2017. augusztus 30., szerda

Boldogasszony Országa bennetek van!

Feketéné Lendvay Katalin: Magyar Feltámadás



TI Magyarok a SZÍV Országa vagytok.
Szívetekben újra vissza kell találnotok a Nagyboldogasszony tiszteletéhez.
Boldogasszony energiái a teljes egységet jelenítik meg magukban,- azt az archetípust, ami a jelenkori ember üzenetét hordozza magában.
Olyan erővel nyilvánul meg a Világban,- amely kerüli az erőszakot, de mégis magasabb tudatossággal és lélekminőséggel árassza szét és jeleníti meg magát. A KORONA Szentsége szintén ezt képviseli. De mindaddig, amíg a női energiát,- a Nagyboldogasszony tiszteletét és jogos helyét nem állítjátok vissza,- addig nem várható teljes, végleges megújulás.
A magyar nép új történelmet ír.
Egyre többen ébrednek fel és találnak rá az igaz útra,- nyúlnak vissza ősi gyökereikhez, és veszik magukhoz azt az erőt, ami mindig is a részüket alkotta.
A szellemi megújulás elindult Országotokban, amely magával hozza a fizikai szintű változást. Szíveteket kitárva, a legmagasabb Fényminőséget magatokba fogadva nyílnak meg olyan kapuk,- amelyről most még álmodni sem mertek.
Tartsatok ki,- nem messze van az idő, amikor már fizikai szinten is tapintható lesz a változás.
Mindig a SZÍV szeretetére ügyeljetek, és ne kövessetek el olyan irányú cselekedeteket, amely ennek a Szentségnek ellent mondana!
Boldogasszony népe újra visszatér ősi hitéhez,- feltámad a Nemzet,- Főnixmadárként születik újjá és ad erőt, útmutatást azoknak a népeknek, akik még egy olyan valóságban élnek,- amelyben nem látják át a Szellem üzenetét, csak az anyag dolgaiba feledkezve élik napjaikat.
Boldogasszony hív:
Anyai szeretetemmel, mélységes gyengédséggel nyilvánulok meg bennetek és körülöttetek. Lágy szellőként ölellek át bennetek és súgom a fületekbe,
- ITT AZ IDŐ, NYISSÁTOK KI SZÍVETEK A SZÓRA,
- A HÍVÓ SZÓRA, MELY LÁGY DALLAMKÉNT REZDÜL BENNETEK!
NE A HARSOGÓ, DÜHÖNGŐ SZAVAKRA FIGYELJETEK!
A SZÍV szeretetében rejtőzik tudásotok!
Merjétek felvállalni legmélyebb érzéseiteket, és gyógyítsátok be mélyen ülő sebeiteket!
Saját gyógyulásotok árán alkothattok SZÍV NEMZETET.
A SZÍV-NÉPE, a SZÍV ORSZÁGA Vagytok! De ennek a SZÍVnek oly tisztán kell dobognia, hogy a múltat megbocsássa, de ne feledje,- kemény tapasztalásként megőrizze,- de szívében már semmiféle haragot ne tápláljon iránta!
Boldogasszony népe, Boldogasszony Országa vagytok,- egy új jövő előtt álltok.
Csak rajtatok múlik Kedveseim, hogy milyen erővel és tudatossággal mertek megnyílni az Égi Világok felé, és tudjátok elfogadni, magatokból előhívni mindazt a segítséget,- melynek kapcsán megnyílnak bennetek azok a kódok,- amelyek eddig is lelketek legmélyén szunnyadtak.
Kérlek benneteket,- a KORONA Szentségét állítsátok helyre, azt az ŐSI ERŐT, amellyel megnyilvánult a Világban!
Ha SZENT KORONÁTOKAT méltó helyre teszitek, a Nagyboldogasszony tiszteletét visszaemelitek és a KORONA Szentségén megjelenítitek,- akkor teljes feltámadásban, újjászületésben lesz részetek.
Addig is kérlek bennetek,- apró kimunkált lépésekkel haladjatok az úton,- a SZÍV üzenetére figyeljetek, ne az elme dolgainak adjatok teret!
A MAGYAR NEMZET megújulása csak rajtatok múlik!
Álljatok ki bátran az igaz tanokért, de ne az indulat vezesse lépteiteket!
Áldásom adom Népemre, a MAGYAR NEMZETRE!
A KORONA Köve ékesen ragyog, de hamis és gyöngítő szándék el akarja rejteni csillogását! Ti ezt ne engedjétek, állítsátok vissza méltó, jogos helyére!
Áldás!
Lejegyezte: Feketéné Lendvay Katalin


Hogyan készüljünk szeptember 20-ra, A NEMZET ZARÁNDOKLATÁRA

Ébredés a Mátrixból - Bruce Lipton