2018. november 3., szombat

November a felszabadulás ideje a Tudatosság útján



November hónap Energiájának egyik legerősebb és lenyűgöző arculata az, hogy képes felfedni az Életünk tanulságainak többdimenziós minőségét, 
Csodálatos kreatív novemberi Energiák nagyszerű Erővel és potenciállal rendelkeznek. Ebben a hónapban a 11/11 erős intenzív galaktikus portál hatása érződik majd ami 11-én érkezik, ez a portál rezonál a 11/11/11-es számmal, ami egy tripla Energia vagyis mester portál . Ez a tripla Mester Energia segít feltárni , hogy felismerhessük hol is vannak még életünkben olyan rejtett érzelmi minták, kiegyensúlyozatlanságok , elfolytó mechanizmusok melyeket kijavíthatunk tudatos döntéssel. Azáltal, hogy tisztán , őszintén, felelősségteljesen, következetesen , magunkat és másokat tisztelve élünk, most hatalmas változást hajtunk végre az emberi evolúció egyik kulcsfontosságú pontján. Felismerjük mennyire értékesek vagyunk. Azt is meg fogjuk tapasztalni, hogy ezek a frekvenciák gyógyító Energiákat hordoznak, és tudni fogjuk hogyan tudunk majd dolgozni ezekkel az Energiákkal és kódokkal, hogy gyógyulást és egyensúlyt hozzunk magunk számára és a körülöttünk élők életébe. Nagyon hasznosak lesznek ezek az Energiák a lelki ébredések előmozdításában, illetve Szellemi Segítőkkel való összekapcsolódásban. Ezen a napon fokozott érzékenységgel, empátiával, a szinkronicitás növekedésével, asztrális aktivitással, tudatossággal és erős kreatív energiával szembesülünk.
November a felszabadulás ideje a Tudatosság útján. Amikor tisztában vagy ezzel megváltoztathatod a " játékot". Egy "játékváltó" idõszakban vagyunk, és az esélyek számunkra áttörést jelentenek. Az Angyali Birodalom és a Szellemi Vezetők készen állnak arra ,hogy segítsenek. Ráhangolódunk egy magasabb frekvenciára ,gondolj a tűzmadárra a főnixre, a Lélek madara Ő , aki felemelkedik hamvaiból és nem aggódik amiatt ha ez alatt az idő alatt bármi "elégeti" ... a Belső Erőnkről tanít a tűzmadár csodálatos transzformáció mely által képesek vagyunk feltámadni ,újjászületni... szárnyalj főnixként !
Hallgasd testet üzenetét amikor fáradtnak érzed magad... Ebben a hónapban van egy szuper erős gyógyító Energia örvény, hangolódjunk rá, ezt az Energiát most használjuk az egészségünk megerősítésében és a tisztítások alatt , meg kell értenünk az öngyógyítás Energiájának képességével Mindannyian rendelkezünk ,mely a legdrágább kincsünk. Legyen mindig időnk önmagunkra. Újratöltődés, öngondoskodás... szeretetteljes figyelem önmagamra... sok pihenés, jóga, vegyünk egy forró fürdőt, sétáljunk egyet a természetben, a víz mellett tisztuljunk, a napfény gyógyító Energiáját szívjuk magunkba, igyunk sok vizet, fedezzük fel a finom gyógynövény teák csodálatos ízvilágát, az egészséges életmódot, tisztító diéta alkalmazása étrendünkben,tehát fokozott test és táplálkozási tudatosság fontossága lényeges, hallgassunk meditációs zenét, mantrákat zengessünk, közös meditációban legyen szándékunk kapcsolódni Szellemi Mentorunkhoz, naplóírással, akár inga használatával, vagy kártya olvasással, álmokon keresztül, kristályokkal, gógyító terapeutákkal ... nagyon erősen érezzük majd segítő, gyógyító hatásaikat. Ne felejtsük el gyakorolni a hálát! Mindig hallgassunk a szívünkre! 
Itt az idő , hogy gyógyítsuk testünket, szívünket, Lelkünket, elménket minden szinten. A Szeretet Fény vibrációja vagy! Leld Örömöd ebben a folyamatban, lazíts, örülj mindennek ami Veled történik és szeresd magad! 
Úton vagyunk a Mester portál felé... a Lélek Fénye aktiválódik. Örömteli átjárót kívánok Mindannyiunknak a 11/11/11-es portálon, fogadjuk, lélegezzük be mélyen a manifesztáció és a Teremtő Szeretet kreatív áldott Energiáját. Sat Nam! 
🦋Minael🦋




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése