2017. december 12., kedd

Szépséges decemberi Energiák


Szépséges decemberi Energiák emlékeztetnek az átalakulások tovább gyorsulnak. Még mindig sok zavarodottságot, és bizonytalanságot tapasztalhatsz akár magadban, közvetlen, vagy távolabbi környezetedben, ahogy a régi rendszerek "meghibásodnak" és "lebomlanak," és az "Új" elkezd megnyilvánulni világodban . Ebben a szakaszban a "régi" összeomlása nyilvánvalóbbnak tűnhet, mint az Új-nak felbukkanása, de biztos lehetsz benne, hogy az Új Föld meg fog nyilvánulni teljes pompájában.

Ebben az időben áthaladtál egy magasabb szintű lelki küldetésnek az útján, azon az úton, amit csillagkapunak, portálnak nevezünk. Mint a 11.11-es portál ami 2017. november 11-én nyílt meg ,mint második bővítés.

Az első csillagkapu /portál 2017. október 10-én nyílt, mint 10.10-es portál. Ez az első kapu az új kezdetekbe való bekapcsolódást biztosította számunkra. Sokan úgy érezték nem tudnak már a régi életükbe valóságukba kiteljesedni , nem érezték magukat jól benne , nem tudtak azonosulni a régi élethelyzetekkel munka, kapcsolatok terén stb... fusztrációk, szorongások, elengedések régi minták. jelentek meg , és vágyakoztak arra, hogy az Új Valóság realitása nyilvánvalóvá váljon számukra. Ez az intenzív kényelmetlenség és az Új Valóság vágyakozása azt jelezte, hogy a Lelkük a 10.10 -es portál nyitásának folyamatába bekapcsolódott.

A november 11-i második átjáró a 11.11-es portál vagyis mint beavatási portál nyílt meg, melyben a Lelkünk elfogadta és elkezdte kifejezni, kiterjeszteni Új Lelki küldetését a Földön. Ez egy fontos kezdeményezés, amelyben a "régi" lenyomatok, hiedelmek és korlátok mélységét végül felszabadítjuk lehetővé téve, hogy teljesen átölelhessük az Új Valóságot és az Új felismerést magunkról , kik is vagyunk valójában, illetve lelki küldetésünkről ebben az Új valóságunkban.

A harmadik átjáró december 12-én 12.12-kor történik, ahol majd elkezd megnyilvánulni az új küldetésed, és ez az Új Föld holografikus rácsai szerint fog megnyilvánulni.. Ebben az időben nincsenek már ragaszkodások , kapcsolódások, minden régi észlelés a múlthoz feloldódik, készen állsz arra, hogy átöleld az Új Föld jövőbeni idővonalának ajándékát, ami megnyilvánul számodra. Tudatában leszel majd annak, hogy ezek az ajándékok bemutatásra kerülnek neked, mint lehetőségek és kreatív ötletek, és cselekvésre fognak sarkalni, anélkül, hogy szorongás vagy félelem lenne benned az Új valóságtól.

Ez a három átjáró/portál megtalálja a csúcspontját és a befejezését a decemberi napforduló idején 2017. december 21-én.
Ebben az időben képesek leszünk arra, hogy ezeket a feltörekvő energiákat egyensúlyba hozzuk az Isteni Fénnyel, a Galaktikus kódokkal, melyek a Galaktikus Központból származnak és a Földhöz fognak igazodni.


Valóban az ünneplés és az Öröm ideje elkezdődik , mikor magasabb szinten haladsz a Teremtés spiráljába belépsz a Fény Szeretet vibrációjába .Hiszen Mindannyian kiválasztottak vagyunk. 
Ragyogj, ragyogj,ragyogj! Ne feledd, ki vagy! 
Áldás kísérjen! Tündöklően szép ébredést Mindannyiunknak! 
Minael