2017. november 27., hétfő

Mennyei Csodák


C-vitamin a gyógyászatban


Légy Üres Edény – a Fény ekkor születik meg Benned

Feketéné Lendvay Katalin: Önátadás


Amikor nem csinál mást az ember, csak Van, jól érzi magát a bőrében, nem akarja elengedni a gondolatokat, nem akar üressé válni. Csak van, befogad, csöndesen létezik.
Ekkor olyan belső tartalmak, megélések bukkannak elő, amelyet szavakba nem lehet önteni, gondolatokkal nem lehet megfogalmazni
Tömören azt lehet elmondani, hogy a hitünkben most hatalmas erő rejlik, amivel teremtjük az Új Dimenziót, az Új Tudatosságot.
Ezért nagyon fontos, HOGYAN is látjuk a világ igazságait, a világ rendjét? Képes vagy működtetni az ELFOGADÁS teljes állapotát, és ebből kiindulva cselekedni? Az elfogadás nem azt jelenti, hogy ne tegyél semmit birka módjára, sőt! Fogadd el, ítélkezés nélkül… el tudod fogadni a mai világgazdasági helyzetet?
A Magyarság jelenlegi helyzetét? HISZEL abban, hogy minden rendben van? Működik ez a hit az életedben?
Vagy csak a szenvedést, a problémát és a nyomorúságot látod?
Nagyon fontos, hogy most Karácsony tájékán a hited mindennél erősebb legyen. Ez azért is fontos, mert 2012-ben, ami nem a világ végét, hanem a világ átalakulását hozza el, Te milyen világba szeretnél átalakulni? Ezért ez a HIT, amivel teremted az Új Dimenziót, kikezdhetetlen legyen.
Elfogadó, szeretetteljes, megengedő – és ez fog átrepíteni.
Ne megalázkodó és kishitű – az itt fog tartani.
Mi a TE igazságod? Csakis a Tiéd? Amit nem olvastál, nem mástól hallottál, hanem amit a Szívedben érzel?
Ha ezt megtalálod, egy kis gyémántként helyezd el Szíved mélyén a Napforduló és Karácsony idején. Mi az illúzió az életedben?
Mi nem valódi az életedben? Érdemes most ezt megfogalmaznod, elgondolkodni ezen.
A sárga csekk az asztalodon az, ami meghatározza az életedet? Vagy egy mellékzönge, ami nem jelent számodra semmit, jön, megy a sárga csekk, mindenféle megakadás és erőlködés nélkül?
Te mire alapozod, mire helyezed az életedet?
Mi számodra Időtálló, mi valódi?
A kormány és a világgazdasági helyzet?
Vagy az, hogy szeretetben élj?
Nehéz kérdések ezek, mert hallom, ahogy a beléd nevelt kódok máris válaszolnak, hogy bizony hogyan tekinthetnéd nem valódinak a kormányt, ami hoz egy csomódöntést, ami meghatározza az életedet… Tudom, hogy nehéz ennek elfogadni a nem-létét. Itt csak az a kérdés, hogy el tudod-e hinni azt, hogy lényegtelen, hogy milyen a látszatvilág, ha Te belül másra alapozod az életedet…
Mert e felé tartunk – amikor Te vagy a meghatározó, és nem téged határoznak meg. Próbáld ki nyugodtan, hogy háttér zönge számodra a „válság” és a „kormány” különböző döntései, az anyagi helyzeted… Mind egy képen, egy csodálatosan összetett festményen: Mire fókuszálsz?
Mit akarsz meglátni ebből a festményből? Mindig van választásod – bár lehet, hogy ezt most még nem éled meg, de minden út az első lépéssel kezdődik. Ha csak azért nem indulsz el egy úton, mert a körülötted élők nem mennek arra, akkor sosem tudod meg, hogy működik-e. Próbáld ki, tapasztald meg. Fájdalmas lesz először, de a Valódi vár rád, ha sikerül átállítanod a fókuszt életedben.
Márpedig, az Univerzum rendje az örök változás, az Örök Új megtalálása. Ehhez nyitnod kell, s az Új világ, amit annyira szeretnél akkor fog eljönni, ha TE a SAJÁT életedben tudsz nyitni. Kis apróságokat.
Ezért az Ég azt sugallja, hogy nyílj meg most, tegyél olyan dolgokat, amiket nem tettél még meg. Fektess ebbe erőt.
Legyen az bármi. Menj el egy olyan helyre, ahol még nem jártál.
Ünnepeld úgy a Karácsonyt, ahogy még sosem ünnepelted!
Ahogy NEKED jól esik!
Légy Te a Szabadságod meghatározója – és ne azt nézd, hogy mitől akarsz megszabadulni. Mert akkor az rabságban tart, és nem leszel sosem szabad. Tehát nem SZABADULNI kell, nem ez vezet a szabadság felé.
Mondd meg Te magadnak, hogy mitől vagy szabad. hozz létre egy magasabb rendű egységet önmagadban.
Lépj ki a kollektív tudatalattiból, a kollektív tudatlanságból. Mered? J El sem tudnád talán képzelni, hogy abból a kollektív tudatalattiból, amihez most csatlakozol, milyen rezgésekben vagy nap mint nap. A család, a népcsoport és a Föld össztudatossága elhagyható, illetve átalakítható. Amikor már nem csatlakozol hozzá azért, mert biztonságra van szükséged, mert a többi ember mutat neked példát, a többi ember mutatja, meg mit hogyan csinálj.
Ekkor egy új tudatréteghez fogsz csatlakozni, egy TELJESEN szabad és nyitott, blokkolás és gátlás nélküli tudatrétegbe, ahol mindenki szabadon nyíltan megmutatkozhat.
Ez egy döntés a részedről: kiszállsz ez a TV és az újságok által sugározott állapotból, kiszállsz-e a régi mintáidból, és képes vagy egy egységet megélni MAGADON BELÜL?
Így jön létre az Unio Mystica, a Minden Egy állapota egy magasabb rezgésszinten. Ahol nem a jelenlegi kollektív tudattalanba csatlakozol, ahol háborúk, éhínség, tudatlanság, félelem, önzés és rettegés az úr. Te választasz.
Nézz szembe magaddal, TE hol táplálod a félelmet és az agressziót!
Nézd meg milyen továbbküldözgetős maileket küldesz tovább. Nézd meg milyen „hírekkel” találkozol. Nézd, meg milyen emberek vesznek körül: ez mind TE vagy. Átlépés
Sokszor nehéz szembenézni magunkkal, de talán most a simogatásnak egy kicsit vége, mert néha tűz és lendület kell a továbblépéshez. A Fényben a sötét menekül, és lehet, hogy a saját sötét részeink nem szeretik a fényességet, és ezek fájnak csak.
De ezekkel szembe kell néznünk, különben nem lesz meg a Teljesség…
Ez az idei Napforduló kiváló alkalom a Szembenézésre Önmagunkkal, mert hatalmas lesz a BELSŐ FÉNY – és igen impulzív lesz a Napforduló energiája. A Fájdalom is erősödhet – de csak azért, mert gyógyul, mert EGÉSSZÉ válik. A részek össze akarnak állni, s a születés egy szinten mindig fájdalommal jár.

ölelés Veress Andrea Hajnalka