlen egyet: hogy boldog légy, mindentől függetlenül, teljes a szeretetben.
Ha mellette vagy, ha nem, s akkor is ha többé nem lát; csak arra vágyik, hogy a boldogságod megtaláld.
Aki bátorít, hogy érzéseidre hallgass és Szíved kövesd.
Mert aki így szeret, az Téged valóban szeret,
s ha magadat is így szereted,
akkor Szíved útján a szeretetet
és a szerelmet is megleled.

Kívánom, hogy leld meg a boldogságod!
Szeretettel,
Molnár Ádám

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése