2018. november 1., csütörtök

A HALOTTAK NAPJA FÉLRE VAN ÉRTVE.


A HALOTTAK NAPJA FÉLRE VAN ÉRTVE. 

Egyáltalán nem ZOMBIünnep. Nem a tökről, a horrorbulikról és a halálról szól, hanem az életedről. Neked is vannak őseid, akiknek az élete és munkássága hatott az életedre, ha más nem az anyukádon és az apukádon keresztül. Ha már rájöttél, hogy nagyon is van túlvilág, itt az ideje, hogy foglalkozz vele.
KÉT CSODA VÁR RÁD.
Október 31.én halottak napján elvékonyodik a „fátyol” az anyagi és a lelki világ között. Érdemes az elhunyt szeretteidre gondolva megbocsátani és bocsánatot kérni, rendezni a kapcsolatot az eltávozott szeretteiddel. Mivel a lelki világban vannak, ezért hallják, amit nekik mondasz. Gyújts egy gyertyát, tegyél magad elé egy fotót és mondd el neki, amit még szeretnél.

MINDENSZETNTEK NAPJA.
A másik, hogy november 1.én a túlvilág bölcs lakói minden évben segítséggel állnak a rendelkezésünkre. Ha szeretnél változtatni, kérd a segítségüket! Ha szeretnél jobb emberré válni, befejezni egy rossz szokást, kilépni egy szeretet nélküli helyzetből vagy meghaladni Önmagadat, itt a nagy lehetőség.
A lélek világának lakói nagy szeretettel segítenek Neked ebben.
Egyetlen ilyen alkalom van az egész évben. Amikor mindenki a felületes dolgokkal foglalkozik, te lásd a lényeget! A halottak napja és a Mindenszentek napja jó lehetőség, hogy letegyük lelki terheinket és ezért egy sokkal jobb minőségű életet kezdjünk el, mint amit ez előtt éltünk.


Az előadás az Életről szól. Tudmány és ősi bölcselet egyszerre. Amit a modern tudomány állít a halál pillanatáról, és ahogyan a több ezer éves írások mesélnek erről az átmenetről. Az előadás arról szól, hogy miért nem kell félnünk a haláltól. Arról, hogy milyen bizonyosságaink vannak, és hogy milyen csodálatos élet vár ránk a lélek világában...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése