2017. szeptember 19., kedd

Ősi orvoslás: Csak nyomd meg a gombot és vége a fájdalomnak!


Yin Shun Jyutsu egy japán orvos, aki szerint az egyes ujjainkon lévő “gombok” megnyomásával elfelejthetjük a fájdalmakat, a lelki akadályokat és az álmatlanságot, valamint sok más dolgot.

Hüvelykujj

Ha ezt az ujjat masszírozzuk és megnyomjuk, a gyomor problémáktól, a hasi rosszullétektől, a szorongástól, a depressziótól és a fájdalmaktól is megszabadulhatunk.

Mutatóujj

Ha a húgyhólyaggal vagy a vesével vannak problémáink, akkor nyomjuk meg a mutatóujjunkat. Ez segít megszabadulni a görcsöktől, az emésztési gondoktól, a hátfájástól és a fáradtság is kiküszöbölhető vele.

Középső ujj

Ha az idegrendszereddel vagy a májaddal van gond, akkor pár másodpercen át nyomd jó erősen a középső ujjad. Ez a technika segíti még a szív- és érrendszeri betegségeket, megszabadít a stressztől, a menstruációs fájdalmaktól, a látási problémáktól és megszünteti a fejfájást is.

Gyűrűsujj

Az emésztőrendszerünket és a tüdőnket gyógyíthatjuk ennek az ujjnak a megnyomásával.

Kisujj

Ezen az ujjon lévő “gomb” megnyomásával véget vethetünk az idegességnek, a szorongásnak, a pánikrohamnak és hatékonyan kezelhetjük vele a puffadást, a torokfájást és megőrizhetjük csontjaink egészségét is.







Csillagtitkok,- Mágikus ősz

Wass Albert nevét viselő társaságok és az író tisztelői részére,- F E L H I V Á S

Wass Albert nevét viselő társaságok és az író tisztelői részére

                                                           F E L H I V Á S


Kedves Wass Albert Tisztelők!

Miami – Budapest, 2017. szeptember 18.

MIT ÉR WASS ALBERT AZ ŐT TISZTELŐ MAGYAR KÖZÖSSÉGEK ÉS EGYÉNEK SZÁMÁRA?
Ez a kérdés most azt is jelenti, hogy megjelenhet-e tiszteletére a Wass Albert Örökségkönyv, mellyel az író születése 110. (1908. január 8.) és halála 20. évfordulója  (1998. február 17. alkalmából rendezendő  Emlékév keretében tisztelgünk  szellemi nagysága előtt. Ez csak úgy lehetséges, ha összefognak az őt tisztelő közösségek és egyének - munkásságával Ő egész életében  az összefogásra buzdított, most rajtunk a sor… A Czegei Wass Alapítvány és a Panoráma Világklub is felajánlotta támogatását, de a könyv megjelenéséhez  kérjük mások szíves anyagi közreműködését is, kinek-kinek saját lehetőségei szerint.
    A kiadvány a Kárpát-medencében és a világon élő magyarság Wass Albert iránti tiszteletét, életműve és sorsa iránti vonzalmát mutatja be; az emlékezés szellemi és tárgyi bizonyságait. A jeles évforduló alkalmából színes képet ad a Wass Albert hagyatékát őrző személyekről, szervezetekről, azok irodalmi rendezvényeiről, az emlékműsorokról és egyéb kulturális programokról; sok személyes vallomást és visszaemlékezést is olvashatunk majd az íróról és a vele kapcsolatos eseményekről. Továbbá emlékhelyek, szobrok  képei is megtalálhatók lesznek a könyvben. A beszámolók folyamatosan érkeznek szerte a nagyvilágból, s továbbra is várjuk azoktól, akik fontosnak tartják az íróval, a műveivel kapcsolatos élményeket megírni és beküldeni a könyv szerkesztőinek!
Egy egyedülálló könyvről van szó, amely az emlékév alkalmából jelenik meg, várhatóan több ezer példányban, s tartalmazza az emlékév eseménysorozatának fontosabb programjait is.
Tisztelettel felhívjuk az író munkásságát tisztelő és szerető nemzettársainkat a könyv költség-hozzájárulásának védnöki támogatására: nyújtsanak anyagi segítséget e történelmi jelentőségű munka megvalósításához.  A támogatók nevének felsorolását a könyv is tartalmazza majd, valamint a kiadó Emléklappal köszöni meg a támogatásokat!
   A támogatási összeg  személyesen átadható a Világklub-rendezvényeken, valamint csekken vagy az OTP Banknál vezetett bankszámlára történő utalással is lehet fizetni. A Magyarságszolgálati Alapítvány  számlaszáma: 117 86001- 20171993-00000000 (IBAN: HU75 117 86001- 20171993-00000000, BIC (swift) kód: OTPVHUHB). (a befizetésről az alapítvány igazolást ad a befizető részére). A külföldi fizetés a MIXMEDIA INC (JPMorgan Chase Manhattan Bank NY, account number: 000239500308965, swift code: CHASUS33) számlaszámra is lehetséges. Postacím: Panoráma Világklub – 1581 Budapest, Pf. 100. További információért az alábbi elérhetőségeken lehet érdeklődni: vilagklub@vilagklub.hu  Telefon: 1-20 928 0088.

   

Tájékoztatásul közöljük, hogy az Emlékkönyv kiadása mellett még számos egyéb kezdeményezésre is sor kerül:
-          Január 7-én, Budapesten, a Duna Palotában Díszünnepséget rendezünk, amelyen neves előadók,  egy gálaműsor keretében – versekkel, dalokkal, előadásokkal- emlékezünk az íróra;
-  Átadásra kerülnek  a Wass Albert Örökség Díjak, amelyeket azoknak ítélünk oda, akik méltó módon őrzik és ápolják Wass Albert szellemi örökségét;
- Megalakul a Wass Albert Tisztelőinek Társasága, a WATT, amely az író művei iránt érdeklődőket és a szellemi örökségét tovább vivőket fogja majd össze – a Panoráma Világklub öt kontinens 95 országát átölelő 230 társklub kereteiben;
 - Wass Albert emlékszobrot állitunk fel Szegeden - László Levente székely faragóművész alkotása-  a VIII. Magyar Világtalálkozó emlékműveként kerül felállításra, 2018. május 21-én.

Tisztelettel és köszönettel a Czegei Wass Alapítvány nevében Wass Albert fiai; Vid, Huba, Miklós, Géza és Endre
            A könyv szerkesztői: Bartha Kata, Bodó Julianna és dr. Lukácsi Éva
Főszerkesztő: dr. Tanka 


A viskó



Ki a felelős a migrációs/menekültválságért? Magyarország?- Szűzanya kérése : Szüntessétek be a háborút ! Szünjön meg az emberek vándorlása !


Szűzanya kérése : 2015.október 16. 
Szüntessétek be a háborút ! Szünjön meg az emberek vándorlása !
Minden ember kerüljön vissza oda ,ahol született !
Ott várja az az energia ami a saját lelki fejlődéséhez
szükséges ! Akik okozója mindennek ,
PONT AKKORA SEGÍTSÉGET ADJON MINDEN
EMBERNEK AMENNYIT A KÁRUKRA
TETTEK ! Bocsánatot kérjenek a Föld nemzeteitől
akiknek kihasználták a tűrőképességüket !
Köszönet, hála ,megbecsülés energiája vegye körbe az igazság
útján és a szívük SZER­INT cselekvő vezetőket
minden országban !
Itt ez a mostani kérés: 2017. szept. 16.
Kérem a MAGSÁG gyermekeit segítse
erős energiákkal a VILÁG BÉKÉÉRT
MINDENT MEGMOZGATÓ EMBEREKET AKÁR
VEZETŐK , , AKÁR EGY­SZER­Ű, DE
NAGY­SZER­Ű EMBEREK !
Áldás Legyen minden szent akaraton !
Aki írta Szűzanya
kérését : Irén . Szent Endréről



Angyal