2017. november 22., szerda

Oxigénhiányos élet


Ízőrzők


A szeretetteljes elfogadás a személyes szabadság felé vezető első és legfontosabb lépés


''Amikor emberek meg akarnak szabadulni egy betegségtől, egy rossz kapcsolattól, vagy bármi egyéb nem kívánatos dologtól mi mindig ugyanazt javasoljuk nekik: 'fogadják el szeretettel a jelenlegi helyzetüket, kössenek békét vele!' - ilyenkor azonban szinte kivétel nélkül mindig ellenállásba ütközünk az emberek részéről.
Ilyeneket mondanak, mint: ‘Abraham, nem értettük meg egymást, én meg akarok gyógyulni nem pedig a betegségemmel együtt élni; Abraham, én el akarok válni, nem pedig újrakezdeni vele; Abraham, én meg akarom oldani a pénzügyi problémáimat, nem pedig szegénységben tengetni egész hátralevő életemet…’ – mi pedig erre azt feleljük kivétel nélkül minden esetben, hogy akkor Ti nem értettétek meg az Univerzum Törvényeit.
A problémákkal való birkózással és küzdelemmel megoldottátok a gondjaitokat vagy erősítettétek őket?
Ráadásul nem csak, hogy nem oldottátok meg őket, de egyre rosszabbul és rosszabbul érzitek magatokat közben.
Tudjuk, hogy a jelenlegi helyzet elfogadása és megszeretése hatalmas paradoxonnak tűnik, és azonnal a fenyegetettség érzését hozza elő bennetek, mert azt tanultátok (helytelenül), hogy ha kirekesztetek, kitaszítotok, erővel ellöktök valamit az életetekből, akkor az megszűnik.
Nézzetek körbe a világotokban és minden világos lesz: háború a betegségek ellen, háború országok ellen, háború a terrorizmus ellen, háború az erőszak ellen, stb. Egy ilyen társadalomban teljesen ésszerűtlennek tűnik azt mondani, hogy a jelen helyzet szeretetteljes elfogadása a megoldás mindenre. Mert ahol szeretet és béke van ott a nem-kívánatos egyszerűen nem ütheti fel a fejét, mert nincsenek egy frekvenciatartományban. Az egész társadalmi hozzáállás ellentmond minden Univerzális Törvénynek.
Harccal, erőszakkal soha nem fogsz valódi jólétben élni, csak a nyomort növeled mind a saját, mind a világ életében.
A betegség az egészséggel szembeni ellenállást jelenti, már nem is az egészséggel foglalkoztok, hanem a betegség leküzdésével, megölésével, de közben nem veszitek észre, hogy mindvégig magatokkal küzdötök és végül önmagatokat áldozzátok fel.
A nyomor a jóléttel szembeni ellenállást jelenti. Itt sem a jóléttel foglalkoztok és örültök azoknak akik jól élnek, helyette irigykedtek és a nyomor témájával foglalkoztok.
Teljesen a feje tetejére állítottátok a világot, de addig nem élhettek olyan körülmények között és olyan jólétben -amely születési jogotok- ameddig meg nem értitek, hogyan működnek az Univerzális Törvények.
A Vonzás Törvénye a legerősebb mind közül, amely kimondja, hogy a hasonló rezgések hasonló rezgéseket vonzanak, és mivel a világban minden rezgés, így érthetővé válik problémáitok gyökere.
Minden alkalommal amikor harcolsz valami ellen, az egyre nagyobb, súlyosabb lesz az életedben. Ha viszont megengeded neki, hogy ott legyen ahol éppen van, elfogadod és szeretetet érzel iránta, a rezgésed átvált egy nagyon magas frekvenciára. És most jön a legmegdöbbentőbb rész: magas frekvencia közelében nem maradhat meg az alacsonyabb rezgés. Magas rezgéstartományban nem létezik betegség, nyomor vagy szenvedés. Érted már mire akarunk kilyukadni?
Lehet, hogy ezt senki nem mondta még Neked, úgyhogy nyisd ki a füled: a szeretetteljes elfogadás a kulcs!
Attól félsz, ha elfogadod a nyomorúságos helyzetedet, esetleg még meg is szereted, azzal tapasztalatodban tartod azt, de ez nem így van.
Amint szeretetet kezdesz érezni, a nem kívánatos fokozatosan kikopik az életedből, mert teljesen más rezgéstartományba esik a kettő. A szeretetteljes elfogadás a személyes szabadság felé vezető első és legfontosabb lépés.''

Abraham-Hicks








Őrizd meg a fényedet, most csak magadra számíthatsz




Őrizd meg a fényedet, most csak magadra számíthatsz,- szólt a HANG. 

A lélek sötét éjszakája egy próbatétel, és egyben út a beavatásodhoz. Meg kell tanulnod önmagad felett teljességgel uralkodni, akármilyen szorult és kétségbeejtő helyzetbe is kerülsz. Most még nem érted az összefüggéseket, de meglátod, a jövőben ennek a megélésnek nagy hasznát fogod venni.
Önmagad fényével válthatod meg magad...
A tudás benned van,- emlékezz....
Feketéné Lendvay Katalin