2018. március 5., hétfő

D. TÓTH KRISZTA: ELÉG.


Mi a fene történt velünk, emberek? Mi történik velünk? A szemünk láttára csorog a méreg a kútba. Látjuk, ahogy öntik, erre nemcsak hogy iszunk belőle, még mi magunk is csepegtetünk utána.
 Az lesz a vége, hogy a saját szemünk láttára fulladunk bele mind a saját dühünkbe.
Mert ennek így nem lehet más a vége.



Hetek, sőt, hónapok, de az is lehet, hogy évek óta érzem: valami nincs rendben.
Nincs rendben az, ahogy egymással vagyunk.

Ahogy szólunk a másikhoz, ahogy nem figyelünk, ahogy túlreagálunk, ahogy odavágunk, ahogy hibáztatunk, ahogy felmentünk, ahogy magyarázzuk a magyarázhatatlant, mentegetjük a menthetetlent, ahogy szemet hunyunk, ahogy szelektálunk.
Ahogy mindent megteszünk azért, hogy csökkentsük a kognitív disszonanciát, amit az eddig ismert rendszereink ledőlése okoz.
Megosztódunk, acsarkodunk, fotelből háborúzunk, „jólmegmondjukneki”, okoskodunk, fröcsögünk, beszólunk, leszólunk, megbélyegzünk, hibát keresünk, kategorizálunk, ellenségeskedünk.
Migráncsozunk, cigányozunk, sorosozunk, brüsszelezünk, nácizunk, fasisztázunk, liberálisozunk, köcsögjobberezünk, buzizunk, droidozunk.
Feministázunk. Nőgyűlölünk. Férfigyűlölünk. Gyűlölünk.
Árkot ásunk. Tabusítunk.
Öklöt rázunk, rádudálunk, középső ujjat mutatunk, korrumpálunk, lefizetünk, mert mindenki csinálja, és különben is, ez nem az.
Ez más.
Ez nem olyan.
Mind egyforma.
Az összes politikus, az összes vállalkozó, az összes rendőr, az összes tanár, az összes főnök, az összes beosztott, az összes kereskedő, az összes beszállító, az összes megrendelő, akkor mi miért ne?
Fogd be a pofád.
Ne ugass bele onnan kintről.
Relativizálunk, áldozathibáztatnunk, egymásnak esünk, szmájlival tompítunk, bűnbakot keresünk, találunk, kiköpünk oldalra, kezeinket mossuk, felelősséget hárítunk.
Vagdalkozunk.
Kicsinálunk.
Megbosszulunk.
Tönkreteszünk.
Erőszakoskodunk.
Hatalmunk van. Használjuk. Kihasználjuk.
Visszaélünk.
Masszőrként bugyiba nyúlunk.
Bajnokként csoportban támadunk. Medence falához szorítunk.
Megfogjuk a fenekét. A mellét. A farkát.
Rendezünk és rendelkezünk.
Odadörgölődzünk.
Hisz csak rámenősen udvarlunk.
Vállfával nevelünk.
Lehúzatjuk a gatyáját.
Hisz ez csak művészet. Nevelés. Kiteljesedés. Szabálytalan.
Ne merj szólni, úgysem hinne neked senki.
Minek ment oda.
Minek szállt be.
Miért nem jött el.
Miért nem öltözött föl rendesen.
Mégis, mire számított.
Miért hallgatott húsz évig.
Ez egy ilyen szakma.
Érdekes, hogy velem sosem.
Pedig én is. Pedig én sem.
Kevés a mítú. Sok a mítú.
Akkor most már semmit se szabad?
Gyerekre ordítunk.
Szülői pofont osztunk.
Ráverünk a fenekére, csak egyszer, hogy megtanulja.
Mi is kaptunk,rendes ember lett belőlünk. Mégis.
Ugyan már, liberális bullshit.
Tanulja meg az a gyerek, hogy ki az úr a háznál.
Büdös kölke.
Amíg az én kenyeremet eszed.
Nem figyelsz órán? Itt egy tockos. Vonalzóval. Nincs abban semmi. Tisztelet. Mindennél fontosabb.
Ezek a mai fiatalok. A jogaikkal nagyon tisztában vannak, bezzeg a kötelességek.
Bezzeg.
Nem szólunk, ha fáj.
Nem szólunk, ha másnak fáj.
Nem szólunk, ha nincs rendben.
Nem szólunk, ha nem fér bele.
Nem szólunk, ha látjuk.
Nem nézünk oda.
Nem halljuk meg.
Nem rajtunk múlik.
Nem tudtunk róla.
Inkább nem tudunk róla.
Szánkat befogjuk, hallgatunk, csöndben meghúzódunk.
Csak nehogy valami baj legyen.
Csak éljük túl.
Semmi más nem számít.
Senki más nem számít.
Elhisszük, hogy ezt érdemli.
Elhisszük, hogy ezt érdemeljük.

Elég.

Mária Magdolna üzenete



Mária Magdolna: Egyetlen ember sem vonhatja ki magát a Földanyára érkező vibrációk hatása alól, függetlenül attól, hogy tudatában van-e vagy sem, mert ez egy tökéletesen azonos tervezet mindenkire nézve.
Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy nem mindenki fog élni ezzel a lehetőséggel, viszont a ti hozzájárulásotok világot különít el a világon belül.

Itt az idő mélyebben belehúzódni a Nap fényébe a szíveteken belül, azért, hogy a mélyebb megértés birodalmaiba kerüljetek, azzal összefüggésben, amit a bőség jelent a számotokra.
Sok ember téveszti össze a gazdagságot a pénzügyi vagy anyagi javakkal. A bőség semmiképpen nem korlátozódik az élet ezen, két anyagi jellemzőjére. Megtapasztalhatjátok a negativitás bőségét vagy a pozitivitás bőségét aszerint, hogy mibe fektettek be energiát. Ezért tudatosodjék bennetek, hogy az energiátokat mire összpontosítjátok! Számos különböző energia van rátok hatással bármely adott pillanatban. Azt javaslom, hogy tudatosuljanak bennetek az érzelmeitek és jegyezzétek meg, hogy fölöttébb érzékenyek vagytok az asztrális sík kivetítéseire. Amikor negativitást éreztek, akkor kérjétek, hogy ez az energia alakuljon át feltétel nélküli szeretetté, amivel helyreállíthatjátok a belső békéteket és egyensúlyotokat. Ne feledjétek, ezt minél gyakrabban tegyétek!
Az anyag világában létezni nem egy leányálom, ezt mi is átéltük, úgy ahogy ti is. A különbség annyi, hogy ez alkalommal lényegesen több lélek nyílt meg a fény befogadása előtt, mint ahogy korábban és ez teljesen megváltoztatja a játék kimenetelét.

A Kozmikus Világok bejárata ott van előttetek. Amikor teljesítetek minden beavatást és aktiváljátok a saját tudatosságotok bölcsességének és szeretetének magasabb szintjeit, akkor mélyebbre láttok ezekbe a világokba és a bizalom helyreáll. Kérésetek a megszabadulásra meghallgattatott. Azzal, hogy olyan sokan kaptátok meg ehhez a hozzájárulást, lehetővé vált a számunkra, hogy teljes számban megmutatkozzunk és segíthessünk benneteket és megmutassuk nektek, hogy mi az igazság. Az igazság tömkelege vár rátok itt ezekben a kozmikus szent díszítő elemekben, emlékeztetőül.

Az emberi szív a szeretet minden képzeletet felülmúló képességével rendelkezik, ám a fájdalom és szenvedés eredőjeként ennek a képességnek a 98%-át elrejtettétek. A teljes 98% nem tisztítható ki egyszerre, mert ettől teljesen kimerülnétek. Nem tudnátok, hogyan éljétek az életeteket ilyen szeretet átélve és rendkívül sérülékeny helyzetbe hozna titeket. De most olyan időszakon dolgoztok, és afelé tartotok, amikor a fény és a szeretet erejének hatalmas forrása olyan erővel csatornázódik át rajtatok, hogy a létező legerőteljesebb helyzetbe kerültök, amit egész életetekben, teljes földi létezésetekben megéltetek. Ezzel képesek lesztek megérinteni az emberek életét, megérinteni a szívüket olyan módon, ami azelőtt nem volt lehetséges. Az egyetlen mód, ami erre valaha példa volt, az Yeshua tanítása és más hatalmas próféták, Avatárok és Felemelkedett Mesterek lénye, akik a Földön jártak.

Mivel a Föld annyira szennyezett minden szinten, meg fogjátok érteni, hogy miért szükséges kitisztítanunk benneteket, hogy elérhessétek azt az energia szintet, amit a Nagyok tudnak magukénak, akik előttetek járták az utat. Isten képére teremttettetek, ez az a szelem, ami éltet titeket. A lelketek tanulja uralni magát az emberi húson belül és ezzel egyidejűleg próbál az Anya/Atya Isten hangja lenni, az a jármű, az a csatorna lenni, amin keresztül a Szellem megnyilvánul. Ez, drága szeretteim, csak egy újabb példa arra, ahogy a világotok dinamikáját megváltoztatjátok. Néhányotok már nem lesz tanúja a változásoknak ebben az életidejében, de azok, akik utánatok jönnek, ők majd learatják a bő termést, ti pedig a másik oldalon lesztek tanúi ennek az aratásnak. Ez fog eltölteni benneteket belső örömmel és élvezettel és azt fogjátok érezni, amit mi érzünk, amikor szemléljük valamennyiőtök munkálkodását és utazását a fény felé. Lelketek felszabadítását az anyag fizikai világának felépítménye alól, ahogy fölébe kerekedtek és magatokévá teszitek szellemetek dinamikus sorsát és lerögzítitek az anyagi világban. Ti vagytok a fény hordozói, a lélek sötét éjszakájában fényesen ragyogó fáklyák. Sok lélek esett a sötétség csapdájába és még csak nem is tud róla!

A világotok háborúban állt és még mindig békétlen és ez még sokáig így fog maradni. A gonoszság, a sötétség és a tudatlanság túlsúlya meghaladja a tudásét, a megvilágosodásét és a meghatalmasodásét, a szeretetét és az igazságét. Most itt az idő megváltoztatni ezt a statisztikát.

Egyetlen férfi vagy nő sem sziget önmagában, erre igen fontos emlékeznetek! Ha elszigetelitek magatokat a sötétség sűrűjében, elkülönítitek magatokat a világtól. Az nagyban különbözik attól, amikor időt szakítotok a visszavonulásra, hogy befelé forduljatok és magatokkal és a Szellemmel kommunikáljatok. Ha volna bármilyen részetek, amiről tudatos éberségetek megállapítja, hogy szándékosan elkülönítettétek a világ többi részétől, szeretném, ha most a Nap Hét Lángját életetek ezen területére csatornáznátok. Bíznátok benne, hogy minden biztonságba kerül és hogy szabadon bemerészkedhettek életetek ezen területére. Engedjétek a Nap sugarait ráragyogni erre a területre és adjatok életet új kapcsolatoknak és új viszonyoknak az emberekkel, a természettel és a Szellemmel!

Engedjétek a fény erejét, a szeretetet és a kegyelmet kiterjedni a Földanya testének világába. Erősítsétek meg újra és újra, hogy ez erővel látja el a fény és a szeretet, a harmónia és a bölcsesség rácsait a Földanya testében, a ti testetekben. Ez az, drága szeretteim, ahogy együttműködünk, együtt dolgozunk egyetlen szívként, egy hangként, egy tiszta szándékként, hogy megfordítsuk a széljárást. Átváltoztassuk azok szívét és elméjét, akik készek rá és hajlandók találkozni önmagukkal az Anya/Atya Isten Szellemének szent kamráiban.

Kiérdemeltétek ezt a jogot, menjetek tovább szorgalmasan, bizalommal telve, reménykedve, bizakodva és békével a szívetekben!

Fogadjátok el a végtelen forrást, tudjátok, hogy mindig itt van, és hogy egyek vagytok vele!

Mária Magdolna vagyok és a szeretetem veletek van örökké, au revoir.

Mária Magdolna: 8:8 - 104-110. Tűz Kapu
Michelle Eloff közvetítése által






"...azok,akik főként a lélek világában tevékenykednek,sokkal erősebben szenvednek,mint azok,akik testben és csak a testért élnek.
A testben a finomabb rezgések eltompulnak.
Minél durvább ,minél alacsonyabb a test vibrációja,annál alacsonyabb az intuitív igazság iránti fogékonysága."
Grace Cooke


(átvéve Potonyi Lászlótól)



Egy Őrangyal üzenete