2016. június 28., kedd

A Szerelem Bősége A Menyegző 2016. június 28.

A Kivirágzás Ideje

Az elmúlt időszak arra készített fel minket, ami most elindul az életünkben. Egy új mérföldkőhöz érkeztünk a mai napon, ami a Tarot VI-os, a Szeretők lapjához kapcsolódik. Sokan félreértik a neve alapján, de ez a kártya a férfi és nő közötti beteljesedett szerelmet, a teljes összefonódást jelenti egyrészt, másrészt egy életre szóló pozitív döntés meghozatalát, harmadrészt elszakadást a múlttól, a megrögzött sémától. Eredetileg a kártya története arról szól, hogy a Bolond, az ifjú, a király legkisebbik fia, aki elindul vállán egy batyuval a 0. kártyával, és felneveli őt az égi apa és égi anya /Mágus és Főpapnő/, felébresztve a képességeit, elindítva őt a spirituális úton, illetve a földi apa és földi anya /Császár és Császárnő/, megmutatva az irányt a tanító által /Főpap/, most megtalálja a Társát, és kilép a szülői házból.
A Szeretők tehát olyan, mint egy menyegző. Ünneplése az újnak, nyugtázása egy sikeres időszaknak és egy tiszta lap, új kezdet, a boldogság és a bőség kezdetének órája.
Erről szól tehát a mai nap. Magadba fogadod, megtalálod vagy újra magadba olvasztod a Társadat. Elindultok együtt a bőség és a szerelem, a küldetés és a közös élet útján. Minden energia ma a szerelem bőségének kiteljesedését támogatja.
Teremts ma hangsúlyosan pozitív gondolatokkal, mert a mai nap erőteljes lesz. A korábbi karmikus kínlódás már eltűnt. A múlté.
A régi félelmek magad mögött vannak, hiszen a Bolonddal néhány nappal ezelőtt teljesen új szakaszba léptél. Az utóbbi napokban tengernyi tanítást kaptál. A jó irányba haladsz, égi és földi segítők által megtámogatva. Az utolsó karmikus kapcsolatok is felbomlottak a napokban, és elszakadtak azok az emberek tőled, akiknek már nincs helyük az életedben.
Meghoztál jónéhány logikus észbeli döntést és szívbéli döntést is.
Minden eszközzel felvértezve arra tudsz koncentrálni, amit születésedtől fogva megérdemelsz: A Szerelem Bőségét.
Azt a fajta kiteljesedést, amely egy virágzó nyári mezőhöz hasonlít.
Ahol mindent megtalálsz, amit keresel, és végre átérzed, neked ez mind jár. Jár a bőség minden tekintetben, a szerelem erejével felturbózva, mert a szer-elem nem csak a szív és test romantikus és forró vonzódása egy másik szívhez és testhez, hanem a Szer ereje, az új minta alapköve, mely arról szól, hogy mindazt megkapod, amit szeretsz, amit szeretnél. Tedd is jelen időbe feltételes mód helyett. Nem szeretnéd, hanem szereted. Most és itt. Mert jár neked és mert a tiéd.
Vörösné Végh Eszter
2016. 06. 28.