2020. július 16., csütörtök

Ez az időszak ......

Ez az időszak egy ajándék mindazon lelkek számára, akik készen állnak arra, hogy teljesen bele álljanak a legnagyobb erejükbe, mint lelkek.
Az az igazság, hogy jelenleg több dimenzió is működik egymással párhuzamosan és ez hatalmas lehetőségeket hoz a lelkek számára arra, hogy végre teljes mértékben maguk mögött hagyják a régi énjeiket minden korábbi életből és ebből is mindent, ami régi…
Szükséges, hogy megtörténjék egy mélyen szántó kiürítés, ugyanis a tisztítás tüzei végig fognak söpörni egy ilyen lelket a legerősebb mértékben. Ugyanis a fehér láng, amely mostanra teljesen visszatért érezteti a jelenlétét.
Jelenleg a megtisztítás hatalmas kisöprése történik. Nem is találok szavakat arra, hogy ezt leírjam.
Az emberi nyelv annyira cserben hagy engem, amint látom ezeket a képeket és információkat, hogy egyszerűen nem találom meg a megfelelő szavakat, amit adnak nekem.
Azok a lelkek, akik teljes mértékben szeretnék elfogadni a teljességet, a lelkük küldetésének és céljának a teljességét valamint a teljességét amik és akik ők a lelkük szintjén, valamint az okát, amiért inkarnálódtak, ez egy Isteni ajándékozási időszak: ténylegesen ez most egy hatalmas lehetőség, ami megnyílik és ami soha sem volt még itt korábban.
Ez a lezárása mindannak, ami volt és a kezdete mindannak, ami már itt is van Itt és Most manifesztálódik a létezés igazi és sokkal magasabb dimenziós formáiba.
Emlékszem mit mondtak az Új Testamentumban. Hogy két ember állhat egymás mellett az egyik felemelkedik az Egység teljességességébe és az Isteniséggel való Egységbe, a másik pedig ott marad, ahol van. Most ténylegesen ez történik.
Engedjétek el a ragaszkodásaitokat! Engedjetek el minden nemű elképzelést arról, hogy milyen kellene legyen az életetek a következő néhány hét és hónap során. Az előre tervezés teljesen hiábavaló. Ugyanis oly sok minden történik most, hogy az egyetlen hely, ami van az az Itt és Most.
Legyetek teljesen jelen minden egyes pillanatban és a teljes lényetekben! Ez a lényeg! Ne hagyjátok, hogy valami előre húzzon vagy vissza húzzon. Legyetek az Itt és Most pillanatban teljes mértékben lehorgonyozva az Isteniségben és a Szív központotokban! Legyetek benne teljesen az Isteni szeretetben, fényben és erőben!
Még a legnagyobb látók sem képesek arra, hogy jelenleg megmondják mi történik. Ugyanis minden olyan hatalmas változáson megy keresztül. Az egyik pillanat nem olyan, mint a következő vagy a rákövetkező.
Még két lélegzetvétel között is minden változik!
Csak szemlélődjetek és figyeljetek!
Legyetek jelen!
Engedjétek meg önmagatoknak, hogy kiürüljön és megszabaduljon minden elképzeléstől, hogy kik és mik is vagytok, vagy amik kellene, hogy legyetek!
Vagy, amit el kell érjetek, vagy amivé válnotok kell.
Ti most átalakítás alatt álltok, ha készen álltok és elfogadjátok ezt, egy teljesen új önmagatokká. Hirtelen fel fogtok ébredni egy reggel és arra döbbentek rá, hogy átalakultatok. Az az én, akiről eddig azt gondoltátok, hogy vagytok elmúlt, elment. Örökre. Már nem azok vagytok, akiket kifelé vetítetek!
A perszónák, a maszkok, az álarcok elmentek.
Az igazi magasabb rendű én lelketek teljesen átvette az irányítást és helyre állították a teljes lelki képességeiteket. Ez az az ajándék azok számára, akik készek arra, hogy ezt befogadják.
Lesznek, akik nem akarják majd elfogadni ezt az ajándékot.
Mindenkinek meg van a szabad akarata és választása.
Ami megnyílik most azok számára, akik úgy döntenek, hogy elfogadják a teljes feltöltést és teljes belépést a magasabb lelkük teljességébe egy teljesen új világ.
Judith Kusel
Sok szeetettel
Pars Kutay 2020 július 14.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése