2017. október 4., szerda

Szenteld meg napjaidat Önmagad tiszteletével....


A belső Lényed megismerési fázisában egyre több mindenre rácsodálkozol. Olyan dolgokat is észreveszel, amelyek eddig közömbösnek tűntek számodra. Egy Új Életteret alakítasz ki magad körül.Újdonságát a benned történő változás adja, és rácsodálkozol,- a körülötted lévő világodban alig történt változás. De benned mégis mélységek mozdultak meg és tisztultak fel, és kötődtek össze magasságokkal. Ennek tükrében a változás, a megújulás benned született meg.
A változás folyamatában kiteljesedik részed, Önmagadra, isteni Önvalódra találsz.
Az első szakaszban még csak ismerkedsz magaddal,- meglepődsz, hogy az eddiginél mennyivel másképpen reagálsz különböző történésekre, helyzetekre.
Egy olyan útra léptél, amelyben a lelked mélységei összekapcsolódnak a Szellem erejével. Határozott döntéseket hozol meg és kitartasz mellette.
Érdeklődve figyeled Önmagad változási szakaszait, a megújulást,- és már egyre kevésbé tölt el fájdalommal, ami a múlt veszteségeiből ered.
Kíváncsi vagy, vágysz megismerni, felfedezni Új Önmagad.Érdeklődve figyeled mivé alakulsz, mi az amivel azonosulsz.
Önmagad belső értékeit felszínre hozod,- rájössz, hogy mindez eddig is benned volt, csak tudatod befolyásoltsága által eddig nem tudtad ilyen mélységekből felszínre hozni, és vállalni azt a csodát, azt a Létezőt, Aki Te magad vagy.
Különös tiszteletet kezdesz érezni Önmagad iránt,- hisz tudod már, hogy hatalmas Szellemed végtelen ereje táplál téged, és ad hozzá erőt, hogy jól érezd magad testedben.

Szenteld meg napjaidat Önmagad tiszteletével, ezáltal másokat is még jobban tisztelsz, és nyitottabb szívvel fordulsz feléjük.Önmagad kisugárzása által, veled azonos minőségeket vonzod magadhoz.
Rövid időn belül megérzed ki az, akivel összekapcsolódj, és azt is megérzed ki az, akivel csak utad egy bizonyos részén találkozol, - aztán Te is, Ő is tovább halad, mert nincs közös dolgotok.
Intuíciód, látásmódod még jobban kiszélesedik, és ennek egyetlen magyarázata,- hogy nyitott és szeretetteljes állapotba helyezkedtél Önmagadon belül,- és ezt sugárzod ki a világba. A szív szeretetén, és az elme tudatosságán keresztül szemléled a dolgokat,- egyensúlyba hozod mindkettőt, és középre helyezed magadban.
Az Isteni Szeretet ezáltal egy magasabb szintre emel, egy olyan valóságba röpít, amelyben eddig még nem volt részed.
Saját magad mesterévé válsz, Önmagad lelki tanácsadójává, mert megszületik és kiteljesedik benned az Isteni.
Az a minőség, akit Emberangyalnak,- Angyalembernek nevezünk, és az Istenemberré válás folyamatánál tart.
Mantra: Kiterjesztem Önmagam valóságát a körülöttem élő emberekre, minden Létezőre.
Írta: Feketéné Lendvay Katalin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése