2018. december 7., péntek

12:12 Kozmikus Felemelkedési Kódok




12:12 Kozmikus Felemelkedési Kódok
Ahogy haladunk az év 12. mágikus hónapjában előre felé, a kozmikus gyorsulás és az ébredés tovább terjed a világ körül. A december általában az ünneplés és adományozás ideje. Szintén ez az ideje az évnek, amikor bolygónk egy vonalba kerül a Galaktikus Központ 27°-án álló Nyilassal.. A Jupiter bőséges mozgása a kalandozó Nyilasba egy évig, hangsúlyozza a nagyobb globális érdeklődést az utazás, az oktatás és a nemzetközi kapcsolatok iránt. Talán ennek a befolyásnak a hatására fog megereszkedni a megosztó retorikák és a polarizált átható merevségek közül néhány a világban.
12:12 és 12:21 között elérjük az éves Felemelkedési összehangolást - Napforduló… mely megnyitja a Kozmikus Kaput a magasabb dimenziók felé. A 12:12 kozmikus felemelkedési kód, amely a 12. dimenziós Krisztusi Istenség elérését jelenti. 12:12 -én a kozmikus portál az egész galaxisban megnyílik, hogy elérje az isteni tudatosságot és aktiválja a 12 szálú DNS-t..
A 12:12 szent szimbólum, mely a spirituális növekedésünket végtelen létként képviseli. Azok, akiket a 12:12 hatalomra vonz (inverz 12:21), olyan fejlett lelkek egy csoportjához tartoznak, akik magukban hordozzák a felemelkedés kristály isteni mag kódjait.
Nem meglepő, hogy 2012 volt az év, amikor az idősűrűség globális mátrixa felszabadult. Egy intelligens tervezés a világegyetem számaiban, szimbólumaiban, kódjaiban és geometriájában. Áldva vagyunk ez időben a Fény Család nagy támogatottsága által, amikor áthaladunk a leigázás mátrixából, a hüllő-emberi hibrid genetikából és az idő / dualitás kollektív frekvencia sövényén.
Ebben a rendkívüli időben az emberiség monumentális arányú gyógyulási válságot tapasztal meg. Amint a haldokló patriarchális ellenörző rendszer fokozatosan összeomlik, az isteni nőiesség növekszik, mint nyugtató balzsama az együttérzésnek, a tiszteletnek és a szerető kedvességnek a bolygó minden lénye felé. Nézzük meg a lendület emelkedését!
A misztikus 12. hónap alatt ünnepeljük a Galaktikus Központ Nagy Központi Napjához a 12:12-es kapu nyitását, és aktiváljuk isteni örökségünket. Sok Csillagmag utazik a párhuzamos Kristályos Világegyetemből, és hoz fejlett kristályos technológiát, szent geometriát és fénytudatot a bolygónkra.
Minden alkalommal, amikor bekapcsoljuk a Kvantum Örvényt, kaput nyitunk a végtelen holografikus Univerzumra.

2 megjegyzés: