2019. július 4., csütörtök

Tündér Ilona üzenete mely nemcsak a Nőknek hanem már kiegészítve a Férfiaknak is szól:Tündér Ilona üzenete mely nemcsak a Nőknek hanem már kiegészítve a Férfiaknak is szól:
(2019. június.26.)

- Merjetek ÖnMAGatok lenni! Vállaljátok azt, AKIK EREDENDŐEN VAGYTOK! Lépjetek túl Önmagatok alkotta korlátain. Tárjátok szélesre szívetek kapuját, - s alkossatok egy ÚJ ÉLETET, - Magyar Asszonyyokhoz méltó életet! 
Ősiségetek ne elrejtsétek, - előtérbe helyezzétek! SZÉPÜLJETEK RÁ A VILÁGRA! Merjetek többek lenni annál, akik most vagytok, hozzátok elő MAGotokból az EREDENDŐ LÉNYETEK, tündér minőségetek!
Alkossatok SZÍV NEMZETET! Egymás megsegítéséért tegyetek!
Szavam nemcsak a Nőkhöz, a Férfiakhoz is szól!
Adjátok át magatokat az isteni Erőnek aki átalakít benneteket! 
A keménység, a zártság már nem az újkori férfi ereje.
Az erő, amely bennetek kell, hogy megjelenjen az a szeretet.
A szeretet nem keverendő össze a gyengeséggel!
A szeretetben erő van, egy olyan tartományba helyez bennetek, amely kiemel a hétköznapok küszködéséből, s átemel egy olyan valóságba, amelyben tartást, emberi értékeket jelenít meg.
Merjetek változni, merjetek megnyílni, s elvetni a régi berögzült formákat. Tápláljátok magatokat új erővel, új lendülettel,- változzatok varázslatos Tündérfiakká, akik mellett az asszonyok biztonságban, szeretetben élik meg napjaikat,- ezáltal emelkedik a Család szellemisége, visszatérnek az eredendő értékrendek és visszatér a Haza becsülete.
Áldás legyen minden emberen, áldás legyen a Magyar Nemzeten!
Belső Hang által lejegyezte: Lendvay Katalin
A fényképen Tündér Ilona selyemképem látható.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése