2018. szeptember 22., szombat

Örző vigyázz, mert ha nem engeded el végre, sosem leszel SZABAD.....


Örző vigyázz,
mert ha nem engeded el végre, sosem leszel SZABAD.
Őrző légy most már "csak" szabad MAG, aki AD, s így végső Ön-Mag-Ad, mert már semmi szükség arra, hogy a félelem és az erőszak sátáni csapdájában elfeledd: KI VAGY?!!!
Őrző vigyázz, de most már Szíved Hangjára és annak Végtelen Békéjére vigyázz,
s engedd el a múltban összegyűlt rozsdás kardlapok, véres fejszék és zászlók vaskori energiáit.
Örző légy az, aki eme ósdi jelmezek és szerepek MÖGÖTT Te Ön-Mag-Ad EGY-szerűségében mindig is voltál: Végtelen Ölelő Szeretet - álruhában.
Örző! Ébredj fel!!! Már elengedheted a régi Földet és mindazt, amiről azt hitted, sosem eresztheted el. Itt az Új Energia és az Új Föld, ahol a régi energiával már semmire nem mész!
Őrző vigyázz, mert most Te magad írod sorsodat, ha ellenállsz a változásnak. S természetesen tudjuk, hogy annak, aki eddig arra volt büszke, hogy haláláig ragaszkodott a zászlóhoz és ellenállt férfiasan, most azt kell megtanulnia, hogyan engedje el mindezt, amiért korábban meghalt.
Őrző vigyázz hát! Ezt zárt szívvel, blokkolt szívcsakrával nem is lehet megtenni!
Ugyanis ezt kizárólag a Szív vezetésével és a szívcsakrán keresztül érkező Mennyei Szeretet képes megtenni, amely a felsőbb dimenziós Lényedből áramlik majd le, HA megnyílsz e magasabb energia és szándék irányába. A leáramló Szereteted majd feloldoz Téged mint személyiséget az ősi korlátaid alól, mert fokozatosan megmutatja Neked, hogy ez a Mátrix és a test halála, minden félelemmel együtt csak egy mesterségesen létrehozott energiarendszer része volt, egy kísérlet, egy "álom" része, amely pár év múlva véget ér. Már itt a felébredés ideje! Már nem omlik össze semmi, ha elengeded... Pontosabban... Az illúzió világa most éppen hogy összeomlik körülöttünk, és ezt hiába tartod, nem tudod visszatartani az Új Világ eljövetelét. Ha ragaszkodsz hozzá, csak magával ránthat...
Őrző! Hát érted már?! Lejárt a munkaidőd... Nincs már állásod sem...
Menj haza és légy szabad újra, Ön-Mag-Ad-ként, és innentől kezdve majd a Szíved mutatja meg az Utadat az Igazi Hazádba, ami sose volt a Földön! Addig is csak SZERESS, és tégy, amit akarsz!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009758831707&hc_ref=ARRUWiLMOkPdnwBcX9O33u9TQ5RDi54oD8I5o-XLwN0yDvPtMcCpr63ePBldQSzGeBI&fref=nf&__xts__[0]=68.ARCtFqexm5VUzn06vHitSy90NtUwje4Vg5AY7h-7OHqux7aDB5WAB0gKe7FOh8Wl9bCZf3r0nLtUCDUnoKq25_0Swjcfy9Gs92gdcAijLZT35u6Ybq2vJyFpbYHiKNASlx_3GdsaQ6BaiklKc78Ev1RTZ14DXpk__yGzQnjLYK79tedrFc9UDfg&__tn__=CH-R

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése