2017. október 5., csütörtök

10:10:10 - Hamarosan megnyílik a sorsfordító dimenziókapu



0:10:10 - Hamarosan megnyílik a sorsfordító dimenziókapu

Az október hónap elhozza számodra az idei év talán legizgalmasabb energetikai ugrását a 10:10:10 dimenziókapu megnyílásával 2017.10.10 napján, ami ebben a hónapban háromszor is megerősítést nyer 2017.10.19 és 2017.10.28 napján. Ennek az energetikai kapunak az érdekessége, hogy megerősítést ad az egész évünket meghatározó 1:1:1 dimenziókapunak is, hiszen ha a 10-es számokat egyetlen számjegyre redukáljuk, akkor az 1-es számot kapjuk. Az 1:1:1 dimenziókapuról bővebben a január hónap energiáinál olvashatsz.

2017.10.10
2 8 
10 : 10 : 10
1 : 1 : 1 

A 10-es szám egyik legfontosabb szimbóluma a “Sorskerék”. A 10:10:10 dimenziókapu egyik legfontosabb ajándéka, hogy segít neked felülemelkedni a sorsod hatalmán azáltal, hogy a világra segíti az új energiás önmagadat. Az egész eddigi év lényegében egy felkészülés volt számodra az újjászületésre. A 10:10:10 dimenziókapu most felteszi a koronát az idei év spirituális fejlődési feladatára azáltal, hogy megerősíti és megszilárdítja benned az új spirituális képességeket, amiket az idei évben kezdtél használni először. Az új képességeid a belső irányítással való kapcsolat és a tudatod az Univerzummal együttműködő társteremtő képessége.

Most kilépsz a régi körből, hogy belépj egy új körbe

Ha korábban úgy érezted, hogy az életed ugyanazoknak a feladatoknak az ismételt visszatérése, akkor nagyon jól érzékelted a valóságot. Egészen addig, ameddig a tudatod nem elég érett arra, hogy dimenziót váltson a feladatok újra és újra visszatérnek. Újra és újra besétálsz ugyanazon az ajtón egészen addig, amíg többé nem kell bemenned rajta, mert már mindent megtanultál arról, amit az az ajtó tanítani tud neked. A dimenzióváltás, amit most tapasztalsz majd egy új pályára állítja az életed, ahol új ajtókkal találkozol majd. Új és ismeretlen feladatok várnak rád most.

Az új spirituális körben már nem ugyanazokkal az eszközökkel fogod megoldani a rád váró kihívásokat, hanem segítségül hívod majd az új spirituális képességeket, a belső irányítást és a teremtő tudat képességeit. Lényegében az új spirituális kör tanulási feladata az, hogy ezeket a képességeidet tökéletesre fejleszd. A 10:10:10 dimenziókapu egy új tanulási kört nyit meg, ahol olyan feladatokkal és kihívásokkal fogsz találkozni, amiket csakis az új spirituális képességeiddel fogsz tudni megoldani. Az itt szükséges megoldások nem lesznek számodra elérhetőek régi módszerekkel.

Készülj fel arra, hogy az életed új kihívások elé állít téged, hogy az új képességeid kifejlődhessenek

A tanulás egészen új dimenzióját fogod most felfedezni, semmi elmélet, csupa gyakorlat. Hidd el izgalmasabb lesz ez, mint korábban bármikor. Azt kell felfedezned most, hogy milyen új képességek birtokába juttatott téged az új energia és ezeket a képességeket hogyan tudod használni a leghétköznapibb formában. 

A spirituális tapasztalatszerzés új dimenziója többé nem a lemondásról és az önmegtagadásról szól majd, ahogy korábban.
Az új spirituális energiát csak a vágyaidon és az örömön keresztül fogod tudni megtapasztalni. Ha továbbra is lemondasz a vágyaidról, akkor nemcsak a vágyakról, de a benned élő csodálatos isteni erőről is lemondasz. Az isteni erő azt akarja, hogy mindened meglegyen, amire vágysz.

Molnár V József - Kerek Isten fája, szép tizenkét ága I.-II.

A jelenlegi világban az emberek jelentős többsége elvesztette természetes érzékelését, Istenbe vetett hitét, ősi tudását, és nem utolsósorban szertartásait. 
Egyre távolabb került a természetestől, és ezáltal egyre messzebb az Istenitől.

Ebben a közegben kihalófélben vannak az ősi gyógyítási technikák, az ősi szertartások és rítusok, ahol az emberek még Isten közelében éltek és mindennapjaikba is behelyezték Őt.
Ahol a mesék, a mítoszok szájról szájra terjedtek, és az idős embernek meg volt a becsülete, tisztelete. Mivel ő már élete útján jelentős tapasztalatokra tett szert, így azt át tudta adni az őt követő nemzedéknek. 
Ezáltal kialakult egy olyan közeg, amely Istenbe vetett hittel és tudattal élte mindennapjait, és ezen keresztül megélt tapasztalatait feltárta, és beavatta az őt rend szerint követőknek.  

részlet a Csiszolatlan Gyémánt című írásomból. (Feketéné Lendvay Katalin)





Kémcsőbe zárt harag



Elmer Gates professzor a washingtoni egyetem pszichológiai laboratóriumában érdekes biokémiai kísérleteket folytatott. Kimutatta, hogy az emberi szervezetben lelki hatások, érzelmek következtében mérgek termelődnek.
A professzor a következő kísérletet végezte el: cseppfolyós levegő elpárologtatásával –271 Celsius-fokra hűtött le kémcsöveket, s aztán különböző lelkiállapotban lévő egyének leheltek az üvegcsövekbe.

Pár perc után az egészséges és normális lelkiállapotú ember kilégzésének párája színtelen cseppek formájában csapódott le a lehűtött üvegcső falára.

De ha a kísérleti alany erős haragot érzett abban az időpontban, a lecsapódó folyadék nem színtelen, hanem barna színű lett, bánat esetén szürke, lelkiismeret-furdaláskor pedig rózsaszín.

A csapadéknak természetesen nemcsak a színe, hanem a kémiai összetétele is más és más volt.
A kísérletek folyamán Gates professzornak lassanként elegendő ilyen anyag állt rendelkezésére ahhoz, hogy tengeri malacokkal végezhessen kísérleteket.

Amikor a barna anyagot beoltotta a kísérleti állatba, az eleinte rendkívül ingerlékeny lett, majd valóságos dührohamot kapott, fogaival nekiesett a ketrec falának.

Gates többször megismételte a kísérleteit, és az eredmények reprodukálhatók voltak. Annak az embernek a leheletéből kiválasztott méreg, akiben erős gyűlölet tombolt, a kísérleti állatokat nyomban megölte.
A professzor megállapította, hogy tíz percig tartó erős gyűlölet elegendő mérget tartalmaz ahhoz, hogy azzal több személyt el lehessen pusztítani. Ez a méreg egyike a legerősebbeknek, amelyet a tudomány ismer.

A gyűlölet salakja
Az ember szervezete felszívja az érzelmek, gondolatok hatására képződő mérget, és így önmagát mérgezi meg vele. Ezek a mérgek éppúgy, mint a hormonok, már a legparányibb mennyiségben is igen hatásosak, és salakként gyülemlenek fel a szervezetben.

Valahányszor haragszunk vagy gyűlölködünk, a szervezetünk mérget választ ki. Ezt a mérget kétségtelenül az ellenségnek szánjuk. Azonban az ember ilyenkor önmaga esik áldozatul, ha nem korlátozza rosszindulatú érzéseit.
Érdekes dr. Vasant Lad közlése, mely szerint az elfojtott mohóság, birtoklási vágy a szívre és a lépre is hatással lehet, az elfojtott félelem és szorongás a veseműködésre, de megváltoztathatja a vastagbél flóráját is.

Ennek eredményeképpen a has a képződő gázoktól felfúvódik és fájdalmat okoz (ezt a fájdalmat össze lehet téveszteni a szív- és májbántalmakkal).

Az elfojtott érzelmek az immunrendszerre is hatnak, és ez allergiás reakciókhoz vezethet (por-, virágpor-, ételallergia stb.). Gates professzor kísérleteiből az is kiderült

– s megállapítását már sokan igazolták –, hogy a jó hangulat a szervezet számára rendkívül hasznos kémiai anyagokat állít elő, például endorfinokat, amelyek morfinszerű, fájdalomcsillapító vegyületek.

Vegyszermentes tartósítás (Öreganyáink fortélyai)

Az utóbbi években egyre több háziasszony érzi fontosnak, hogy a család asztalára vegyszer- és adalékmentes élelmiszer kerüljön.
Ez leginkább az ételek házi tartósításával valósítható meg, hiszen a boltok polcait még mindig vegyszeres élelmiszerek, lekvárok, szörpök töltik meg...

Azoknak érdemes elolvasni cikkünket, akik képesek nemet mondani a kálium-szorbáttól, nátrium-benzoáttól hemzsegő termékeknek, de nem ismerik az ősi, jól bevált vegyszermentes tartósítás fogásait.

Sok adalék, kevés gyümölcs
A termékek vegyszeres tartósítása a modern élelmiszeripar vívmánya - 200 éve még biztosan nem használtak mérgező csodaszereket, hogy az áru hosszú távon eladható maradhasson.
A vegyszeres tartósítás nem a vevő, hanem a kereskedő érdekét szolgálja! A hagyományos tartósítást legjobb a házilekvárokkal, -befőttekkel kezdeni. Ösztönző lehet egy-egy bolti dzsem címkéjének elolvasása, majd a termék megkóstolása és ízének összehasonlítása egy házilekváréval.

A gyári termékek fő alkotóeleme a cukor, jó esetben tartalmaz még gyümölcsöt, de étkezési savat (E330), zselésítőanyagot (E440) és természetazonos aromát feltétlenül. Egy bolti szörp összetevői között megtalálhatjuk a kálium-szorbátot (E202) és a nátrium-ben-zoátot (E211) és még különféle színezékeket is - tisztelet a kivételnek. Az általában lehullott, értéktelen, beteg gyümölcsből készülő gyári termékek meg is kívánják a „különleges kezelést”, tartósító-szer nélkül megromlanának, s aroma nélkül ízetlenek lennének.

Befőzési tippek
A házi befőzéshez mindig jó minőségű árut vásároljunk, a legjobb, ha személyesen keressük fel az őstermelőket. Málnát, ribizlit s más gurulós gyümölcsöket leginkább Nógrád megyében szerezhetünk be. Bármelyik házba bekopoghatunk, s vagy máris vásárolhatunk, vagy eligazítanak a falu legjobb termelőjéhez. „Szedd magad!” telepeken, hajdani termelőszövetkezeti gazdaságokban más gyümölcsökhöz juthatunk, fontos, hogy itt saját kezűleg szedhetünk meggyet, cseresznyét, barackot, szilvát, almát s az eperföldeken természetesen epret is.

Ha már beszereztük a megfelelő gyümölcsöt, maga az eltevés, a tartósítás a legegyszerűbb feladat. Háromféle módszer közül választhatunk:
- betesszük a gyümölcsöt mosottan, szárazon a fagyasztóba
- lekvárt főzünk belőle
- befőttet készítünk.

A tartósításhoz cukor egyik esetben sem szükséges, a figyelmet elsősorban az üvegek és a kupak fertőtlenítésére fordítsuk! Legjobb, ha az üvegeket mosogatógépben mossuk, és sütőben vagy mikróban fertőtlenítjük.

Ötlet: lezáráshoz csak új kupakot használjunk, a régi, feszegetett fedők nem alkalmasak az újbóli felhasználásra!

Ha felfőztük a gyümölcsöt, kész a lekvár, ügyesen merjük bele az üvegekbe, majd zárjuk le kupakkal! A forró lekváros üvegeket fejjel lefelé fordítsuk meg, a forró lekvár így tökéletesen fertőtlenítheti az egész benti részt. Kis idő múlva az üveget ismét talpra állítjuk, majd mehet a kamrába.

Hasznos tudnivaló: e tartósító módszer előnye, hogy cukorbetegek is hasznosíthatják, a lekvár cukor nélkül is eláll, felbontása után pedig tetszés szerint ízesíthető. Ha kemény lekvárt szeretnénk, az üveg tetejét celofánnal kell lezárnunk. Sajnos a celofán nem steril, a „celofános lekvárt” kénytelenek vagyunk cukorral készíteni. Ráadásul itt a forgatásos tartósítás sem célravezető, marad a száraz dunszt. Tehát a forró, lezárt üvegeket burkoljuk a ruhásszekrény aljába tett paplanba, s hagyjuk egy napig állni! A lekvár akkor nem romlik meg, ha az üvegek a kiszedéskor még melegek.

Cukkini, padlizsán üvegben
Olajas tartósítással más zöldségeket is eltehetünk, például cukkinit vagy padlizsánt, természetesen akkor, ha előzőleg a lecsóhoz hasonlóan hőkezeltük.

Paradicsom karácsonyra

Ha a nem túl érett, pirosodó paradicsomokat újságpapírba csomagoljuk, s egymástól megfelelő távolságra feltesszük a szekrény tetejére, karácsonykor friss zöldséget fogyaszthatunk!

A nagyi befőttje...

A befőttek esetében az egészséges, megtisztított gyümölcsdarabokat fertőtlenített üvegekbe tesszük, felöntjük forró cukros-vizes oldattal, majd az oldatot leöntjük róla, felforraljuk, s ismét felöntjük vele a gyümölcsöt. Összesen háromszor ismételjük, a végén az oldatot rajta hagyjuk, s az üveget csavaros kupakkal lezárjuk. Az üveg felfordítása ebben az esetben is a tartósság záloga.

Szárítás, aszalás
A természetes tartósítási eljárások talán legősibb fajtája a szárítás, illetve az aszalás. Ehhez felesleges drága, nagy fogyasztású aszalógépet vásárolni, a vékonyra szeletelt gyümölcsöt a résnyire nyitva hagyott sütőben kis lángon, avagy alacsony fokozaton alaposan ki tudjuk szárítani. Ha kellőképpen kiszáradtak, a kamrában függő vászonzsákban, szatyorban sokáig tárolhatók.

Jó tudni! Az érett, hibátlan szőlőfürtök felfüggesztve szintén elállnak a kamrában; fontos, hogy a fürtök ne érjenek össze, s átjárhassa őket a levegő. A szőlőn kívül nyersen a paradicsom is jól eltartható.

Felfőzéses és olajos tartósítás

A paradicsom csodálatos zöldség, savtartalma miatt felfőzés után gond nélkül eláll kupakos üvegben; adalékként, ízesítés gyanánt legfeljebb sót és borsot tegyünk hozzá! Befőzéshez legalkalmasabb a nagy, lédús, érettebb befőzőparadicsom. A hosszú távú eltartást itt is az üvegek csírátlanításával biztosíthatjuk, de ha az üveg lezárásához celofánt használunk, nem ússzuk meg a száraz dunsztolást sem.

A lecsó tartósításához már muszáj olajat is használnunk. Miután forrón üvegekbe adagoltuk, s tiszta ronggyal az üveg száját lecsómentesre töröltük, 1 centi vastagon töltsünk rá étolajat, majd kupakkal vagy celofánnal zárjuk le az üveget! Utóbbi esetben ügyeljünk arra, hogy mozgatáskor az olaj ne áztathassa el a celofánt!

Nyers zöldségek, húsok tartósítása

A sózás is régi tartósítóeljárás, segítségével remek tartósítószer- és adalékmentes ételízesítőket készíthetünk.

Fontos! A bolti ételízesítők tartalmazzák a legtöbb adalékanyagot, ezért kiváltásuk a legfontosabb feladat. Legalkalmasabb a célra a pritaminpaprika, hiszen ez nem csak remek ízt, de élénkpiros színt is kölcsönöz az ételnek. Az eltevés sikerének záloga, hogy mag ne kerüljön a darálóba! A megtisztított, „csumátlanított” paprikát legjobb húsdarálón ledarálni egy tálba, majd sót keverni hozzá. Négy rész paprikához egyrésznyi sót keverjünk! A keveréket két órára állni hagyjuk, majd üvegekbe merjük, s a tetejét celofánnal lezárjuk. A házi vegetához sárgarépát, fehérrépát, zellert, karalábét, illetve egyéb leveszöldséget darálunk le, s tartósítunk hasonló módon sóval.

Jegyezzük meg! Egy másik régi tartósító módszert, a füstölést senkinek sem ajánljuk, sőt kerülni kell ezt a módszert, ugyanis rákkeltő anyagok kerülnek a füstölt áruba! A hús tartósításának legjobb módja a fagyasztás, de ekkor is ügyelni kell arra, hogy csak friss árut hőkezeljünk! A már kiengedett húst, mirelit árut visszafagyasztani tilos!

forrás: utajovobe.eu

Az illúzió fátylainak felismerése és lebontása





A fátylon túl...

Ott túl a fátylon már nincsenek illúziók. 
Szembesülsz magaddal és a Sorssal ami választottál.
Rájössz, hogy eddig az illúzió fátylai közt éltél, látótered beszűkítésével csak bizonyos célokra koncentráltál.
Amikor az illúzió fátyla leomlik rólad, egy teljesen más világ tárul fel előtted, merőben más mint az eddigi volt. Valójában körülötted semmi sem változott, csak te lettél más.
Mélyebben megérted a dolgok értelmét és nemcsak egy síkból lesz rálátásod bizonyos történésekre, hanem már különböző szempontokból járod körbe.
De vigyázz! Az illúzió fátylának lebontásával, szembesülhetsz a kemény valósággal. 
Az is előfordulhat, hogy óriási fájdalom tőr fel belőled. 
Keresed, kutatod az okát,- de még nem leled. És nemcsak az okokat nem leled, hanem a helyedet sem. 
Ami eddig számodra jó volt, megnyugtató,- az most nem tölt el nyugalommal, sőt néha irritál. Lehet, hogy nem tudod mi történik veled, hol vagy, mit csinálsz....
- Mi keresek én itt, miért vagyok pont ezen a helyen, hogy kerültem ide?
- ehhez hasonló kérdések százával törhetnek fel belőled,- ami a megváltozott tudatosság eredménye.
Olyan mintha egy másik ember nézne vissza rád, az arc ugyanaz,- de ott belül,- megváltozott valami.
Sokan a változás folyamatában vagyunk, és különbözően éljük át.
Nemcsak nekünk nem könnyű, hanem családunknak, ismerőseinknek, akik minket körbevesznek. Nem tudják, honnan is tudhatnák mi zajlik bennünk, csak azt látják, és  többnyire ki is mondják,- megváltoztál....
Nos ez a "megváltozás" nem mindenkit tölt el örömmel, mert a "régebbi énünk" közelebb állt hozzá,- és ezzel a változással, és a változásból adódó megújulással nem igen tudnak mit kezdeni.
Ők tovább folytatnák a jól bevett mintát, a szerepjátékokat, amit mi már nem vagyunk tovább hajlandóak folytatni,- mert eddig sem, de most már egyáltalán nem érezzük magukénak ezt a mintát.
Mit tehetünk ilyenkor, hogy tudassuk a körülöttünk élőkkel, szeretteinkkel, hogy most nekünk sem könnyű, mert egy változási folyamatban vagyunk,- ahol keressük, kutatjuk magunkat. Ahol még mi nékünk is meg kell ismerni magunkat, hiszen olyan kincsek kerülnek felszínre belőlünk, amelyek eddig előttünk is rejtve voltak. 
Nehéz ilyenkor tanácsot adni, éppen ezért azt ajánlom,- csak haladjunk a folyamattal. Hagyjuk, hogy csak "úgy" történjenek meg velünk a dolgok.
Rezdüljünk együtt az áramlással, simuljunk bele a Mindenségbe.
Adjuk feltétel nélküli bizalmunkat a Teremtőnek, hogy a számunkra legjobb helyre vezérel minket.
Lehet, hogy megváltoznak emberi kapcsolataink, új munkahelyre, új lakóhelyre költözünk,- ez mind része a változásnak. 
Csak hagyjuk magunkat, haladjunk együtt az áramlással. 
Ne tegyünk akaratból semmit. 
Ne akarjunk emberi tudatunkkal semmit, mert most már egy magasabb szempontból illik rálátnunk a helyzetünkre.
Mindezt azért írtam le, mert én is ezt élem- és már elég régóta élem. 
De néha mégis visszaesek pillanatokra,- az "akarásokba".
Nos ezt kell felejtenünk... 
Ha szándékainkat, kéréseinket már kinyilvánítottunk az Ég felé, és hitünket, bizalmunkat adtuk Feléjük,- akkor nincs mit tennünk, csak befelé figyelnünk, és egyre inkább megismerni, és feltárni Igazi Énünket, és a körülöttünk lévő összefüggéseket. 
Felismerni mi a feladunk, a Mindenségben betöltött szerepünk,- és továbbra is csak haladni az áramlással a változással....
Nagyon fontos, hogy tudatosak legyünk. 
Keressük és kutassuk a bennünk felmerülő kérdésekre a választ.
Az sem baj ha kicsit megbillenünk, (hiszen ez mindenki számára tanulófolyamat),- csak arra figyeljünk oda, ha lehetséges minél előbb próbáljunk meg visszahelyezkedni saját középpontunkba.
Az eddiginél sokkal nagyobb figyelmet szenteljünk magunkra. 
Folyamatosan tisztítsuk magunkat mindhárom szinten- a TEST- LÉLEK- SZELLEM szintjén,- így tudunk legjobban együtt haladni a változásokkal.
A gyógyító delfinek sokat tudnak segíteni ebben a folyamatban.
Áldás!


Írta: Feketéné Lendvay Katalin



Az illúzió fátylát nektek kell felismerni

Kristálytested felépítésében fontos szerepet játszik, ha figyelsz tested jelzéseire.
Mivel a Kristálytest sokkal érzékenyebb az eddiginél, nagyon fontos, hogy figyelmet szenteljünk a belső és külső tisztulási-tisztítási folyamatokra.
Rengeteg régi minta van leválóban rólunk, éppen ezért lelkünk mélységeire nem árt most különös gondot fordítanunk.
Próbáljuk meg a felszínre hozni minden mélyen magunkba temetett kétségünket, félelmünket. Minden olyan élethelyzetet és megnyilvánulást vizsgáljunk meg ami még a múltnak a részét képezi ,- nézzük meg mi a mondandója számunkra, mire akarja felhívni figyelmet életünkben.
Alaposan vizsgáljuk meg, hogy a valós igazságot közvetíti-e számunkra, vagy pedig egy illúzió által felépített álomvilágot dédelgettünk eddig magunkban...
Amikor önmagunk mélységeibe alámerülünk, kétféle valóság tárul fel előttünk,
- az egyik,- amelyik a valóságot,-igazságot tükrözi vissza számodra,
- a másik,- pedig az amit láttatni akarnak veled.
Önmagad igazságát, ha az, az istenivel párosul,- nagyon tudatosan, odafigyelés által tudod megtartani.
Lelked mélységeibe alászállva, félelmek, kétségek törhetnek fel belőled.
Ezek a megnyilvánulások még a régi rend részét képezik.
A megosztottságban élő erők mindent elkövetnek annak érdekében, hogy hitedben megingassanak, és a kétséget, a félelmet megerősítsék benned.
Tudatos gondolatokkal és megerősítésekkel elejét vehetitek az ilyen jellegű megnyilvánulásoknak.
Ha már lelkedbe beférkőzött a kétség,- akkor forduljatok az Égiek felé, és folyamatos imával, kéréssel, meditációs tisztító technikával tisztítsátok magatokat. Ugyanakkor nem árt megvizsgálni, mi az a pont amelyen keresztül betörhetett életbe ez a megnyilvánulás.
Amikor önmagunk mélységeibe alámerülünk, kétféle valóság tárul fel előttünk,
- az egyik az isteni Terv részét képezi,
- a másik amelyet láttatni akarnak veled.
Az illúzió fátylát nektek kell felismerni, és saját tudatosságotok által lebontani.
Az isteni Terv mindig pontos és szeretetteljes utalásokat tesz annak érdekében, hogy felismerd a saját korlátaidat, -és ugyanakkor lehetőséget ad, hogy korlátaidat felismerve, egy új életeret alakíts ki magadnak. De semmiképp sem kíván összezavarni és ellentmondásokba keverni.
Azt tudom tanácsolni Mindenkinek, hogy csak a benne lévő istenire figyeljen, ne kívülre. Önmagad isteni tudása által lépj tovább az úton.
Áldás! 
Írta: Feketéné Lendvay Katalin
Az alábbi meditációs gyakorlatokat jó szívvel ajánlom csak rá kell kattintani:





Az illúzió fátylainak lebontása
A változás szerves részeként hat, hogy testeteket is átalakítsátok különböző szinteken.
Itt nem csak fizikai testre gondolok, hanem az azt körülvevő energiatestekre is.
Minden olyan mintát ami már nem szolgál bennetek, engedjetek útjára.
A fátylat, amelyet a felejtés fátylaként magatokra húztatok, ideje hogy lebontsátok.
Szellemi lényetek kiteljesedése folyamatban van. Éppen ezért mindent meg kell tennetek annak érdekében, hogy a korlátaitoktól megszabaduljatok.
Isteni Kegyelem és Irgalom által léptek előre.
Minden egyes alkalommal, amikor kibillentek az egység állapotából, elveszítitek egyensúlyotokat- csak az elérendő célra összpontosítsatok.
Lássátok amit el akartok érni, és töltsétek fel energiával.
Teremtő energiáddal összekapcsolódva helyezkedj újra vissza a középpontodba, és tudd, hogy amire vágysz, az meg fog valósulni.
Ne keresd a miérteket, a hogyanokat,- csak tudd, hogy az Isteni Kegyelem és Irgalom megadja mindazt számodra, amire éppen szükséged van.
Kérd meg Istent, hogy gondoskodjon rólad,- és innentől fogva már nincs miért aggódnod.
Szellemi lényedet úgy tudod a legjobban kiteljesíteni, ha mindennap a Kegyelem és az Irgalom állapotába helyezkedsz.
A Kegyelem és az Irgalom mintái lebontják mindazt, amit mélyen magatokba zártatok, éppen ezért szükséges hogy minél többet ebben az állapotban tartozódjatok.
Sok olyan mintát hordoztok még mélyen magatokban, amelyben megtagadtátok isteni Lényetek, és a megosztottság mintáiba helyezkedtetek.
Eljött az ideje, hogy felismerjétek ezt a mintát, és az abból adódó élethelyzeteket.
Kegyelmi és Irgalmi gyógyítást kérhettek magatokra, amelyben felszínre kerülnek a régi mintához kapcsolódó élethelyzetek.
Nem árt ha tudatosan is végigmentek a folyamaton, feltárjátok azokat az emlékképeket, amelyek a sérülést okozták lélektestetekben.
Tudatos megéléssel és átértékeléssel sokat javíthattok a helyzeten,- mert felismeritek azokat a szituációkat, amelyben igencsak mélyre merültetek.
A Kegyelem és az Irgalom mintái begyógyítják a sebeket, de mindezt kérnetek kell.
Fontos értelmezni azokat az életedben felmerülő történéseket, amikor az isteni Lényedet megtagadtad egy bizonyos szituáció hatására, és a megosztottságba helyezted.
Ennek azért van jelentősége, hogy a jövőben ne ess vissza ugyanabba a hibába. Másrészt pedig azért, mert a megosztottság mintái korlátozzák Szellemi Lényed kiteljesedését.
A fátyol a saját kérésed által kerül lebontásra.
Felejtés fátyla: - lelketeket egy mélyebb anyagi síkba zártátok.

Miben gátol a fátyol?
- Abban, hogy emlékezz Önmagadra,- a való, az Eredendő Lényedre.
- Bizonyos szinteken megosztottságban tart.
- Gátolja a kiteljesedésedet, ezért nem tudsz intergalaktikus dimenziók között mozogni, beszűkíti a teredet.
- „a fától nem látod az erdőt.”
- Nem ismered fel teljességgel ki vagy valójában.
- Bizonyos keretek között tart, és csak e között mozoghatsz.
- Eltávolít való Énedtől és egy más szegmensbe helyez.
A fátyol lebontásával, új erőteret képviselsz, ezáltal Szellemi Éned kiteljesedik.
Lejegyezte: Feketéné Lendvay Katalin