2016. szeptember 24., szombat

A Ciprusi Mágus nyomában - 2016.06.15



A Fényrend vendége volt júniusban NICK DEMETRY, aki több mint 2 órás, magyar nyelven szinkrontolmácsolt előadásán arról a csodálatos szellemi hagyatékról beszélt, amelyről többek között Markides - A Ciprusi mágus című könyvében is olvashatunk. Nick a Daskalos-nál gyűjtött bölcsességet sok évnyi gyakorló pszichiáteri és spirituális tanítói, gyógyítói munkájával kiegészítve számos csodálatos könyvet írt, például az "Isteni párkapcsolat", valamint "Az Arkangyalok gyógyító ereje" című könyveket, amelyek magyar nyelven is megjelentek.

Nick az előadás során megosztotta több személyes élményét Daskalos-szal kapcsolatban. Beszélt Daszkalosz spirituális tudásáról, Jézus és Daszkalosz közös inkarnációjáról, valamint János Apostollal való kapcsolatáról.

Nick röviden elmesélte, hogy alapjaiban mit tanított Daskalos, mi volt tanításának a lényege, mire helyezte elsősorban a hangsúlyt. Hogyan értelmezte az Arkangyalok és az Angyalok szerepét a teremtésben és a mindennapi életünkben, mit tartott az elementálokról?

Mindez kiderült az előadás során :)

Ha tetszett, kérünk oszd meg, és gyere el következő előadásunkra személyesen is. Aktuális programjainkról tájékozódhatsz honlapunkon és közösségi oldalunkon keresztül:

fenyrend.hu
facebook.com/fenyrend

Szeretettel:
Fényrend Közösség