2020. május 4., hétfő

Csillagtitkok: Szerelem, szerelem, áthozott szerelem

Szerelem, szerelem, áthozott szerelem
Igen, jól olvastátok. Nem „átkozott” a szerelem, hanem áthozott!
Micsoda különbség van a kettő között! Nem véletlenül akarták elfeledtetni velünk. Hamarosan az is kiderül, miért és honnan áthozott.

Köszönet Fehér-Pál Ritának, aki felhívta erre az aprónak tűnő, de nagyon fontos különbségre a figyelmemet. Vagy inkább emlékeztetett. (Párjával, Fehér Tamással közösen írt Ikerláng Szerelem című könyvét sok szeretettel ajánlom mindenki figyelmébe, ahogy a velük készült interjút is a Hatoscsatornán!)
Szóval. Annyi mindenről írhatnék most. Koronákról,
koronázódásról, buta vírusokról és a hozzájuk kapcsolódó nevetséges cirkuszokról, félelmekről, születő reményekről, szabadságvágyról, a maszkok mosolyt takaró rémisztő hatásáról, a „kötelező” távolságtartás emberi közelségtől és öleléstől megfosztó manipulatív eszközéről, a világ változásáról, a felébredésről … de nem erről fogok. Mert mindez másodlagos ahhoz képest, ami születik épp az Égen. Ami még nem annyira kézzel fogható (de hamarosan az lesz), csak finom rezgések formájában, angyalszárnyakon közelíti lassan, óvatosan a földet. Amiről sokak figyelmét talán elfordította most a megélhetéssel, a bezártsággal vagy félelmekkel vívott küzdelem, amiről, talán azt gondolják sokan felesleges butaság csupán, de ami úgy tűnik mégis az egyetlen megoldás lesz a kezünkben.
A legősibb Erő. A legősibb Kozmikus Titok. A Szerelem.
A Szerelemről fogok írni.
......................
Ha tovább szeretnéd olvasni az aktuális írást itt teheted meg:
Veres Mónika, csillagtitkok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése