2018. szeptember 11., kedd

Újjászületett című selyemképem mindent elmond nekünk, amit a mostani időben meg kellene cselekednünk!


Újjászületett című selyemképem mindent elmond nekünk, amit a mostani időben meg kellene cselekednünk. Hisz a szimbolikájában benne van, hogy honnan indultunk és hová tartunk. Mi az az erő, melyet ha életre hívunk magunkból, megtart minket,- és melyen keresztül érkezünk meg a célhoz, az EGYSÉGHEZ,- NAGYBOLDOGASSZONYUNKHOZ.
Az Újjászületett selyemképem EGYSÉG összekovácsolásának a jelképe, a magyar újjászületést ábrázolja. Kódjai égi csatornán keresztül érkeztek, ébresztőként hatnak. Öt rejtett kód van benne, melynek megnyílása és megértése a mi feladatunk.
Újra ismétlem magamat: Az összefogás ideje jött el, a tényleges összefogásé. Ezt pedig nem tudjuk másképpen megtenni csakis szeretettel. Elébb a családokban, a kisközösségekben kell hogy feltámadjon a szeretet és az egymás iránti elfogadás készsége. És ha ez megtörtént, akkor tudunk nagy dolgokban gondolkodni. A lényeg, hogy a másik embert az angyalszemeinken keresztül lássuk, és a szeretet rezdülése által, a bezárt szív megnyílik, a Lélek új erőt kap. És ez az Új Erő képes lesz arra, hogy Magyarországon elinduljon egy példamutató változás. De mindehhez el kell hinnünk, hogy rendelkezünk az Istentől kapott kegyelemmel és jósággal. Azzal a tudással, ami Őseinket előrébb vitte, és most példaképpen állítja elénk. Merjünk magunkra találni, merjük megtalálni magunkban az Isteni Lét Forrását. Ezeket a sorokat ajánlással írtam, hisz tanulom, tapasztalom életem minden pillanatában. 
Áldással és Fénnyel: Feketéné Lendvay Katalin
Nagyobb képben itt lehet megtekinteni:
http://lendvaykati.blogspot.hu/2014/06/ujjaszuletett.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése