2020. február 10., hétfő

Szabadságban élni!


Áldás! Magyar Asszonyként, az Asszonyokhoz, Leányokhoz, Nagyanyákhoz szólok, mert úgy érzem kötelességem, hogy ezt megtegyem. (Azokhoz az Asszonyokhoz szólok akik még nem vállalták fel cselekvő erejüket.)
Az Ősi Erő, a Női Erő mindannyiunk szívében benne él, csak felszínre kell hoznunk magunkból.
Több alkalommal megosztottam már Boldogasszonyunk üzenetét, melynek első sorai így hangzanak: " MAGYAR ASSZONY miért nem rezdülsz együtt az Ősi Teremtő Erőddel? Mi tart vissza attól, hogy megnyisd a szívedet, s együtt rezdülj a szívedből fakadó teremtéseddel?Mi az oka, hogy nem mered előhozni magadból azt az ősi szentséget, azt a szépséget, jóságot, mely lelked mélyén arra vár, hogy kinyílj, mint ahogy a virág kibontja a szirmait?"
Kedves Magyar Asszonyok! Eljött az idő, hogy felvállaljátok a bennetek lévő ősi erőt és megnyilvánítsátok magatokat a létezésben!
Eljött az idő, hogy megnyissátok a szíveteket és felelősséget vállaljatok cselekedeteitekért!
Minden nap amit közönnyel töltetek, elsötétítek fényetek.
Hol van bennetek az ősi erő?
Mi tart vissza attól, hogy megnyissátok a szíveteket és kiálljatok azért az Asszonyért, Családért, akitől elvették a gyermekét, s ezáltal széttöretett számukra a Család szentsége?
Hol van bennetek az az ősi erő, aki támaszként megtámasztja a szenvedőt és segítő kezeket nyújt feléje?
Hol van bennetek a kiállás bátorsága?
Hol van bennetek az ősi erő, amely minden nőben eredendősége által vele született?
Mi választ el attól szentségtől, hogy meglássátok magatokban, hogy a szereteted kiárasztása által sorsokat vagy képes megváltoztatni, életeddel példát mutatni?
Az összerendeződés és a szétválasztódás időszakát éljük a jelenben.
Én álmodtam magamnak egy világot melyben az Asszonyok egységet alkotnak, kiállnak egymásért, ha bajban van az egyik Asszonytársuk megtámasztják, szerető, gondoskodó jelenlétükkel bíztatják, egyet alkotnak vele.
Álmodtam egy olyan világot melyben a Nők túllépnek magukon és Szakrális Nővé válnak, Boldogasszonyunk elhívása által Boldog Asszonyokká válnak. Hisz minden egyes NŐ lelke legmélyén Boldogasszony/Boldoganya hisz Ő a földre született égi Anya mása.
Álmodtam egy olyan világot, melyben beállunk a saját tengelyünkbe és megcselekedjük azt amit meg kell cselekednünk, és létrehozzuk az Egységet,a Közösséget, mely a Nemzet alapját képviseli. Hisz a Nő a megtartó ereje a Családnak, a kisközösségnek, a nagyközösségnek, a Hazának.
Szólítalak benneteket Magyar Asszonyok ébredjetek fel az álomból, nyissátok meg szíveteket és rendeződjetek egységbe!
Tárjátok ki angyalszárnyaitokat, és gondoskodó, oltalmazó jelenlétetekkel védelmezzétek ezt a családot és a kisgyermeket, és minden családjától elszakított gyermeket, mely mindannyiunk gyermeke, ha egységben, közösségben, Nemzetben gondolkodunk.
Magyar Asszony eljött az idő, megtaláld ÖnMAGad isteni Lényét! Hozd felszínre azt a tudást, mely lelked legmélyébe van írva!
Engedd, hogy lelkedből utat törjön és fényével beragyogja a körülötted élőket! S engedd, hogy szereteted áradása beragyogja Magyar Nemzetedet!
Áldás! Lendvay Katalin



Az édesanya szól 1 óra 5 percnél mindenkihez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése