2017. október 5., csütörtök

10:10:10 - Hamarosan megnyílik a sorsfordító dimenziókapu



0:10:10 - Hamarosan megnyílik a sorsfordító dimenziókapu

Az október hónap elhozza számodra az idei év talán legizgalmasabb energetikai ugrását a 10:10:10 dimenziókapu megnyílásával 2017.10.10 napján, ami ebben a hónapban háromszor is megerősítést nyer 2017.10.19 és 2017.10.28 napján. Ennek az energetikai kapunak az érdekessége, hogy megerősítést ad az egész évünket meghatározó 1:1:1 dimenziókapunak is, hiszen ha a 10-es számokat egyetlen számjegyre redukáljuk, akkor az 1-es számot kapjuk. Az 1:1:1 dimenziókapuról bővebben a január hónap energiáinál olvashatsz.

2017.10.10
2 8 
10 : 10 : 10
1 : 1 : 1 

A 10-es szám egyik legfontosabb szimbóluma a “Sorskerék”. A 10:10:10 dimenziókapu egyik legfontosabb ajándéka, hogy segít neked felülemelkedni a sorsod hatalmán azáltal, hogy a világra segíti az új energiás önmagadat. Az egész eddigi év lényegében egy felkészülés volt számodra az újjászületésre. A 10:10:10 dimenziókapu most felteszi a koronát az idei év spirituális fejlődési feladatára azáltal, hogy megerősíti és megszilárdítja benned az új spirituális képességeket, amiket az idei évben kezdtél használni először. Az új képességeid a belső irányítással való kapcsolat és a tudatod az Univerzummal együttműködő társteremtő képessége.

Most kilépsz a régi körből, hogy belépj egy új körbe

Ha korábban úgy érezted, hogy az életed ugyanazoknak a feladatoknak az ismételt visszatérése, akkor nagyon jól érzékelted a valóságot. Egészen addig, ameddig a tudatod nem elég érett arra, hogy dimenziót váltson a feladatok újra és újra visszatérnek. Újra és újra besétálsz ugyanazon az ajtón egészen addig, amíg többé nem kell bemenned rajta, mert már mindent megtanultál arról, amit az az ajtó tanítani tud neked. A dimenzióváltás, amit most tapasztalsz majd egy új pályára állítja az életed, ahol új ajtókkal találkozol majd. Új és ismeretlen feladatok várnak rád most.

Az új spirituális körben már nem ugyanazokkal az eszközökkel fogod megoldani a rád váró kihívásokat, hanem segítségül hívod majd az új spirituális képességeket, a belső irányítást és a teremtő tudat képességeit. Lényegében az új spirituális kör tanulási feladata az, hogy ezeket a képességeidet tökéletesre fejleszd. A 10:10:10 dimenziókapu egy új tanulási kört nyit meg, ahol olyan feladatokkal és kihívásokkal fogsz találkozni, amiket csakis az új spirituális képességeiddel fogsz tudni megoldani. Az itt szükséges megoldások nem lesznek számodra elérhetőek régi módszerekkel.

Készülj fel arra, hogy az életed új kihívások elé állít téged, hogy az új képességeid kifejlődhessenek

A tanulás egészen új dimenzióját fogod most felfedezni, semmi elmélet, csupa gyakorlat. Hidd el izgalmasabb lesz ez, mint korábban bármikor. Azt kell felfedezned most, hogy milyen új képességek birtokába juttatott téged az új energia és ezeket a képességeket hogyan tudod használni a leghétköznapibb formában. 

A spirituális tapasztalatszerzés új dimenziója többé nem a lemondásról és az önmegtagadásról szól majd, ahogy korábban.
Az új spirituális energiát csak a vágyaidon és az örömön keresztül fogod tudni megtapasztalni. Ha továbbra is lemondasz a vágyaidról, akkor nemcsak a vágyakról, de a benned élő csodálatos isteni erőről is lemondasz. Az isteni erő azt akarja, hogy mindened meglegyen, amire vágysz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése