2019. november 30., szombat

Imára hívlak!


Megtennéd, hogy megállsz egy pillanatra? Megtennéd, hogy elcsendesedsz most egy percre? Csak egy percet kérek.
Szánsz rám ennyi időt?
Ha igen, most kérlek, szánj egy pár percet erre az írásra, s ha szíveddel, lelkeddel azonosulni tudsz vele, akkor kérlek mondj velünk egy IMÁT jövő héten néhány napon át a nemzetért! A magyarságért. És a békéért.
Tudom, sokan kérnek sokat tőled. Annyi helyen, annyi felé kell megfelelned. Nincs időd semmire .. Ráadásul közelednek az Ünnepek, s neked temérdek elintéznivalód van, alig győzöd ...
Ez most mégis fontos!
Mert fontos és ritka kozmikus pillanat köszönt be jövő héten egy héten át az életünkben! Olyan lehetőség, olyan mágia ez, ami jó ideig nem fog visszatérni, s amely óriási sorsfordító és sorsemelő erő lehet a magyarság életében.
Persze lehet, hogy téged ez nem érdekel. De engem igen!
Sőt, most kifejezetten azt érzem, nem csak lehetőségem, de kötelességem is, hogy tájékoztassak erről a különleges egy hétről.
Elmesélem miért.
December első hetében különösen fontos aktualitása van a Nemzeti Imanapoknak, azaz a közös imádságnak. Ennek Csillagos Égre írt oka a következő. A Jupiter december 02. és 09. között beáll a Kígyótartó csillagkép "kezéhez", s egyúttal a Nyilas csillagkép indító nyilához ér. Azaz az Al Nasi csillaghoz, mellyel az Isten Szívét "vesszük célba", illetve itt vesszük fel vele közvetlenül a kapcsolatot.
Ez a magyarság számára egy kiemelten fontos kozmikus pillanat arra, hogy Küldetését teljesítve a Fényt útjára indítsa, s hogy sorsát a kezébe vegye. Hogy újra közvetlenül felvegye a kapcsolatot Teremtőjével. Hogy a varázslat újra elinduljon. A varázserő, amit táltosaink ismertek és működtettek.
A gyógyító Kígyótartó csillagkép "kéz" része a kézben tartott erők mágiája ugyanis! A közös imára pedig a Jupiter: a hit, a Teremtő szimbóluma hív. Épp ezért a szívből, közösen, EGY IDŐBEN elmondott imának nemzeti szinten kiemelten nagy ereje VAN most.
De persze mindez igaz egyéni szinten is: az ezekben az időpontokban elmondott imának most különösen nagy gyógyító és sorsuraló ereje van! Varázsolni lehet vele, de csak a Jupiteren, azaz az imán - és a hiten keresztül! Tehát fontos, hogy HIGGY benne. (Vagy ahogy a táltosok tanítják: inkább már tudd.)
Ezért kérem, aki úgy érzi, csatlakozzon a közös imákhoz! Imádkozzunk egy időben - bárhol -, de lélekben közösen.
Nincs kötelezően előírt ima-szöveg, mindenki szíve szerint szólítsa meg a Teremtőt és Boldogasszonyunkat. Emelő erővel, hittel, szép gondolatokkal, örömmel - biztosan tudva (!) a pozitív nemzeti szintű változásokat a teljes nemzeti egység irányába, Hunor és Magor testvéri szeretetében: vállvetve küzdve egymásért és soha nem egymás ellen.
Az Isteni Terv szerint. Boldogan, bőségben, biztonságban, szeretetben. Áldással.
Az időpontok a következők:
December 08. Advent Vasárnap 10 óra - ez a legfontosabb, legerősebb.
Továbbiak:
Dec. 03. 8 óra
Dec. 05. 21:30
Dec. 15. 19 óra
Gondolj bele mennyi minden felesleges dologra szánsz minden nap tíz és még tíz perceket. Akkor nem is kérek sokat, igaz?
Hát nyisd meg a szívedet és ebben a pár szent percben a Teremtő felé fordulva a SZERETET fényében kapcsolódj össze lélekben magyar testvéreiddel.
Ha szereted ezt a gyönyörű Szent Magyar Földet. A világ legcsodálatosabb helyét.
S légy büszke arra, hogy magyar vagy, ősi szent kódok csodálatos hordozója.
Isten áldjon meg!
Köszönöm, hogy elolvastad. Veres Mónika
Kép: "Magyar feltámadás"  Lendvay Katalin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése