2020. február 8., szombat

Imalánc Bolvári Bátor Nyilasért

Érző, tiszta szívű, tiszta lelkű Magyar Testvéreim!
Szeretettel kérünk benneteket, hogy csatlakozzatok ahhoz a Fény energiához, amely a szívünkből jövő imádság átlal életre kel és meghozza a Fény győzelmét a sötétség felett!
Imádkozzunk együtt Boldogasszonyunk kérésére a négy hónapos magyar gyermekért, a dusnoki Bolvári Bátor Nyilaskáért, aki most minden szüleitől elszakított gyermek fájdalmát átérzi.
A mai nappal, 2020. február. 08.-án 20 órai kezdettel Imaláncot indítunk a kicsiny gyermekért Bolvári Bátor Nyilasért, és minden szüleitől elszakított Gyermekért és Családért.
Imában minden nap 20 órai kezdettel kapcsolódjunk össze szívünk által, árasszuk ki a Fényt erre az Országra és kérjük Arany Atyácskánkat, Napbaöltözött Égi Édesanyánkat, segítsék meg ezt a Családot, hogy újra visszaálljon a CSALÁD egysége, amely Nemzetünk alapja, szent és sérthetetlen. Így legyen!!!
Nekünk személyesen megadatott a Családdal való találkozás lehetősége. Szívünkben, lelkünkben érezzük, hogy a meghurcolt Család tagjai , tiszták, őszinte, egyenes magyar emberek.
„Hiszek egy Istenben.
Hiszek egy Hazában.
Hiszek Magyarország Feltámadásában.
Hiszek és dolgozom érte.”
Áldás!
Lendvay Katalin
Szokolai Tibor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése